Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz CarKiller47 #28022 üzenetére
Igen. (Hacsak nem egy használt, minimum fél éves modellt adnak - De ne aggódj, azt meg akkor már ők feloldották valszeg )
szerk: Abból nálunk nincs...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz CarKiller47 #28025 üzenetére
Féléves fehérre mondtam hogy nincs...
(#28028) CarKiller47: Lásd egy sorral feljebb!
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
szezso15
addikt
válasz CarKiller47 #28104 üzenetére
Csúszik mint állat!
A Tré hátsó részében a kanos dolgozók fehérítik, ezért csúszik!*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz CarKiller47 #28125 üzenetére
Ne vedd komolyan a csúszást!
A fekete egy picit "rücskös" sztem f@sza a burkolata!
*Hajrá Loki!* i15+
-
umek7
őstag
válasz CarKiller47 #28125 üzenetére
Egyértelműen a feketét.
-
3lackhawk
csendes tag
válasz CarKiller47 #28131 üzenetére
Csúszósabb a felülete a fehérnek de szerintem nem ettől fogod eldobni hacsak nem vazelines kézzel fogdosod Festett műanyag borításokat nem nagyon tudta semelyik gyártó eddig megcsinálni rendesen akárhány telefonom volt mind lekopott lepattogott stb. A belinkelt képet lehet hogy esetleg más széria mert nekem is van rajta pár pattogás de nem ilyen undorítóan durva ráadásul az alatta lévő alap is világosszürke és nem üt el ennyire....
Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
-
spence225
aktív tag
válasz CarKiller47 #28131 üzenetére
Üdv !
Nekem fehér színben van. Szerintem a csúszás veszéllyel nincs baj, legalábbis szerintem.
Bár most ahogy megnéztema képet a pattogzódásról kíváncsi leszek, úgyhogy majd írom ha esetleg ne adja ég elkezdene pattogzódni. -
spence225
aktív tag
válasz CarKiller47 #28142 üzenetére
Nekem még semmi nem pattogott le. kb másfél- 2 hete van meg és eddig semmi. Bár én tokban tartom de majd kiderül.
(Előtte nekem is fekete volt, így ebben a színben nekem jobban bejön de ha később valóban fenn áll a veszélye ennek a bizonyos pattogzódásnak akkor lehet mégse olyan nyerő)
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Igen direkt azt tettem be, mondom nem nagy feladat bepötyögni annyit hogy "ZTE Blade White". Egyébként itt egy kép
-
3lackhawk
csendes tag
Én használtan jutottam hozzá, de szerintem az előző tulaj nem vitrinbe tartotta mert van egy karc a kijelzőjén miközben a borítás egész jól túlélte.Tény a fekete azért strapabíróbb pontosan Kelzsoca által említett okok miatt is.Ha vigyázol rá szerintem nem fogja csak "úgy" ledobálni a festéket,de kényesebb az biztos.
Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest