- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #2029 üzenetére
Végülis a hazai support is kizárólag a modaco-s aktivitástól függ. Ha ott nincs fw/rom/recovery/stb akkor nekünk sincs mit átalakítani.
És ez látszik, az a topic is ugyanolyan döglött mint ez. Bár náluk ugye 145 font a Skate, tehát valahol érthető is. 50+ ezerért itthon se venné senki.- Hát több mint gyanús volt, csak egy ép érv se jutott eszembe mért fordítanának le egy alapból értelmetlen szót más nyelvre.
(#2030) Indiant
Vagyúgy.(#2034) kelzsoca
Tudom, én is kritizáltam akkoriba pár érdekes XDA-s megnyilvánulása miatt, de ő is translater-ezett, szóval nem vagyok benne teljesen biztos, hogy alapból hülyeségeket csinál/mond. Váltok még vele pár mondatot, mert segítőkésznek tűnik, aztán meglátjuk mennyire áll össze/esik szét a kép.Egyébként nem ő készül eladni a telóját, hanem aki a Bluemonte-t csinálta. Bár azt nem írta miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest