Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
vampire17
üzenetére
Azért ne felejtsd el, a ZTE nem egyenlő Tmobil. Mivel van ZTE magyar képviselet, sőt eléggé próbálnak nyomulni, igencsak csodálkoznék ha nem fordítanák le sebtiben a 2.2-t. Sőt, az is lehet már a multilang-ba benne leszünk, ki tudja. Az tuti, a 2.1 magyarítást nem a T-nek köszönhetjük.
Telefon kikapcs: Én nap végén kikapcsolom ha ébredek bekapcsolom. Így legalább minden nap tisztán indul a telefon

-
mira72
őstag
nfs shift nem megy blade-n?
aszonnya:This application is not authorized for ude on your Android device....
-
_NCT
addikt
Úgy tudom az SPB tv-nek annyi, már nem működik....
-
kelzsoca
félisten
válasz
mira72
üzenetére
Komolyan mondom, van egy teljes verziós programom valahol a gépen, de hirtelen nem találom a sok kacat között, ha meglelem, akkor feltöltöm.
.....................................
Flash alatt kikapcsolt a telefon, de szerencsére a következő bekapcsoláskor újra lehetett kezdeni a flash-t
-
blueMerle
veterán
válasz
mira72
üzenetére
És Te az 5800 alapján itéled meg a Symbian érintős verzióját 2011-ben? Azért nem rosszból de a Symbian^3 OS egy "kicsit" fejlettebb mint ami a Te 5800-ádon volt ofkorsz. A GUI izlés kérdése, a Symbian platform legnagyobb hibája hogy nincs olyan alkalmazásbolt hozzá mint amilyen az Androidnak van.
-
tariattila
veterán
válasz
mira72
üzenetére
5800 az okostelefon! igaz fapad hozzáképest plüssmaci...
de azért ott ha beállitod a hozzáférésipontokat és azok prioritását akkor nem fogod halálra stresszelni magad, hogy mikor mit csinál.... ki van találva és atombiztos
egyszer beállitod és soha rá se kell nézzél...mondjuk csak az a része erős a kezelőfelület nevetséges ha azt nézzük többe is került nemrég mint ez... nem is kicsit
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
róland
üzenetére
Az Android legalább annyira kifürkészhetetlen, mint a Win.
Task Manager használata mellett volt eset, hogy nagyon apadt az akku, és meleg volt a telefon.
Kikapcsoltam, és újraindítás után 10 perc alatt lehűlt a telefon, nem merült az akkumulátor.
A futó progik között nem láttam semmi különlegeset, a CPU 40% felett volt, újraindítás után 9-11%. ?? -
Knagymate
csendes tag
Valakinek ezzel a fóliával kapcsolatba van tapasztalata?
http://viewitem.eim.ebay.hu/6_PACK_CLEAR_SCREEN_PROTECTOR_FOR_SAMSUNG_I900_OMINA/370472946456/item#inpackage
Elég olcsó, szállítással együtt 800-ra jön ki 6 db, és angliából jön, szóval gyorsan itt van.
-
Tottu
senior tag
Ilyen valahogy lehetséges Blade-el: TV on Android?
-
IM_Weasel
csendes tag
Látom most megy az ébresztő harc. Én azért annyit hozzáfűznék, hogy szerintem bazinagy fail hogy nem tudja magát felébreszteni a telefon. Valaki írta hogy a gép se tud, neki némi olvasgatást ajánlanék

-
lafaty80
addikt
válasz
istnag
üzenetére
Ez engem is érdekelne, mivel amit én nézem, hogy mindkettő a boot.img-et írja felül.
Tehát ha mondjuk én feltettem RLS5 alapú romot, majd ahb_oc.zip, majd az uj_kernel.zip-et,
akkor ezek szerint csak az uj_kernel.zip érvényesül... tehát egyszerre a 2 nem lehet fent?
Vagy most nagyon eltévedtem, segítsetek rá akkor az ösvényre
De konkrétan mi az az ahb_oc? Mit takar, mivel lehet check-olni?
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Ha van esetleg egy bennfentes itt, megírhatná mikor érkezik a T-Mobile-hoz újabb Blade készlet...
kösziPet
-
ux1
addikt
válasz
kvojnovics
üzenetére
Bizony ez Sebastian romja a MODACO-rol

r03Nem neked, hanem úgy általában: .....
- Itt sok olyan ember van kinek okosabb a telefonja mint Ő maga valaha is lesz....
xDPersze tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge nem veszi magára.
mira72: Time Walker ???
-
mira72
őstag
nem tud vki lépésszámláló progit droidra?
-
joni20
csendes tag
sziasztok!
nagy problémám van, kérlek segítsetek! próbáltam a Kelzsoca útmutatása alapján a recoveryt felrakni, de csak azt írja ki, hogy várjak. És nem csinál semmit. Nem tudom mit csinálok rosszul win 7 van fent a gépemen. fent vannak a driverek is.
SOS
Üdv
Bea -
mira72
őstag
ha csinálok egy oldalt, és kiteszek egy ellencikket, akkor azt is belinkeled?
amikor tudom h nem használom a telót semmi érdekesre, max bejövő hívásom lesz, akkor rányomok a task killerre. és lőn a cpu órajel azonnal leesik, mert nem lesz soksok progi ami zabálná.
írták hogy azok idle-be futnak, és semmit nem esznek, de akkor a quick sys info miért mutat akkor magasabb órajelet? hmm?
lehet én vagyok a hülye, de nekem nem merül 30%ot éjjel, legtöbb esetben 1et se, pedig megy él, ÉBRESZT
DDD -
synar
őstag
-
vampire17
addikt
válasz
mira72
üzenetére
A Blade re lesz 2.2 es frissites (napok kerdese, hogy megjelenjen kinaban), nem osszehasonlithato az SE-al mert ott egyaltalan semmilyen SE-re nem volt frissites.
A magyar fissites innentol kezdve csak a forditas sebessegen mulik, sztm a T nem fog vele sokat xarozni, mert a 2.1 es-hez sem nyultak egyaltalan hozza (sztm ahogy jott kinabol a cucc, mar adtak is el)
Meg, ha eleve a magyart is csinalja a ZTE, akkor sztm kuld egy mailt az uj rommal a T nek es kesz is. (mint ahogy tette gondolom a csodazipel is)
-
róland
veterán
Gingerbread keyboard: [link]
-
_NCT
addikt
Akinek nem ébreszt a telefonja kikapcsolt állapotban, annak itt a megoldás: LINK
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg van mostanában a kelzsoca féle 2.2-es alpha-nál jobb? Kipróbáltam RLS6-ig a romokat, de mind belassul, ha feltelepítek pár alkalmazást a telefonra, a menü lassú, szaggat stb.....
Kelzsocáé viszont repül, egészen addig, míg fel nem teszem CPU tuner-t, valamiért ott meg-meg torpan a telefon..Nem annyira, de azért néha érezhető.... Van valami jobb energy management progi?

-
energy_
senior tag
lol ge*i egy 40ks 600 procis 480x800as kijelzős androidos telónál mi a legnagyobb probléma?
kikapcsolva nem ébreszt xddddddddd

-
pp88
tag
Sziasztok!!
Lenne pár kérdésem.
Olvasgatom már egy jó ideje a fórumot. De pár kérdésre nem találtam választ (vagy elsiklottam felette).
Az én telefonom gyári T romos de a 512-re emelést megcsináltam rajta.
Szóval nincs más rom rajta.
a kérdésem a következő és elnézést előre ha hülyeséget kérdezek.
A telefon képernyője amikor elsötétül csak a felső ki be kapcs. gombbal lehet képernyőt feléleszteni vagy beállítás kérdése. Nem az utána lévő ujj elhúzásos dologról beszélek.A másik kérdésem szintén a sötét képernyőre vonatkozik.
Lehet valamilyen progit rárakni ami akkor is mutatja az időt ha tök sötét a képernyő.
Mint a Nokia E71-en. -
Nohab61
aktív tag
Kérdem azokat akik képben vannak a játékokban a Tom Clancy's H.A.W.X-nak van olyan verziója ami működik a Bladen? Mert amit néztem nem volt jó?
-
stefi68
addikt
Nem old fel a billentyűkre,tehát rendesen alszik!
Az akku infónál nekem kb. fele a cellakészenlét és a rendszerkészenlét aránya.
Azt viszont észrevettem, hogy amióta 512-es a telefon azóta sokkal több programot indít el (futtat) a háttérben, mint korábban. 20-25 alkalmazás is fut, olyanok amiket sohasem használok. Hiába lövöm ki őket, egy idő után újra futnak. Most kipróbáltam, hogy letöröltem mindet amit nem használok....
Feltettet a SystemPanel-t és most monitorozásra állítottam, kíváncsi vagyok reggelre mit mutat....
-
trialboy
tag
Srácok, az angry birds nektek is szaggat?
A wifi miért szakad meg amikor lezárom a képernyőt és újra föloldom? -
sto1911
veterán
válasz
kvojnovics
üzenetére
Ahogy elnezem ez is csak egy olyasfajta 2.2, mint amit itt linkelgetnek a forumban, se nem jobb, se nem tobb.
-
kvojnovics
tag
Hi All!
http://www.chrislowthian.co.uk/upgrade-your-orange-san-francisco-zte-blade-to-froyo-2-2-oled-tft-versions/1898/
Ha már volt, akkor elnézést!
Jó éjt!
-
tmart
csendes tag
válasz
stefi68
üzenetére
És azt kisérletképpen nem nézted meg, hogy rendesen alszik-e telefonod,
és nem lehet felébreeszteni a három gomb közül bármelyikkel?
Én ezzel küzdök, de nálam nem progifüggő, hanem cella készenlét függő.
Repülő módban szinte semmit nem fogyaszt 20h=1% fogyás, de ha hálózathoz
csatlakozik, akkor úgy fogyaszt, mintha folyamatosan használnám.
És bármilyen rom van felrakva, ugyanúgy. -
Peat;)
veterán
Köszönöm az alpha5 romot meg Kelzsoca módosításait benne. A gyárihoz viszonyítva ez azért elég nagy ugrás, komoly hibát nem tapasztaltam, az alapból benne lévő task manager van hogy sokat gondolkodik megnyitásnál, de mással nem volt gondom. Nekem ez bőven jó amíg nem lesz valami nagyobb előrelépés, vagy normális totál gyári rom kicsupaszítva. (vagyis lehet hogy egy vére ez marad
) -
válasz
tariattila
üzenetére
Én KeepWifit nem tudom letölteni marketből...Valakinek megvan az .apk?

Btw...nekem Wifi Keep Alive sem tartja bekapcsolva...
-
xdx@
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Nincs.
-
dragon1993
addikt
Sziasztok van egy 512 mb bladem tegyem fel a csodazipet van értelme ?
-
gyga
senior tag
ha kikapcsolva dugom a szgépre akkor a a win azt írja, hogy az usb-s eszközt nem lehet felismerni. egyáltalán minek érzékeli a gép? nem kéne....
-
xdx@
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszönöm szépen! Rendes vagy!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Bár sokan beszélik azt a nyelvet is... Itt egy kis segítség:[link]

-
mukika009
tag
Gyerekek, mi a frászt csináljak ahoz hogy minden beállítás, és app. megmaradjon ha alpha 4-re jelly fish-t akarok telepíteni? Kérlek privibe írjátok le pontosan lépésről lépésre mert a titanium back uppal próbálkoztam de nem vágom mit hogy és nem is bízom benne
Elóre is kösz^^ -
latyi82uj
csendes tag
biztos számotokra vicc a kérdés,de mégis hogy kell kikapcsolni leállitani az adw launchert???
-
somasz
addikt
Üdv!
Nem rég óta van Blade-em, az elején jól is működött, de rátettem egy pár programot, kicsit belassult, törölgettem a kártyáról utána, és le is cseréltem az eredetit egy 4gb-osra, de semmit nem másolgattam, csak betettem. Továbbá a leírások alapján ráflesseltem egy teljesen érintetlen oprendszert, eredetit, t-mobile-t.Ezek után a menü lelassult, wifit kevésbé talál, gps nem találja meg pikkpakk a jelét, hanem hosszú perceket vár. Google maps nem működik normálisan, nincs képe, csak nagy rácsháló.
Mi a teendőm, mit csesztem el?
Továbbá: tényleg nem veszik el a garancia, (nem veszik észre) ha felteszem a bármelyikőtök által fejlesztett romot? Mert ahogy néztem, ezek a cserék, függetlenítéssel járnak, meg rootolással. Valamint foglalkoztat még az app2sd majd azt is kipróbálnám... Segítsetek légyszi, akár linkkel is!

Köszi! -
válasz
HRicky
üzenetére
Nyilván gyorsabban tudsz másolni egy class10esre, de megnézheted, hogy azok mennyibe kerülnek!

Kompromisszumot kellett kötni és 3 hét használat után azt mondom, hogy nem bántam meg!
Nekem a maximális másolási sebesség nagy fájlnál 7-7,5 mb/s, így könnyen kiszámolhatod, hogy mennyi idő is kell hozzá! Kisebb fájloknál meg nyilván tovább tart majd...(ui: class osztály: garantált legkisebb adatátviteli sebesség)
-
tariattila
veterán
válasz
energy_
üzenetére
wifi keep alive megy is pipeczül... csak jó lenne tudni, hogy ez mekkora ampert igényel

most azt nem vágom, hogy ez a wifi keep alive vagy keepwifi lehet-e a jobb
és akkor mi van ha widgettel lekapcsolom a wifit (akkor is fut az alkalmazás függetlenül, hogy úgy sem fogja tudni életben tartani? vagy intelliges mód akkor indul újra amikor visszakapcsolom a wifit? hmmmm)ha a Blade wifi fix-et rakom fel az csak az ujracsatlakozásokon segít nem? tehát az nem tartja folyamatosan életben

látom közben írtad is....kösziami még bevált az a meebo IM kliens... ez legalább hasznos is mivel msn vagy ilyesmi IM-en is bejelentkezve tart... és remekül tartja a wifit (bármikor menü stb. gombokkal éleszthető
lehet utóbbi marad
-
mira72
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
izgi lenne

-
A_ScHuLcZ
addikt
Azt a launchert, ami a kelzsoca féle alpha5-ben van honnan tudnám beszerezni, mi a pontos neve? Feltenném bnőmnek a kínai romokat is kipróbálni, de launcher pro van integrálva beléjük, az pedig sokkal jobban akad, mint ez.
-
mira72
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
nem olyan sok az a szó amit érteni kellene angolul
.... 
-
heady91
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Annyi a cucc lényege, hogy ha elaltatod, és aztán visszakapcsolod, automatikusan lenyomja és bekapcsolja a wifit, és rögtön kapcsolódik arra a hálozatra, amin utoljára voltál. Igazából észre sem lehet venni, csak annyit látsz, hogy ébresztés után újra rögtön van kapcsolat.
-
istnag
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
igen az Győrben van a Leier központnál...Onnan nem tudják elvinni kamerák vannak és őrők is. Ahol én lakom(Devecser) na ott már nem maradának egyben...sajnos

Egyébként az a bonsai fa vagy hogy kell írni (kb 400 eFt)

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila
üzenetére
Az a park Magyarországon lenne egyáltalán?

-
energy_
senior tag
Sziasztok az lenne a kérdésem h nem lehetne e vhogy megedzeni a procimat mert sokan irták h 748 mhz igy meg ugy mikor nekem 710en már fagy
vmi ötlet?wifi problémára pedig a keepwifi a megoldás

-
xdx@
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
Majd idővel biztos...
-
heady91
tag
Nekem rockplayer-el eddig csak negatív tapasztalataim vannak. Telefonon, youtube-ról letöltött videó akadt rajta, ellenben a beépített simán vitte, illetve eddig minden ás, amit próbáltam vele, akadt a kép meg a hang is. A yxplayer-t viszont még nem próbáltam, most adok annak is egy esélyt

Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanis könnyen lehet hogy ez a NFS Shift titka

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem megy, úgysem szabadultok meg tőlem
A tuningra nincs garancia, mindegyik példány másképpen megy, ezt el kell fogadnod, ha tetszik, ha nem.