Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Es a lenyeg: kideritettem azt is, ha a HUF egyenleget feltoltod forinttal (kartyaval ingyenes, nem feltetlenul, de kiprobaltam, nalam ingyenes a mastercardommal), es utana forintot fizetsz, akkor a forint egyenlegbol vonodik a love kozvetlenul, raadasul, ha PRO planed van, akkor ezutan is kapsz shardokat.
7 eur a PRO plan havidija, az elso 3 honap ingyenes. A zen.com olyan zsenialisan gamifikalta azt, ami a hitelkartyaknal cashback-nek csufolnak, hogy orom lett a penzt kolteni. Imadom a stone-okat sorsolni, nem reg kiporgettem egy 50EUR Fuel Stonet. Ha iszonyuan balszerencses vagy, akkor is majdnem 1% korulre jon ki a kumulativ cashbacked, a gyakorlatban jelentosen tobbre. Ugy saccolnam, hogy kb 400EUR havi koltesnel mar az elofizetesi dijjal egyutt is megeri hasznalni. Ingyen lotto.
Raadasul ugye, mint kiderult, ingyen feltoltod a HUF szamladat, aztan ingyen utalsz HUF-ot. Ha a bankodnal nem ingyenes az utalas, itt bizony az.En kb a jo reszet EUR-ban, tobbit HUF-ban koltom. Van mindket egyenlegemen penz, igy lett egy olyan kartyam, aminel nem kell gondolkodnom, hogy melyik orszagban fizetek vele eppen. Es igy nincsen tobbe valtas. Hala a tegnapi updatenek, veletlen valtas sincs tobbe.
A havi 800EUR ingyenes KP felvetet nem is emlitettem meg. Kiprobaltam egy random szlovak bank ATM-jenel. Tenyleg teljesen ingyen van. Zsenialis ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- talmida: Változások 2. rész
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest