Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
ABnormal
őstag
hm,szerintem még megvan mindkét radija pikkolónak és a pumpám is eladó még
csak nem akartam direktben ajánlani,addig amíg meg nem győznek a srácok arról,hogy a reserátor nem a legjobb választás
szóval az ajánlott dolgok közül még semmi sem kelt el... 
szerk:nemtudom,hogy még meddig lesz netem,de kb még 2 napig...péntekek el tudom juttatni pestre a pumpát ha érdekel...ezért is nem hozom fel azt a topikot,mert már nem leszek elérhető neten...
[Szerkesztve] -
tototos
addikt
Olvastam hogy passzív rendszert akarsz. szerintem egy leszabályzott ventinek a hangja egyenlő a nullával, a vinyód hangosabb nála. Így javaslom innen a radiátort megvenni [link] és hozzá valmilyen márkás ventit, blokkokat orbanotól be tudod szerezni, a pumpát szerintem innen [link]. Tartályt meg valamilyet keress a pénztárcódtól függően.
[Szerkesztve] -
bröton
csendes tag
senki???
-
ABnormal
őstag
meg se próbáljunk rábeszélni egy normálisabb vízhűtésre?
-
bröton
csendes tag
up
-
bröton
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Egy ilyen masinát szeretnék venni,hátha valaki megunta.
Bövebb info [link]
Elöreis köszönöm az ajánlatokat.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak nem akartam direktben ajánlani,addig amíg meg nem győznek a srácok arról,hogy a reserátor nem a legjobb választás