Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
köszi a linket! Ettől függetlenül engem a valós tapasztalat érdekelt volna..
(ez már általános, nem neked szól zerodot!)Azt olvasom ki én is a doksiból, hogy ha csak HUF pénzed van nem lesz automatikus átváltás, de ez bevallom elképzelhetetlennek tűnik számomra, hogy bár van a Zennél pénze az ügyfélnek, de nem a megfelelő devizában és így nem váltja át és elutasítja pl. a vásárlást egy fintech.. éppen ezért ha már más próbálta érdekelne! zen-re még én még pénzt nem bíztam, így egyelőre kísérletezni se fogok..
Az már részemről csak árnyalja a képet, hogy a support egy-egy fintechnél milyen magasra rakta általánosságban a bizalmi szintet és az is, hogy a 2 hónapos ingyenes akció valójában tényleg ingyenes-e vagy csak halasztási kedvezmény..
u.i.
azt azért furcsállom, hogy egy fórumnál ahol egy adott témában érdemes megvitatni a saját tapasztalatokat, kérdéseket feltenni, ott ennyire domináns a másik leoltása.ha megkereste guglin, ha nem, ha egyértelműnek találta, hanem én úgy vélem jót tenne a topiknak ha a segítő szándék dominánsabb volna és még1x köszi zerodot a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogwarts Legacy teszt
- Arch Linux
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Futás, futópályák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest