Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
#40993792 #8204 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok:
-Valaki panaszkodik,hogy neki recseg azzal nincs gond,(mert az egyedi hiba,van ilyen)de az ,hogy csak minden 3. recseg vagy 5. az már szerintem nem megengedett.Ne legyen az sem érv,hogy az övé nem recseg (persze,mert tokban van,de a tok nem gyári tartozék).
-Nekem a gombok is "lötyiznek",de amiket a t-nél néztem az mind ilyen volt (vagy jobban,vagy kevésbé)....ez nem jelenti azt,hogy ne szeretném a készüléket,de még egyszer mondom a Zsocáék nélkül nem lenne a "szívem csücske".....A videót nézve talán a Tania már jobban van összerakva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest