- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Aktív témák
-
latis666
aktív tag
-
bunnyhu
senior tag
válasz
rmatyi #25007 üzenetére
Én egy hónapig használtam a gyári 2.1-et, és normál használatban az égvilágon semmivel nem tartom jobbnak a 2.2-t, sorry. Sőt, pl. a wifit hamarabb benyalja 2.1 alatt, emellett magyar is. Szerintem először használd a gyárival, aztán ha úgy érzed nem elég vagy mást akarsz, szórakozz a rom-okkal. Ez persze csak az én véleményem.
-
Faradzo
csendes tag
Hát annyira, hogy segít ráérezni erre az Android dologra, meg felügyel, amikor esetleg Rom-ot cserélek rajta. Annyira fjúcsör nekem ez még, hogy csuda.
De hát ez a jövő, bele kell tanulnom nekem is. Olyan ember vagyok, hogy minden hasonlónál szeretem, hogyha valaki hozzáértő megmutatja, segít, és akkor utána már vágom a dolgokat rendesen. Magamban nem bízok, még ha utánaolvasok sem.
(Értsd: nem lustaság, csak elővigyázatosság)
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest