Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Zelda Játékok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 11:48:46

LOGOUT.hu

Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4151) lanszelot válasza lanszelot (#4149) üzenetére


lanszelot
addikt

itt van egy video /soiler-es úgy nézzetek/ 13 percnél kezd beszélni a boost-ról.
Kajával is lehet, de van 3-as ruha is valahogy.
Ancient ruhánál magyarázza el, de azt nem, hogy hogy kell felhúzni.
Mindenhol az van, hogy fellehet húzni, de sehol se írják hogyan.

28-ason van mind a 3 rész, felveszem mind a 3at, adja a csing hangot, és 1-es.
ha megeszek vmi kaját ami boostolja, akkor 2-es.
ha kezembe teszek egy fegyvert ami boost-olja, akkor is 2-es marad.
A 3ast még sehogy se tudtam elérni.

Ruhát felhúzni meg egyáltalán nem tudom hogy kell.
Ez úgy látom sokaknak kimaradt.

(#4152) Sanraith válasza lanszelot (#4151) üzenetére


Sanraith
aktív tag

Csak hogy nem értem félre, erről az kardról beszélsz amit bekarikáztam? Mert a képen a 3 (upgrade nélküli) barbarian ruha együtt hordva adja a 3as szintű (maximum elérhető) kard bónuszt, a ruháknál az ikon alatti három kék csík jelzi a szintjét.

(#4153) lanszelot válasza Sanraith (#4152) üzenetére


lanszelot
addikt

A három csík jelzi?
De ha eszem vmit akkor 2 kard lesz, a videón is bal fent neki 3 kard van a szívek alatt.
Akkor csak nem értem ezt a buff dolgot. :B

Azt mondja, ha eszem, vagy olyan fegyvert használok, az ad hozzá. Ha leveszem a sisakot, és ancient battle axe ++ van nálam kard buff -al, nekem akkor is 2 csík van ott. Ha eszem kaját akkor is 2 kard lesz bal fent a szív alatt.
Tehát én valamit nagyon keverek.

[ Szerkesztve ]

(#4154) Sanraith válasza lanszelot (#4153) üzenetére


Sanraith
aktív tag

Szerintem annyi a lényeg hogy bal fent csak az ideiglenes buff látszik (kaja), jobb oldalt pedig a folyamatos (ruha). Aztán a játék magában összeadja, hogy ha bal fent van két "kardod", jobb oldalt pedig 1 "kardod" az összesen 3, de a végeredményt már nem írja ki.

A fegyveren lévő kard buff egy harmadik féle dolog, és az már bele van számolva a fegyver erejébe. Emiatt nagyobb lesz rajta a szám mint egy buff nélküli ugyanolyan nevű fegyveren. Tehát ez a "buff" se bal fent, se jobb oldalt nem jelenik meg. Ugyanígy a "durability up"-os fegyver se rakja ki a gyémántot jobb oldali listába.

(#4155) lanszelot válasza Sanraith (#4154) üzenetére


lanszelot
addikt

Ahh, így értem.
Köszönöm szépen a segítséget :R

(#4156) sirarcheer


sirarcheer
senior tag

A TotW a küldetéseknél honnan lehet tudni, hogy mikor mutat a sárga karika (küldetés jelölő a térképen), hogy hova kell menni és azt hogy ki adja a küldetés? Mert sokszor elküldenek, hogy menj X helyre, de a küldetés jelölő ugyanott marad. Néha bezavar.

PSN: sirarcheer

(#4157) morfondőr válasza sirarcheer (#4156) üzenetére


morfondőr
őstag

Mert sokszor neked kell kitalálni, hogy hova is kell menni az elmondottak alapján.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4158) sirarcheer válasza morfondőr (#4157) üzenetére


sirarcheer
senior tag

Ez ok, csak akkor tüntetné el ilyenkor a küldetés jelölőt. Mert valamikor meg mutatja hova kell menni.

PSN: sirarcheer

(#4159) elder troll


elder troll
senior tag

Idáig a Switch témába írtam BotW-dal kapcsolatban, de inkább a témájában kérdezek.
Második nekifutásra sikerült "elkapnom" a játékot, bár kellett hozzá némi segítség a kajagyártással kapcsolatban, sokáig a főznivalókat ettem.
A tutorial részt követően egyből északnak mentem, pár útba eső shire kitakarítása után mentem a torony irányába 4 hp-val (3+1). Nyilván nem volt sikerélmény benne, utólag már értem ezt a mémet :DDD Ezek után inkább a küldetések felé vettem az irányt keletre, ott tápoltam a karaktert. Valaki javasolta a másik témában, hogy érdemes körbejárni az első pár felfedezett részt. Láttam két shrine-t a térkép jobb szélén, az még a felfedezett részen volt. Két major test of strength volt ott, utólag értettem meg a minor és a major közti különbséget, mert gyakorlatilag az összes fegyverem is kevés volt oda, és nem értettem, hogy mit csinálok rosszul. Aztán még a jobb felső sarokban elmentem a towerhez, de komolyabban nem erőltettem a "klíma" miatt. Úgyhogy végül elindultam jobb szélén déli irányba, és körbe felfedeztem az összes részt. A bal alsó saroktól északra volt megint egy major test-es shrine, addigra 11 hp-m volt, és egy szett "fagyálló" ruhát is fejlesztettem 5-ösre. 11 hp-val és a feltápolt ruhával már nem egyhitelt az ellenfél, így pár próbálkozást követően sikerült túllendülni rajta, és a kapott loot-tal már a felette lévő következő major-t is letudtam. Többször haltam itt, alapvetően ki akartam ismerni az összes támadását és ezek sebzését, ezért több időt szántam rá. Körbeértem a mapon, csak az említett mémes torony maradt. Próbáltam nem el"spoiler"ezni a játékot, kétszer néztem youtube-on videót (az első beast, és a map jobb szélén egy shrine-hoz vezető utat ("lufis"). Szóval újult erővel mentem a legnehezebb torony felé. Az első guardian-t elsőre deflect-eltem guardian shield-del, a másodikkal megküzdöttem 7-8 alkalommal, a harmadik megint elsőre ment, és a "soklábú" guardiannal is elszórakoztam egy ideig.
Szóval a teljes térképet látható már, nagyját nem néztem át shrine tekintetében, alapvetően torony volt a fő szempont a látható/könnyen hozzáférhető shrine-okon kívül.

Most jönnek a kérdések:
1.: Tényleg youtube-ozni kell a korok seeds-ek beváltásához? 1x tudtam 2db-ot beváltani a 13-ból, többet nem engedett. Konkrétan azért nem mentem vissza a map jobb szélén lévő major test-ekhez, mert nem tudom hova rakni a loot-ot.
2.: Van stash a játékban? Még az is nagy segítség lenne a fentebb taglalt okokból.
3.:Van egy halom gyémántom, ezt hol kell a fegyverbe rakni, illetve mibe érdemes rakni? Egyszer kaptam egy guardian sword-ot, és volt egy gyémánt ikon rajta. Feltételezem, hogy így lehetne növelni a durability-t.
4.:Tűzálló ruhát hol lehet venni? Anélkül problémás a jobb felső rész.
5.: Hol lehet megnézni, hogy mennyi órát raktam a játékba?
Első körben ennyi, most nem ugrik be több kérdés, bár biztosan felmerült játék közben.
A válaszokat előre is köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#4160) hombre[EU] válasza elder troll (#4159) üzenetére


hombre[EU]
veterán

- nem kell youtube-ozni. útba esik,ha "sorban" csinálod a main questeket. egyébként istálló környékén találod màsodszor aztán haza megy
-stash konrétan nincs, de ha fejleszted az inventoryt nem is kell. vehetsz egy faluban házat,amit fejleszthetsz és pár cuccot (3weap+3bow+3shield) tárolhatsz
-gyémántot eladhatod, talán egy armort lehet vele fejleszteni majd. a durabilitynél a gyémánt jel azt jelent,hogy sokat bír (sárga gyémánt még többet), nincs köze a gemhez,amit lootolsz (majd a totk-ban ;) )
-ott lehet venni,ahol viselni kell :) egyébként skyview towerbōl látod a falut
-dashboardon,fent a fiókod majd a profile alatt megtalálod

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#4161) elder troll válasza hombre[EU] (#4160) üzenetére


elder troll
senior tag

Köszönöm a válaszokat :R
50 óránál járok, 1-2 órás etapokban játszottam főleg rokonlátogatások alatt, de az első 10 óra kb értelmetlen volt, mert nem tudtam figyelni, amikor folyamatosan beszéltek hozzám. Valszeg ezért nem tudtam a kajagyártás mikéntjét. Idáig egyedül a twin memories shrine adta fel a leckét, mert nem találtam meg a párját.
Ne tudd meg mennyi alkalommal néztem szét a tower-ből, tegnap már dokkoltam a gépet, hátha csak vak vagyok, de nem találtam települést a vulkános részen.
Az összes stable környékét körbejártam (mármint amit megtaláltam), úgyhogy harmadszorra is csalni fogok, és megnézem, hogy hol lehet beváltani a korok seed-eket, mert folyamatosan ott kell hagynom a loot-okat a shrine-okban.
szerk.: megnéztem, nem volt felfedezve az a stable :DDD Amúgy tuti mondta, hogy hova megy, csak nem memorizáltam, most is mondta, hogy hol találom meg legközelebb.

[ Szerkesztve ]

(#4162) elder troll válasza elder troll (#4161) üzenetére


elder troll
senior tag

Most néztem meg a quest listát és egy shrine nem akart összejönni:
Sign of the Shadow
Amikor odaért az árnyék, én a tower-ből lőttem különböző nyilakat (alap, tüzes, robbanó), nem egyszerű eltalálni pont akkor, amikor odaér az árnyék, sőt alapból eltalálni sem volt egyszerű. De videó alapján nagyon nem úgy kellett csinálni :B
Úgyhogy a lufis után még egy shrine bejutásához használtam segítséget.

(#4163) hombre[EU] válasza elder troll (#4161) üzenetére


hombre[EU]
veterán

ja bocs,összekevertem a két zeldát :D
ha meg van az Eldin tower akkor, ha észak fele nézel látsz egy utat (balra megy),ami megkerüli a hegyet, arra lesz a falu.
egyébként érdemes az istállókat alaposan àtnézni, npc-kel beszélni,mert sokat segítenek az utadon. itt egy példa, ami neked most hasznos lehet: link

Life, Uh, Finds A Way

(#4164) elder troll válasza hombre[EU] (#4163) üzenetére


elder troll
senior tag

Voltam párszor megint rokonlátogatóba, így haladtam egy kicsit a segítségeddel, bár bátyám költöztetése azért hátráltatott.
Ha már ott jártam a tűzálló ruha miatt, akkor gyorsan le is tudtam a beast-et, meglepően könnyű volt az elsőhöz képest minden téren, elsőre megvolt, pedig csak egy sor hp-m van még, nagyon taktikázni sem kellett.
Úgyhogy most járok a madárkánál, szerintem azon is gyorsan átlendülök az este folyamán.
Viszont az istenért nem jöttem rá, hogy miért nem engednek be a sivatagos városba. Összesen fél évig tanítottak angolt nekem, nyilván kocka múlt azért segít, de hiába mentem a shrine közelében lévő figura által megadott helyre, nem találtam megfelelő embert, vagy nem értettem, hogy mit kellene csinálni. Ma este próbálom jobban értelmezni a mondandóját. Sajnos sokszor elnyomkodom a beszélgetéseket, pedig itt tényleg ezekből kell összerakni a kirakóst.
Amúgy vissza lehet nézni a beszélgetéseket valahol? Korok seed beváltásnál is azon hasaltam el, hogy reflexből nyomtam el a dumát :DDD

(#4165) hombre[EU] válasza elder troll (#4164) üzenetére


hombre[EU]
veterán

nem nehéz egyik boss sem, a puzzle körülötte,ami több idōt igényel
gerudonak (sivatagos) az a storyja,hogy csak nōk lakják,ezért nem engednek be. bejáratnál az npc (shrine melletti) elmondja,hogy látott egy férfit,aki bejutott (nōnek öltözve) és kara kara bazaarnál találod meg. odamész és körbe kell nézni. hint: létra

Life, Uh, Finds A Way

(#4166) elder troll válasza hombre[EU] (#4165) üzenetére


elder troll
senior tag

Köszönöm :R
A madár kicsit nehezebb volt, vagy csak én bénáztam sokat. Elsőre meglett, de azért párszor voltam low hp-n. Úgyhogy a tolvaj részen járok jelenleg, nagyon hiányzik a kavics dobálás azon a részen, de ma újult erővel megyek neki. Először sunnyogva akartam likvidálni mindet, de inkább csak elsunnyogok mellettük. Viszonylag rég volt olyan, hogy az ellenfél egyhitelni tud. Eleinte azt hittem, hogy a női ruházat miatt van így, de átöltözve is hasonlóan egyhiteltek.
Szerintem gyorsan ledarálom a végét, aztán kicsit pihentetem a műfajt, és utána veszem meg a TotK-t.

[ Szerkesztve ]

(#4167) elder troll válasza hombre[EU] (#4165) üzenetére


elder troll
senior tag

Köszönöm még egyszer a segítséget :R
Meglepően gyorsan letudtam a végét, a teve beast-nél párszor feküdtem, a kastély környéke azért combos lett volna, ha nem futok el gyorsan a bejáratig, két "lábas" guardian-t szedtem csak le az elején, aztán inkább célirányosan mentem a bejárathoz. A boss második fázisnál az utolsó lövés nem akart összejönni, hiába lassítottam az időt. Az esésbe halt bele a karakter, a következő körre elsőre meglett.
65 órát mutat a profilon, szerintem ez soknak számít. Nagyon nem értettem, amikor 50-150 órákat írtak a többiek, de utánajárás nélkül sokat lehet barangolni, és nem akartam elspoiler-ezni. Egy most kicsit rápihenek a TotK-ra.

(#4168) hombre[EU] válasza elder troll (#4167) üzenetére


hombre[EU]
veterán

van benne dlc-kkel együtt bōven 100ó felett. persze nem a story szálon, van mellette legalább 100 side quest,plussz 40-50 shrine,korok farmolás stb. nekem talán 150 lett a vége és még volt bōven mit csinálni
én a totk-ot nem tudom befejezni, szerintem legalább 2x annyi content került bele és mindig leköt valami ami miatt nem haladok a storyban :D

Life, Uh, Finds A Way

(#4169) elder troll válasza hombre[EU] (#4168) üzenetére


elder troll
senior tag

Ennyi volt a "nagy rápihenés".
A két zelda közti töltelék játékom finoman szólva nem jött be, pedig nagyon rákészültem, csak nem olvastam utána spoiler-veszély miatt (se témája, se videók, stb).
A nagy csalódottságot követően apró hasábjait nézegetve belefutottam egy helyi TotK hirdetésbe...

(#4170) Rigormortiis válasza elder troll (#4169) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Mi volt a töltelék-játék?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#4171) elder troll válasza Rigormortiis (#4170) üzenetére


elder troll
senior tag

Fórumtársunk egyszer elírta a nevem, ebből szerintem nem nehéz kikövetkeztetni.

Űr-Morrowind

(#4172) hombre[EU] válasza elder troll (#4169) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a csillagmezō? :D hát nekem se, ráhúzták a szép textúrákat egy 10+ éves játékra, kb így tudom jellemezni. ha szereted az oldschool rpg-t akkor a baldurs gate 3-mal jobban jársz

akkor welcome back hylian :) lesz mit (újra) megtanulni

Life, Uh, Finds A Way

(#4173) elder troll válasza hombre[EU] (#4172) üzenetére


elder troll
senior tag

BG nekem kimaradt, csak a Planescape Torment dereng gyerekkoromból koponya companion-nal, a Neverwinter Nights viszont nagy kedvenc volt.
Persze BG3 hírverésére felfigyeltem, csak még nem készítettem fel magam egy 150+ órás játékra.

Jól látom, hogy a folytatás felbontásába belenyúltak?
HH-ban mintha pixelesebb/recésebb lenne.

(#4174) hombre[EU] válasza elder troll (#4173) üzenetére


hombre[EU]
veterán

igen. ha mozog a kamera akkor az fsr dolgozik rendesen :D jól emlékszem 480p-rōl skáláz

Life, Uh, Finds A Way

(#4175) elder troll válasza hombre[EU] (#4174) üzenetére


elder troll
senior tag

"Haladtam" egy kicsit, vagyis megvolt a tutorial, megkaptam a plusz hp-t, amivel ki tudtam nyitni az ajtót. Kicsit nehezebbnek éreztem az elejét az elődhöz képest, vagy csak szokásosan nem jó irányból közelítettem meg. Viszont a havas részen viszonylag hamar adtak megfelelő ruhát, és gyakorlatilag "0." szinttől volt mindenféle nyílvessző a kombinálás miatt.
Lefutottam a kötelező köröket, eljutottam földalatti részhez, huhh. Tápolás nélkül (4 hp) harmadszorra jött össze a "kockagólem", egyszer elfogyott az összes íjam, ami összefüggésben van a látási viszonyokkal. 7 részt fedeztem fel, tetszik a környék, de tápolnom kell a karaktert, mert 4 hp-val azért még meg tudnak lepni.
Ennyire az elején azt érzem, hogy idén nem fogom befejezni, és nem is bánom.

(#4176) elder troll válasza elder troll (#4175) üzenetére


elder troll
senior tag

A lényeg lemaradt:
Olyan "hároméltű" gépet raktam össze lent, hogy besza-behu :DDD
Madár alapokon 2 nagy kerék hátulra, ezekre ment 1-1 a ventilátor, és előre raktam egy "gördeszkát". Élmény volt száguldozni 1-1 fényforrás között a dzsuván át :K
Már volt a tarsolyban egy sugárhajtómű is, de korábban jó volt szállingózni ventilátorral is, és a levegőben ez az irányítási mód is tetszett, hogy a madár jobb/bal szárnyára vagy a fejére sétáltam. Egyedül földön nem tudtam irányítani (lesz kormány később?), szóval mindig irányba kellett rakni. Illetve még nem akartam lőszert és fegyvert pazarolni a kis kőgólemekre, így gyakorlatilag kivasaltam őket a "járművemmel". Aztán a 3 gólem után egyszer csak szétesett az egész egy kicsit göröngyösebb szakaszon. Fun volt :)
Illetve fegyverekből is raktam össze elég komoly darabokat. A korábban említett "kockagólem" dobott olyan "fejet" a korábban kapott "nyélhez", hogy csak pislogtam. Az óriás szegecses fémgolyónak is megtaláltam az alternatív használatát egy extra durability-s nagy husánggal kombinálva. Állat ez a mókolás része a játéknak :K

[ Szerkesztve ]

(#4177) Parson


Parson
addikt

oh-ho-ho, nah akkor hello mindenkinek itt is! :)) Jelentem, megérkeztem én is a Zelda BoTW 'után' (inkább csak közben, mert ~25 órányi játék még van benne, de már kellett nekem közbülsö váltás) este a ToTK elsö 2 órájával a klubba... :DDD

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#4178) hombre[EU] válasza elder troll (#4175) üzenetére


hombre[EU]
veterán

semmi keresnivalód nincs lent 4 szívvel :DDD az elején én inkább az eget fedezném fel, jó cuccokat lehet lootolni :)

Life, Uh, Finds A Way

(#4179) elder troll válasza hombre[EU] (#4178) üzenetére


elder troll
senior tag

Miután levertem a kockagólemet, a brekit és az idióta klánvezért 4hp-val, utána felmentem farmolni shrine-okat, szóval tegnap feltornásztam 4-ről 6-ra a hp mennyiségét. Alapvetően még az elején találtam egy barlangi tavat, ami töltötte a hp-mat, meg is jelöltem magamnak a térképen. Aztán véletlenül lepottyantam egy szinttel lejjebb, ott egy robot azt mondta, hogy keressem meg a fő bányát, és utána menjek vissza. Szóval alapvetően a bányát kerestem, amit meglepően gyorsan meg is találtam, persze közben az előbb említett 3 miniboss-t is letudtam, el is fogytak a boss ölő fegyvereim. Aztán visszamentem a robothoz, ahonnan indult a történet.
A BotW-ot is úgy kezdtem, hogy a legnehezebb torony felé vettem az irányt :DDD
1. szinten 5 percig ki tudtam back-elni őket, konkrétan a "lábas" guardian-nak talán 2 lába maradt, de a maradék lábához közelebb kellett mennem...

[ Szerkesztve ]

(#4180) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ilyen lenne a Zelda Ocarina of Time ha Ghibli stílusban készült volna.

⭐[4K] Zelda Ocarina of Time 25th anniversary X Ghibli: CASTLE TOWN - Unreal Engine 5

Live-Die-Respawn

(#4181) Sirandrish válasza oriic (#4180) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Én végigtolnám így is. :K
Amúgy jól néz ki, de valami harcjelentet is csinálhatott volna a srác :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4182) elder troll


elder troll
senior tag

55+ órát raktam a TotK-ba, idáig minden létező külső segítség nélkül sikerült mindent megoldani, a második "beast"-nél járok (nem így hívják ebben a részben). Sivatagos vége fele járok, de szerintem belefutottam egy bug-ba. Eltűntek a tükrök arról a helyről, ahonnan lehet nyitni a 4-ből 3 helyet, ráadásul a 3-ból már nyitottam kettőt. Az utolsónál járok, ki is pucoltam azt a részt ("plafonúszással"), de meg kell nyitni, hogy a segítő karakter is be tudjon jönni, mert csak vele lehet "feltölteni". Szóval amikor mentem vissza harmadszor, eltűnt a két tükör onnan, amit amúgy egy "élére" állított kőre rögzítettem. Nem volt halál vagy visszatöltés.
Ilyenkor mi van?

szerk.: volt nálam pár "pajzstükör", így azokkal bohóckodtam, és sikerélmény lett a vége, de akkor is hatalmas oboakoncert egy ilyen bug-ba belefutni.

[ Szerkesztve ]

(#4183) rumkola


rumkola
veterán

Az eredeti régi The Legend of Zelda: Link's Awakening DX most kapott egy nem hivatalos PC-s verziót, szélesvásznú nagyfelbontású garfikával. :)

[link]

(#4184) Sirandrish válasza rumkola (#4183) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ezt (mármint a játékot, nem a verziót) már Switchen is végigvittem. Lehet adok neki PC-n is, mielőtt a Nintendo felrobbantja :C

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4185) rumkola válasza Sirandrish (#4184) üzenetére


rumkola
veterán

Nintendo lelőtte.

(#4186) Sirandrish válasza rumkola (#4185) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Meglepődtem.... :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4187) rumkola


rumkola
veterán

Hüha!
Ocarina of time (2023 Version) 12 Levels Inluded + Download link
Video + link (ééérted!!! LINK! :D )

[link]

szerk:
már túlterhelve vagy lelőve a linkek :(

[ Szerkesztve ]

(#4188) Sirandrish válasza rumkola (#4187) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Szerintem a Nintendo bekukkantott :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4189) rumkola válasza Sirandrish (#4188) üzenetére


rumkola
veterán

MEGA-s megy! :D

(#4190) Sirandrish válasza rumkola (#4189) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

És valóban :R

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4191) koncsik válasza Sirandrish (#4190) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Ha van Pro-d (mega), le is tudod tölteni... (vagy 5 nap?)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4192) rumkola válasza koncsik (#4191) üzenetére


rumkola
veterán

Délelőtt ment a google link is. Próbálgatni kell, túl van terhelve mind.

(#4193) koncsik válasza rumkola (#4192) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4194) rumkola


rumkola
veterán

Más:
Feltettem SteamDeckre emulátorokat.

Twilight Priness-t +10GB-os textúra csomaggal, magyarul játszom KÉZBEN! Óriási. :)

BOTW javított graffal jobben megy mint a switchemen.

(#4195) Sirandrish válasza rumkola (#4194) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

"BOTW javított graffal jobben megy mint a switchemen.'"

Mondjuk sajna nem teszi magasra a lécet :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4196) rumkola


rumkola
veterán

17GB HD texture pack BotW-hoz. Switch-en műxik. :D
[link]

(#4197) rumkola


rumkola
veterán

Újabb hír!
Twilight Princess Online COOP MOD, emulátoron. Neszarás. :D
[link]

(#4198) Sirandrish válasza rumkola (#4196) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Gondolom ehhez mókolt gép kell :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4199) Sirandrish válasza rumkola (#4197) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ez nagyon gagyi :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Zelda Játékok
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.