- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
Razor_alpha #6036 üzenetére
Újratettem,leírom az eddigi anomáliát:
NA,mászterek segítsetek!
Mindennel próbálkoztam az akkumizéria miatt,leírom melyik rommal próbáltam hosszabb működésre bírni a pengét: FLB R10->ez az eddigi nyertes több mint fél napig bírta vele
RLS3 Lite Kelzsoca->fél nap és 1/4 nap között változott az üzemidő,Cm Nightly 28 ->átlag negyed nap RLS3 blue ->ugyanúgy fél,1/4 nap RLS3 alap+green theme -> reggel 68%-on volt(4%-ot merült éjszaka 3g-vel),30 perc rádió,5 perc ninjump,5 perc angry birds,4-5 fénykép,2-3 perc google maps,és 15 perc zene és most jár 2%-on
Természetesen mindegyik romot legalább 5napig használtam,az FLB R10-nél még kalibráltam is
Nem érdekel,hogyha használom akkor gyorsan merül,de a mai töltöttség 50%-át készenléti állapotban vesztette el,néztem akksihasználatot csak android rendszer-t és kijelzőt írt
A widgeteket ne mondjátok,most launcherpro-n teljesen más widgetekkel is merül 1000-rel,úgy mint régebben...
Ha kikapcsolom az adatforgalmat akkor is merül,szóval tuti,hogy nem használja semmi a háttérben...
Jah és az alsó gombokra nem ébred,ha készenlétibe küldtem!
Könyörgöm,segítsetek!!
EZ volt eddig!
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest