Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Apaxp: az akksi stat-fájlt próbáltad resetelni? Hátha ott kavarodott be valami...
Ezt lefordítanád magyarra?
Ha teljes rom csere és új telepítésű apk-k mennek vissza akkor az akku statisztika is 0-ról indul nem? Azt nem értem a merülésben hogy miért csak éjszaka merül amikor nincs használva, szinkronizálás kikapcsolva. Ugyanilyen beállításoknál nappal normális. De a végtelen hurok ami idegesít mert már csak hardver hibára tudok gondolni. Lehet hogy szerviz lesz a sorsa. -
Dexter68
addikt
Pár kérdésem vóna (mindig elfelejtem megkérdezni ezeket):
1. Ha tpt-vel átalakítom a viszonyokat, akkor az eddigi backupjaim mehetnek a kukába?
2. Mi a gyári alap tpt? Melyik mekkora?
3. Mi a gyári alap proci min-max?
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne.
A telefonomon eddig skate v2 (amegjelenéstől eddig) ill. IA3 rom volt. A problémák mostanában kezdődtek. Először éjszakánként 0-ra merült az este feltöltött akksi. Nappal soha nem volt extrém merülés. Rom csere kb. 2 napig volt jó. Ezután IA3 romot tettem fel. egy hétig minden ok. Ma reggelre 20%-ot merült az előző este feltöltött akksi. Amikor a menübe beléptem újraindult volna a telo. Na innentől a zöld droid után megjelent az icearmor felirat és itt mintha végtelen hurokba került volna a gép. Icearmor felirat eltűnik újra előjön eltűnik újra előjön. Akksi ki-be és újraindításnál megint csak a icearmor feliratig jut. Most visszaraktam a gyári szoftot, eddig még működik.
Valaki esetleg találkozott már ilyen hibával? Mire számítsak ha a gyári szoft is meghülyül? -
schellj
tag
Hát, szerelmes lettem ebbe. Gyors, stabil, és végre minden MIUI funkció működik. A lényeges részek magyar nyelvűek. Ez marad. 4.1.2 re épül, és ennyire fasza romot ebből még nem láttam.
Feltelepítettem, nem kellett nyegtetni, csak beállítottam a root hozzáférést és a procit (min200\max902) mint a szélvész. Nem melegszik, nem erőlködik. Köszönöm a spanyoloknak.

-
Dexter68
addikt
válasz
denes04
üzenetére
Itt van még egy szépnek/jónak igérkező darab: AtomicMachSpeed 2.3.5 Ez lesz a következő, amit kipróbálok.

-
-
Dexter68
addikt
válasz
Tobika1
üzenetére
Nekem jobb... Leginkábbis az volt a bajom ezekkel az újabb romokkal, hogy nem vitték azokat a videókat, amiket telefonon szoktam nézni (iszonyú régen összegyűjtött Monty Pythonok, Futurama, Family Guy), és nem akartam, nem akarok sokévadnyi cuccot átkonvertálni. Meg nem szerettem az időnkénti belassulásokat, laggolásokat (amik persze, lehet, hogy rég meg vannak oldva), úgyhogy szépen downgradeltem először IA3-ra, aztán H3 Bluesra, és onnan jött a Mach Speed. Utóbbi három számomra kompromisszummentes megoldást jelent. (Az IA3 ellen kizárólag az szól, hogy szubjektíve nem tetszik a kinézete /állapotsor, menük, ilyesmik - mondjuk a Holo Launcher mindegyiken ugyanúgy néz ki/
) -
A h3 m.s. nél lehet valami olyan akkumlátor ikont tenni ami nem százalékos hanem csak egy ikon van ott??
-
Tobika1
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy a RootBox romban hogy működik az app2sd? külön fel kellett rakni cwmből de ezután mit kell vele csinálni? vagy használjak inkább link2sd-t?
-
angelius
aktív tag
Felraktam Tilal új ColdFusionX 3 [CM10.1] már csak kiváncsiságból ami hozzá van gapps nem müködött
le kellett vennem az akksit hogy magához téritsem a mobilt. Felraktam másik gappsot úgy már elindult.
De olyan nagy változást nem vettem észre az elözőhöz képest. A Root Boxot is meg néztem mert hajtott a kiváncsiság tényleg gyors de hiányzot egy file kezelő egy kicsit nyomkodtam hogy milyen is és egész jó bár volt hogy azt írta ki hogy a system leállt. Ennél is észre vettem hogy lassabban lehetett másolni sd-re. Ezek után ment is vissza az ICE AMOR III. Az ICE AMOR III-nál megfigyeltem hogy fent van C3CO kernelje tegnap este lett feltőltve ma már nyomkodtam is meg telóztam vele és nem mozdult 100%-on áll az akksi, reggel 6 kor kapcsoltam be és délután fél háromkor néztem. Azután raktam fel Tilal új romját és utána meg a Root Boxot. -
angelius
aktív tag
Tilal ColdFusionX 3 CM10.1 új romjához ne azt a gappsot rakjátok fel ami ott van mert nem müködik helyette ezt rakjátok fel [Gapps]
-
schellj
tag
válasz
angelius
üzenetére
Azért az Android 5-re kiváncsi leszek. Max. úgy tudom elképzelni. hogy minden eszközön fut, hogy telepítés előtt kiértékeli az eszközt és aszerint telepíti. De akkor meg az lessz a baja mindenkinek, hogy nekem nincsenek olyan effektek benne mint a másiknak, meg hogy le van butítva a cucc. És megy a főzöcske tovább.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
angelius
üzenetére
LOL

Bocs, de szakadtam.
"C3CO meg tudta csinálni" >> Francokat tudta megcsinálni! Egy seregnyi ember melózott vele, mire készen lett. TomG pl. "kicsit" többet tett le a közösbe, csak kevés az arca a többiek közé.
A ZTE SOHA sem fogja kiadni a rom forrását! A kernelt is úgy kellett kiimádkozni belőlük, de az is egy bughalmaz, mert nem azt adták, ami a kész is van. De nem ám! Alfa forrás!
A Skate pedig mindenre jó, csak JB-t ne kelljen rajta futtatni, mert a backportolt driverek miatt az soha sem lesz tökéletes.
-
angelius
aktív tag
Ma Tilal frissitette romját [ColdFusionX 3 [CM10.1]]
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis
üzenetére
Nem tudom mennyire igaz az a hír hogy a ZTE kiadja a forrás kódot de azt sem tudom mennyire lesz igaz hogy az android 5-ös rendszert úgy akarja a google megcsinálni hogy minden androidos keészüléken menjen. De ha C3CO megtudta csinálni hogy 4.1.2-es menjen majdnem minden akkor a 4.2.2 -esnél is megfogja oldani de ha nem lesznek forrás kódok akkor időbe fog telni.
-
Tobika1
senior tag
Nagyon tetszik a rootbox, iszonyatosan gyors, gyorsabb a cm 7.2 től!

-
Adamis
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Sajnos előfordul az, hogy a kernel hibája (governor). Volt olyan, hogy direkt nem telepítettem semmit egy adott RO-nál, mert szerettem volna megtudni, hogy alapból is ennyire gyenge-e, de úgy is merült. Van, amit nem jól raknak össze, és akkor akár mit csinálhat az ember. Bár ez konkrétan a CM9-ek sorából való rendszer volt, nem CM7.
-
Adamis
őstag
válasz
angelius
üzenetére
Azért nincs még elfelejtve ez a telefon.
Nem is azt mondtam, hogy el lenne felejtve, mert az látszik MoDaCo-n, hogy nincs... De az, hogy kiadják a forráskódot, szerintem nem fog megvalósulni. Szerintem. De ne legyen igazam.
kelzsocáék pedig megmondták anno, hogy nem fejlesztenének erre a telefonra CM7 felett, mert vagy mindenben működő dolgot adnak ki a kezükből, vagy semmilyet. Tiszteletre méltó elv, de azért látszik, hogy hol járunk most a Skate-tel. Egyedül a villanó nem megy...
-
De csak én vettem észre hogy sajnos a 2.3 as romoknál nnagyon hamar merül az akksi:/??
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
A Mach Speed nálam akkor viselkedett így, amikor csak úgy felraktam, ahogy szoktam és még nem bogoztam ki, hogy részint mi kell neki (swap) részint mi a helyes sorrend és eljárás. Harmadszorra futottam neki, viszont most hasít, mint az állat, minden porcikája működik és csak akkor indul újra, ha én újraindítom.
(Persze ez egy grammnyit nem von le Kelzsoca és társai érdemeiből, részemről maximális a tisztelet.
) -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nekem is volt fent a Mach Speed (Jah és egy 2.3 rendszert azért könyebb babrálni mert az csak gyári) de nálam nem túl jó sebességgel muzsikált az akksi használatról meg nem is beszélve, de mindenki maga döntse el milyen romot használ, sokat kipróbáltam de mindig visszatérek az
ICE AMOR 3 hoz. Mert az tényleg stabil megbízható és gyors. Ami sok romról nem igazán mondható el. A HTC oldalán lévő romok nem igazán fognak meg, sokat felraktam onnan de jó párnál a sebességgel voltak próblémák igazándiból a Modaco oldalát részesítem előnyben romok megbízhatóbbak és C3CO-nál nem hiszem hogy van jobb rom készítő. A Kernel-jei NAGYON jók. Kelzsocáék ha nem állnak le akkor már ők is 4.0 felettieket készítenék. Adamis Azért nincs még elfelejtve ez a telefon. Hisz sokan próbálnak romot össze hozni kevesebb vagy nagyobb síkerrel. -
-
Adamis
őstag
válasz
angelius
üzenetére
Mert van rá esély, hogy kiadja?
Ki foglalkozna már ezzel? Szerintem nem lesz belőle semmi, de ne legyen igazam... Nekem a PA 2.81-es mindenben tökéletesen működött. Valóban lassan másolt, de csak kábelen. Wifi-n keresztül hasított!
Amúgy amikor ROM-ot akartam feltenni a kártyára, akkor meg CWM-ben csatoltam fel gépre az sd-t, és úgy is penge!@Tobika: RootBox volt sokáig nekem, az is nagyon tetszett! AOKP kicsit talán gyorsabb is, mint AOSP...

-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis
üzenetére
Adamis nekem A ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81/CM10 lassú volt a megnyitások na meg ha számitógépről akartam másolni rá lassan másolt volt hogy ha egy romot raktam az sd-re 10 percig rakta.
A Slim Bean nem annyira rossz de szerintem még fejlődni fog.
Tilal új romja egész jól sikerült és gyors is de valami nem kóser a bluetoothal, volt hogy bekapcsoltam a mobcsit a bluetooth meg magától elindult. Hamar lemeritette a mobilt vagy nem tud olyan jó kernelt csinálni Tilal mint C3CO vagy a bluetooth a hibás. Az Ice Amor 3 van fent és szerintem igaza volt Kelzsocának
"Azt tartom, hogy a mai napig nincs még egy ilyen stabil, minden funkciójában működő szoftver ZTE Skatre."
És sajna még várni kell arra hogy a CM 10 legyen olyan jó mint a 2.3 as rendszer. De ha tényleg kiadja a ZTE a forrás kódokat akkor biztos kis tutti rendszer lesz az is. 
-
Adamis
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Nem biza. Ugyanis történt, hogy próbálkoztam én a v2-vel meg az IA III-mal, de valahogy mindegyik lassabb volt, mint a CM10, de főleg, mint a CM 10.1! Akár a RootBox, akár a SlimBean, akár a PA, akár Tilal legújabb romja (most ez van tesztelés céljából) köröket ver a 2.3-as rendszerre!
@Tobika1: első indulásnál kikapcsolod a kamerában a vakut, és nem fogja kivágni!

-
Tobika1
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek érdemes váltani valamelyik 4.0 vagy magasabb verziószámú rom-ra? jelenleg cm 7.2 őt nyúzom. Mennyire gyorsak ezek a romok? gyorsabbak mint a 7.2? vaku-t mindegyik tönkrevágja?
-
Dexter68
addikt
válasz
kristof_
üzenetére
Spanyolul én is csak annyit, hogy Carramba! de tán olyan sincs ezen a nyelven. De a Gtranslate jófej volt.
(de azért én is nekifutottam párszor
)Szóval:
A kártyát CWM-ben kell particionálni, és amikor kész az ext partíció (512Mb minimum, de 1 gigát is emleget, nálam az előbbi van), akkor megkérdezi, hogy mekkora swap-ot csináljon, na arra kell azt mondani, hogy 256 Mb. Ez kell a Nitrónak. A kártyádról csinálj mentést, mert ez az akció legyalulja!
Asszem Systemnek elég a 200 mega (nem tudom, mert egyszer TPT-ztem 230-ra, arra meg eddig minden felment)
Nnna. utána telepíted a V2.2-t (Wipe data-cache-dalvik / én még szoktam a bootot és a systemet is formázni, hogy tutter üres legyen) aztán nem indítod újra, hanem feltolod az Update v2.2 to v2.3-at, ezután az Update- to-v4-t, és végül az Update -to-v3 0.1-et. Fontos, hogy ilyen hülye sorrendben tedd, mert így működik jól. Tapasztalatból tudom

Namost egy nagy Reboot, ez nagyon sokáig fog tartani. Ha kész, nem csinálsz semmit, csak beállítod a wifit, a googlefiókot és megint újraindulsz. És mostantól lesz egy kapkodós romod.
Ezek után lehet az extrákat felpakolgatni:
FIX-splash Új Splash - visszakapod a kis ződ droidot bootoláskor)
240 dpi-s felület (hagyományos skate felbontás)
Klásszik Android billentyűzetÉs pimpelheted az állapotsort Ebből a második adagot nézd, mert az kompatibilis a 4.0-val.
(remélem, mindent jól írtam, sok sikert!) -
kristof_
tag
Valaki segítene a H3 Mach Speed-el? Egyáltalán nem értek spanyolul, de a leírások alapján kíváncsi vagyok milyen. Először is a 4.0 update az jelly bean? TPT particióban miből mennyi kell? Meg az EXT partíciót, hogy kéne itt megcsinálni? Vki le tudná írni részletesebben egy kicsit, hogy mit kell csinálni? Leginkább csak a partíciót nem értem, mert már jó pár rom cserén túl vagyok.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Menni megy, de elég béta még... fagyás nem volt, de időnként kapok olyan üzenetet, hogy ez vagy az az alkalmazás váratlanul leállt... illetve nem képes kirakni a térerő-ikont az állapotsorba, csak számokkal tudja megjeleníteni. Asszem csinálok egy backupot és várom az update-t, addig mach-speed

-
n00n
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Próbáltam a Holo Launchert, de én kicsit fapadosnak találom. GO Launchert használok, viszont a Holo Locker nagyon bejön és szeretném használni. Ellenben, ha bekapcsolom a repülőgép üzemmódot, majd ki akarom kapcsolni akkor nem hozza elő a pin bekérő ablakot. Csak újraindítás segít. Ice Armor III-at használok. Valaki tapasztalta még ezt?
-
schellj
tag
Ezt találtam. Úgy nézem, hogy cm7-re kell feltenni. nézzétek meg.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Nnnna nekiszaladtam mégegyszer a Quimeral-nak. Elolvastam, hogy úgy kell feltenni, hogy először a romot, újraindítunk és utána az extrákat tartalmazó fájlt. És működik, lehet telepítgetni és elég jól néz ki. Adrenalin/Nitroglass hozza a sebességet szépen. A csempés launchert visszacseréltem a Holo-ra, kezdem belakni, egyelőre nincs bajom vele.
-
schellj
tag
-
angelius
aktív tag
Felraktam Tilal új romját [Tilal] de olyan mint a slim bean rom csak át van egy picit alakitva elég gyors lehet marad tesztelésra.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Én a QuimeraPhoneSkate-t tettem fel, kurvajól néz ki, eléggé megküzdöttem, mire megtaláltam a magyar nyelvet benne, de igéretes... majd ha lesz időm, folytatom a belakását, addig visszatettem a Mach Speedet, mert annál jobbat eddig nem találtam.
Ki kell gyomláljam belőle a fölösleges szirszarokat, de sztem jó kis rom lesz. -
schellj
tag
Sziasztok!
CM7.2-ből csináltam egy xperiás romot. Ha gondoljátok próbáljátok ki, és írjátok le a véleményeteket.
A telepítés a szokásos.
+ Az első indítás után a mellékelt appokat fel kell telepíteni.
-
angelius
aktív tag
Valaki tesztelte már ezt a romot? [Nueva 4.2.2 de tilal Una nueva generación CM10.1]
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül hogy az effem rádió app-ot miért nem lehet cm7.2 es rom-ra felrakni? Valaki linkelte korabban az appot, azzal próbáltam...
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne. Hogyan ill. milyen appal lehetne kiszűrni hogy mi eszi meg az akksit egy éjszaka alatt? A romot újra raktam, a szükséges appokat újra telepítettem és este teljesen feltöltött akksi reggelre 0-ra lemerül.
Az érdekes hogy napközben a feltöltött akksi normál használat mellett 10-20%-ot merül.
A rom skate v2 -
angelius
aktív tag
Ma eltünt az állapot sorom a az Ice amor 3 nál szeretem ha középen van az óra. Ahogy össze kötöttem a Számitógéppel el tünt az állapot sor. Erre letöltöttem a Modacorol érdekes ennek nem tünik el az állapot sor. Egy dolog viszont nagyon érdekelne ha felrakok egy romot elötte törlöm az ext particiót mégis mikor elinditom a romot az ext partición van 65 mb vajon mi lehet amit rá rakhat?
-
angelius
aktív tag
válasz
denes04
üzenetére
Kalibráld a proxit ha nem megy van egy kalibráló progi [ZTE SKATE]
-
Az ice armor 3 nál volt valakinek olyan hogy hivás inditásánál vagy fogadásakor kikapcsol a képernyö?Csak akksi kivétellel tudtam visszahozni...
-
Watt25
veterán
válasz
hunaqua
üzenetére
Az a baj, hogy nekem semmire sem reagál, Ki-Be gombra sem. Vagyis, bocsánat, rosszul fogalmazok. Reagál a gombra, mert ha nyomva tartom, akkor megrezgeti a telefont, amit ugye akkor csinál, amikor megjelenik Telefonbeállítások gyorsmenü. Tehát a telefon működik, csak éppen a képernyő nem kapcsol be. És én sem hiszem, hogy ez proxy gond lenne, hiszen proxy gond esetén a ki-be gombra mindenképpen be kellene kapcsolnia a képernyőt. (Meg ugye az Exception sem jelent sok jót.)
De jobb híján megcsinálom a kalibot is... -
Dexter68
addikt
válasz
Watt25
üzenetére
Ilyenkor általában proxi-szenzort kell kalibrálni. Próbáltad?
És most egy kis más:
Közben még annyi történt, hogy teszteltem az Apocalypse romot, megy minden, de többet akadozik, mint a Mach Speed, úgyhogy valószínű, visszatérek utóbbihoz. Persze nem jelentős, csak a Mach Speed sebességét annyira megszoktam, hogy kezdenek bosszantani ezek a „röccenések”. -
Watt25
veterán
Egyre többször csinálja a telefonom azt, hogy nem hajlandó visszakapcsolni a képernyőjét. Ami ugye egy bejövő híváskor elég kellemetlen, nem tudom felvenni.
