- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20129 üzenetére
A híváselutasítást úgy kell, hogy azt a ződet, amit lefelé húznál, felfelé húzod. Tehát nem a kandikáló piros csíkot cibálod, mint ahogy én próbáltam, mert úgy nem megy.
Nálam vannak váratlan restartok, aminek nem örülök, pedig újrahúztam, »tiszta« istallt csináltam mindenből... ha nem hagyja abba, akármilyen csiribiri is, kukázom. Sajnálnám, de ha kell, megteszem: első a használhatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest