Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
En kb 500EUR rewardot, 10EUR cashbacket, 2*10.000Ft zalando utalvanyt kaptam nagysagrendileg 10.000 EUR elkoltesere (ezt mind amugy is elkoltottem volna). A dij, amit fizettem ezert, az 12*7=84EUR. Tovabba hasznaltam az ingyen EUR kp felvetelt jelentos osszegben, hasznaltam az ingyenes zen penzkuldes funkciot, az ingyenes EUR szamla funkciot, az ingyenes SEPA utalast (ami sajat nevrol megy, igy mindenhol elfogadjak), es par vasarolt arut beregeltem az ingyen gari bovitesbe is.
-
mepet
addikt
válasz
Ittnemaz
üzenetére
BF kartya additional rewardok nelkul problema: Szoltam a supportnak. Konkretan tagadtak a problemat. Nem irtak semmi ilyesmit, hogy utananeznek, vagy ilyesmi, hanem konkretan tagadtak.
Eszembe jutott egy masik lehetseges gyokerok. Mi van, ha az additional rewardok drop eselyet csokkentettek mindenestul jelentosen, es tenyleg nem a BF kartyaval van a baj. Majd irjatok meg legyszi, hogy miutan visszavaltottatok, a sima PRO kartyaval van-e additional reward, illetve, hogy erzesre olyan surun dobja-e, mint regen.
-
mepet
addikt
2025 december 19-tol a vilag legnagyobb kripto valtoja, a Binance ideiglenesen felfuggeszti a zen.com ki- es befizeteseket.
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha majd lesz 4EUR feletti ettermi koltesed, akkor eloszor meg kell varni, mig a tranzakciok kozott eltunik elole az ora jel, csak utana fogod tudni felhasznalni a Stonet. Ez a szokasos bankkartyas elszamolasi ido, mint a bankoknal, asszem 2 nap, utana eltunik az ora jel es mehet a stone!
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen, ha majd sok tiz olyan stoneod osszegyulik, amit nem tudsz vagy nem akarsz felhasznalni, azokat bevalthatod egy Fortune Stone-ra. A Fortune Stone minden stone-ok legerosebbike, ami barmilyen tranzakciora felhasznalhato, de nagyon nehez osszegyujteni, mert rendszerint kevesebb shardot kapsz a belehuzott stone-okert, mint amennyi shardba azok kerultek. Meg tudod nezni mennyit kapnal egyes stone-ok Fortune Stone Shardra valtasaert, ha belehuzod, akkor kiirja, es ott meg van lehetoseged, hogy nem hagyod jova.
-
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Egesz egyszeru.
A joy (kajas) stone csak ettermi koltesre hasznalhato fel. Van egy 4 euros joy stone-od. Ranyomsz, hogy Use, es kilistazza az osszes ettermi koltesedet. Fent azokat listazza, ami kolteseid 4eur felett voltak, ezek kozul valasztasz egyet, akkor visszakapod a 4EUR-t. (Ha forint tranzakciot valasztasz, forintot kapsz vissza 4EUR ertekben.) Alul azokat listazza, amik 4EUR alattiak voltak. Ha pl egy 3.5EUR tranzakciora hasznalod el a 4EUR stoneodat, akkor csak 3.5EUR-t kapsz vissza. Amennyiben a rendszer nem talal ettermi fizetest (MCC kod alapjan) es ures a lista, ami megjelenik az Use gomb utan, ugy kezzel is valaszthatsz az osszes tranzakciobol egyet, ez viszont manualisan lesz jovahagyva vagy elutasitva aszerint, hogy a support ettermi koltesnek talalja-e a tranzakciot.
Stone-okat tobbfelekeppen kaphatsz. Az also kepeden a shard-ok bevaltasakor kaphatsz stone-t. Igen, a Bill kategoriaju stone-hoz 500 shard kell. Sorsolassal kerul kivalasztasra, hogy a Bill kategoriabol melyiket kapod: Utility, Fuel-Up, Internet, Mobile. Az is sorsolva lesz, hogy 15 es 50 EUR kozotti osszegek kozul mekkora osszegu lesz. Mivel erre a Bill Stone kategoriara felhasznaltal egy Stone Boostert, ezert az osszeg 20 es 65EUR kozotti lesz.
A shardok bevaltasan kivul kaphatsz meg Stonet veletlenszeruen a nagyobb fizetesek utan, es kaphatsz stonet egyes Questek teljesiteseert is.
-
mepet
addikt
Egyszerusitve, egy kicsit mashogyan, mint anno, de veglegesen bevezetesre kerult az uj jutalom rendszer a valtozatlanul hagyott shard->stone rendszeren felul. Valtozatos questek teljeitesevel lehet unlockolni kisebb rewardokat es gyujteni az XP-t, amivel lehetoseg van stone boosterek beszerzesere es nehany egyeb kedvezmenyre!
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Jelentem, a stone ajandekozos shard gyujtes is rendben mukodik. Ingyen penz. En imadom az ingyen penzt!
Synergy shardokat kapsz azoktol, akiknek kuldtel stone-t. En joy stonet kuldtem, igy a Synergy shardok a joy stone-nal gyulnek nalam egyutt az altalam odahuzott shardokkal es a random kapott 10-10 shardokkal. Elvileg tobb ember utan is kaphatsz Synergy shardokat.
Gratitude shardokat kapnak akiktol kaptal ajandekba stone-t. Kozuluk ki kell valasztanod egyet, akinel gyulnek a gratitude shardok a te altalad gyujtott shardok utan.
-
mepet
addikt
Meg mindig nem jelentkezett senki pro plan user a stone csereberere. Dolnenek a shardok, en csak ezzel a kartyaval fizetek mindenhol.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Valoszinuleg nem. Az ugy nem kartyas fizetes a zen kartyaval, hanem paypal fizetes.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
A "shard->stone" gyujtesre gondolsz, vagy megjelent nalad a "quests" es az "energy->stone booster" ?
-
mepet
addikt
Korabban nalatok is megjelent, aztan mult heten eltunt az energy gyujtesi lehetoseg es a hozza valo questek? Sajnos sosem mukodtek, hiaba latszottak, pedig marha jo cucc lett volna szerintem.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Most 5%
-
mepet
addikt
Es a lenyeg: kideritettem azt is, ha a HUF egyenleget feltoltod forinttal (kartyaval ingyenes, nem feltetlenul, de kiprobaltam, nalam ingyenes a mastercardommal), es utana forintot fizetsz, akkor a forint egyenlegbol vonodik a love kozvetlenul, raadasul, ha PRO planed van, akkor ezutan is kapsz shardokat.
7 eur a PRO plan havidija, az elso 3 honap ingyenes. A zen.com olyan zsenialisan gamifikalta azt, ami a hitelkartyaknal cashback-nek csufolnak, hogy orom lett a penzt kolteni. Imadom a stone-okat sorsolni, nem reg kiporgettem egy 50EUR Fuel Stonet. Ha iszonyuan balszerencses vagy, akkor is majdnem 1% korulre jon ki a kumulativ cashbacked, a gyakorlatban jelentosen tobbre. Ugy saccolnam, hogy kb 400EUR havi koltesnel mar az elofizetesi dijjal egyutt is megeri hasznalni. Ingyen lotto.
Raadasul ugye, mint kiderult, ingyen feltoltod a HUF szamladat, aztan ingyen utalsz HUF-ot. Ha a bankodnal nem ingyenes az utalas, itt bizony az.En kb a jo reszet EUR-ban, tobbit HUF-ban koltom. Van mindket egyenlegemen penz, igy lett egy olyan kartyam, aminel nem kell gondolkodnom, hogy melyik orszagban fizetek vele eppen. Es igy nincsen tobbe valtas. Hala a tegnapi updatenek, veletlen valtas sincs tobbe.
A havi 800EUR ingyenes KP felvetet nem is emlitettem meg. Kiprobaltam egy random szlovak bank ATM-jenel. Tenyleg teljesen ingyen van. Zsenialis ez a cucc.
-
mepet
addikt
Meggyoztel, most kiprobaltam a Forint utalast Forint szamlara IBAN megadasaval. A BIC mezot kitoltotte magatol helyesen, csak a vegere rakott nehany X betut. Jelzem majd, hogy rendben megerkezett-e.