Annyit sikerült kideríteni, hogy ilyenkor a következő kerül az eseménynaplóba:
04-08 09:20:06.110: D/PowerManagerService(165): acquireWakeLock flags=0x1 tag=ActivityManager-Sleep
04-08 09:20:06.120: E/ActivityThread(273): >>> handling: 101
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): **** UPDATE SCREEN: mode=LockScreen last mode=LockScreen
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): java.lang.RuntimeException
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.LockPatternKeyguardView.updateScreen(LockPatternKeyguardView.java:702)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.LockPatternKeyguardView.reset(LockPatternKeyguardView.java:550)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewManager.reset(KeyguardViewManager.java:164)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewMediator.handleReset(KeyguardViewMediator.java:1125)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewMediator.access$900(KeyguardViewMediator.java:112)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewMediator$2.handleMessage(KeyguardViewMediator.java:879)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at android.os.Looper.loop(Looper.java:130)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.server.WindowManagerService$PolicyThread.run(WindowManagerService.java:611)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): **** UPDATE SCREEN: mode=LockScreen last mode=LockScreen
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): java.lang.RuntimeException
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.LockPatternKeyguardView.updateScreen(LockPatternKeyguardView.java:702)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.LockPatternKeyguardView.reset(LockPatternKeyguardView.java:550)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewManager.reset(KeyguardViewManager.java:164)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewMediator.handleReset(KeyguardViewMediator.java:1125)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewMediator.access$900(KeyguardViewMediator.java:112)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.internal.policy.impl.KeyguardViewMediator$2.handleMessage(KeyguardViewMediator.java:879)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at android.os.Looper.loop(Looper.java:130)
04-08 09:20:06.130: V/LockPatternKeyguardView(165): at com.android.server.WindowManagerService$PolicyThread.run(WindowManagerService.java:611)
04-08 09:20:06.140: V/LockPatternKeyguardView(165): Gone=com.android.internal.policy.impl.PatternUnlockScreen@2b3e5328
04-08 09:20:06.140: V/LockPatternKeyguardView(165): Visible=com.android.internal.policy.impl.LockScreen@2b292fd0
04-08 09:20:06.140: V/LockPatternKeyguardView(165): Gone=com.android.internal.policy.impl.PatternUnlockScreen@2b3e5328
04-08 09:20:06.140: V/LockPatternKeyguardView(165): Visible=com.android.internal.policy.impl.LockScreen@2b292fd0
04-08 09:20:06.160: D/KeyguardViewMediator(165): setHidden false
04-08 09:20:06.160: D/KeyguardViewMediator(165): setHidden falseVajon van ennek valami ellenszere?
Ami a legfurább, hogy tényleg úgy tűnik, hogy egyre gyakrabban csinálja. (Gyári rom, csak root van rajta.) -
n00n
őstag
válasz
saucelori
üzenetére
Mit takar a vaku kisülés hiba? Ha nincs már cserekészülék, akkor le lehet vásárolni az árát vagy visszakapod? Mennyi esély van erre? Az előző telefonomnál csíkozott a kamera képe, ha a zárhang ki volt kapcsolva, 2x adták vissza, hogy panelt cseréltek benne. Harmadszor mondtam, hogy cserét kérek, mire Ők kértek a gyártótól szakvéleményt és a szerint teljesen megfelelő a működése. Hát elmehetnek a sóhivatalba, ha szerintük az megfelelő működés.
-
schellj
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha teljes rom csere és új telepítésű apk-k mennek vissza akkor az akku statisztika is 0-ról indul nem? Azt nem értem a merülésben hogy miért csak éjszaka merül amikor nincs használva, szinkronizálás kikapcsolva. Ugyanilyen beállításoknál nappal normális. De a végtelen hurok ami idegesít mert már csak hardver hibára tudok gondolni. Lehet hogy szerviz lesz a sorsa.
(kernelt cseréltél benne?)

le kellett vennem az akksit hogy magához téritsem a mobilt. Felraktam másik gappsot úgy már elindult.

ICE AMOR 3 hoz. Mert az tényleg stabil megbízható és gyors. Ami sok romról nem igazán mondható el. A HTC oldalán lévő romok nem igazán fognak meg, sokat felraktam onnan de jó párnál a sebességgel voltak próblémák igazándiból a Modaco oldalát részesítem előnyben romok megbízhatóbbak és C3CO-nál nem hiszem hogy van jobb rom készítő. A Kernel-jei NAGYON jók. Kelzsocáék ha nem állnak le akkor már ők is 4.0 felettieket készítenék. Adamis Azért nincs még elfelejtve ez a telefon. Hisz sokan próbálnak romot össze hozni kevesebb vagy nagyobb síkerrel.
Ki foglalkozna már ezzel? Szerintem nem lesz belőle semmi, de ne legyen igazam... Nekem a PA 2.81-es mindenben tökéletesen működött. Valóban lassan másolt, de csak kábelen. Wifi-n keresztül hasított!
Amúgy amikor ROM-ot akartam feltenni a kártyára, akkor meg CWM-ben csatoltam fel gépre az sd-t, és úgy is penge!