Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Es a lenyeg: kideritettem azt is, ha a HUF egyenleget feltoltod forinttal (kartyaval ingyenes, nem feltetlenul, de kiprobaltam, nalam ingyenes a mastercardommal), es utana forintot fizetsz, akkor a forint egyenlegbol vonodik a love kozvetlenul, raadasul, ha PRO planed van, akkor ezutan is kapsz shardokat.
7 eur a PRO plan havidija, az elso 3 honap ingyenes. A zen.com olyan zsenialisan gamifikalta azt, ami a hitelkartyaknal cashback-nek csufolnak, hogy orom lett a penzt kolteni. Imadom a stone-okat sorsolni, nem reg kiporgettem egy 50EUR Fuel Stonet. Ha iszonyuan balszerencses vagy, akkor is majdnem 1% korulre jon ki a kumulativ cashbacked, a gyakorlatban jelentosen tobbre. Ugy saccolnam, hogy kb 400EUR havi koltesnel mar az elofizetesi dijjal egyutt is megeri hasznalni. Ingyen lotto.
Raadasul ugye, mint kiderult, ingyen feltoltod a HUF szamladat, aztan ingyen utalsz HUF-ot. Ha a bankodnal nem ingyenes az utalas, itt bizony az.En kb a jo reszet EUR-ban, tobbit HUF-ban koltom. Van mindket egyenlegemen penz, igy lett egy olyan kartyam, aminel nem kell gondolkodnom, hogy melyik orszagban fizetek vele eppen. Es igy nincsen tobbe valtas. Hala a tegnapi updatenek, veletlen valtas sincs tobbe.
A havi 800EUR ingyenes KP felvetet nem is emlitettem meg. Kiprobaltam egy random szlovak bank ATM-jenel. Tenyleg teljesen ingyen van. Zsenialis ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- PLC programozás
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest