Hirdetés

Aktív témák

• domerator

veterán

válasz umek7 #33981 üzenetére

umek7:

Nem csak neked válaszolok, hanem Glatiusnak és kelzsocának is:

Tegnap este feltettem a TF6-ot (nem véletlenül, hiszen a tegnap belinkelt majd' 1 órás wifizés 1% energiával kicsit mellbevágó volt pozitív értelemben :Y )

Az akku kb. 30%-os szinten volt. Tegnap éjfél körül még jó sokat cseszegettem és utoljára még neteztem is pár percet Ominivel. Még mindig volt benne szufla. Reggel vettem le töltőről. A kávé mellé most neteztem vagy 15 percet és szintén cseszegettem a beállításokat.
    Az eredeti Froyoval 15 perc netezés olyan 15-20% akku veszteség volt még az ősidőkben, de bármelyik GBleak rommal is kb. 10% csak a net. Most mindennel együtt volt kb. 10% a reggeli akku használat és mindez 3G-n.
    Amiről viszont tegnap beszéltem (nevezetesen, hogy megérzem, hogy jó lesz-e az akku, vagy sem) az úgy hiszem bejött és nem csak megérzés: az akku stat azt mutatja, hogy a legnagyobb fogyasztó most a kijelző és nem a cella készenlét, ahogyan pedig ezidáig volt. Tehát a TF6 (mondjuk talán a CM általánosan) jobban bánik a rádiós résszel (kifejezetten a nettel), mint az amúgy nagyon bejövős GBleak romok. Már most tudom, hogy sokkal jobb lesz az akku teljesítményem ezzel a rommal, mint az előzőekkel és látva ezeket a tapasztalatokat, már egyáltalán nem csodálkozom a tegnap belinkelt 1% per 1 órás wifi produkción. A wifi nem (és most már a 3G net sem) fogyaszt annyit, mint ahogyan azt sokan hiszik.

Ettől függetlenül természetesen a teljes fogyasztási ciklust figyelemmel kísérem majd és ígérem, hogy akkor is beszámolok, ha nem lesz igazam és rossz lesz a fogyasztás a végére, igazolandó a ti aggályaitokat.

Amivel még tartozom, az egy óriási BIG NAGY köszönet kelzsocának a TF romokért, különösen a 6-osért

:C :C :R :R

A végére egy kis OFF: norbesz74 meggondolta magát és egyelőre megelégszik a gyári rom nyújtotta lehetőségekkel, így elmaradt a humanitárius akcióm :U

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák

Hirdetés