A minimum osszeg minden banki utalasnal 1EUR vagy annak megfelelo osszegu deviza, az utalas dija PRO plan mellett 0, ugy, ahogy a pricing dokumentumban is szerepel.
-
mepet
addikt
válasz
pictigjis
üzenetére
Szerintem ez sokkal mokasabb, mint egy sima cashback rendszer. Imadom sorsolni a Stone-okat, izgalmas, biztos nyeremeny, csak az nem biztos, hogy mennyi.
Minimum visszakapott penz a Shardokbol:
Collecting Shards for purchases with ZEN Pro Card
Exchanging Shards to Stones
Igazabol a garantalt minimum az igy van jelenleg: a legolcsobb stone a kajas: 70 shard. A 70 shardhoz egyedul, buddyk nelkul kell kolteni 70*3.3=231 eurt. A kajas stone-ok erteke minimum 2eur, max 7eur. Nyilvan a leggyakrabban 2eur-t dob. Tehat 231 eur-onkent legalabb 2-t vissza lehet kapni.Stone-ok felhasznalasa:
Exchanging Stones for Rewards
Accepted transaction types to exchange Stones
A Stone-ok felhasznalasahoz azokat egy mar feldolgozott tranzakciohoz kell csatolni utolag. Akkor feldolgozott egy koltes, ha a historyban nem oracskat, hanem minusz jelet latsz elotte. A kajas stonet pl. ettermi kolteshez tudod csatolni. A koltes ertekenek tobbnek kell lennie, mint a Stone ertekenek.EUR Stone HUF koltesre:
Mar kiprobaltam, ugy is mukodott, hogy forintban fizettem az EUR egyenlegembol az etteremben, es utana hasznaltam ra a 2EUR stone-t. Az tortent, hogy megjelent 1.99 EUR-nyi HUF a szamlamon, majd kb 2 nap utan magatol visszavaltodott EUR-ra, ekkor mar csak 1.98EUR lett igy a visszaterites. Mondjuk valoszinu azert, mert kozben romlott a forint... A legegyszerubb, EUR tranzakciora hasznalni a Stonet, mert ugy nincs ez a valtogatas. De, ha csak forint tranzakciot talalsz a Stonehoz, az sem gond, csak varni kell, mig ismet EUR lesz belole. -
mepet
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Sending Stones to ZEN Buddies
Receiving Stones from ZEN BuddiesPro-nak kell lenni, es kuldeni Stone-t a masiknak es akkor a masiktol minden 10-dik Shardja utan kapsz te is egyet. Ha jol ertem, forditva is igy van, tehat ha kapsz valakitol ajandek Stonet, onnantol ugyanugy kapsz Shardokat a koltesei utan.
Pl. ha vasarolsz 3300 EUR ertekben a Pro kartyaval, akkor te kapsz erte 1000Shardot, az akinek kuldtel vagy akitol fogadtal mar Stonet, az pedig 100Shardot kap.Stoneokat nagy erteku vasarlas utan magatol is dob a rendszer (legalabbis a Pro-knak biztosan), egyebkent meg ugye a Shard-okbol tudsz sorsolni Stone-okat. Nekem pl. van egy 4.5%-s nike store-os Stone-om, amit szivesen elcserelnek a "legolcsobb" 2eur kajas Stone-ra.
Azt nem tudom, hogy enged-e szog ugyanolyan Stone-okat kuldeni egymasnak, mert akkor nagyon egyszeru lenne az eset, feltetelezem a tobbsegnek van 2eur kajas, azokat cserelgethetnenk. Ki kene probalni, vagy utanajarni valahogyan.Azt nem ertem meg, hogy ez akarhany Buddyval mukodik igy egyszerre, vagy csak eggyel.
A Reward zone ablak bal felso sarkaban lehet kuldeni Stone-t, ha jol ertem, ahhoz, hogy mukodjon engedelyezni kell a telefon Contact listjahoz a hozzaferest.
-
mepet
addikt
A zen.com appbol utalásnál a Title az magyarul a közlemény?
Ha van rajtam kívül itt power user Pro plannel, cseréljünk stone-okat a plusz shard-okért! PÜ-ben kitaláljuk mit küldjünk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest