Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello! egy ideje YT-ozok, de ezt az opciót még sehol nem láttam. [link] Kis x-el kinyomható táblácska, vagy akár más videó, kép a képben! Hol lehetne ezt aktiválni? Köszi előre is!
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Találomra kiválasztottam DelyPéter egyik videóját. Itt van :
https://www.youtube.com/watch?v=HPU-BCJl_UE1:17 percnél a jobb alsó sarokban megjelenik egy kép és ha fölé viszed az egérkurzort, akkor lehetőséget ad a feliratkozásra.
Hogyan lehet a YouTube videóra betenni ilyen "gomb"-ot ? köszi
(nem találom a videók feliratozásai között a funkciót)
-
Orionk
senior tag
Hello !
Látom, hogy a YouTube alkotói stúdióban megjelent olyan funkció, hogy CARDS.
Ez fizetős ? Mit és hogyan lehet vele reklámozni ? köszi -
Out
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy ennek a fickónak van-e Youtube csatornája? Van egy Commodore64-es kritika videója és kíváncsi vagyok, hogy nincs-e több ilyen agymenése

-
66zio
aktív tag
Jó kis metál az ész (Tom és Jerry paródia) már nincs fent youtube-on. Gondoltam felteszem. Kaptam érte jó kis büntiket egy hónapra.. Akkor úgy látszik marad vinyón.
-
perempe
veterán
[link]
miért nem viszi? -
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
bővítmény vagy valami esetleg?
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Cartevo
üzenetére
A még nem feliratkozott felhasználóknak szánt videóra gondolsz? ("unsubscribed trailer") Azt elég csak beállítanod a profilodhoz tartozó kezdőlapon.
Ha be vagy jelentkezve és úgy nézed meg az oldalt, akkor a videó nem indul el. Viszont ha nem vagy bejelentkezve, vagy nem vagy még feliratkozva a csatornára, akkor el kell neki indulni. Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy minden rendben van nálad.
Talán legkönnyebben úgy tudod leellenőrizni, hogy a Youtube oldaladat megnyitod a böngésződ privát módjában (Firefox - Privát böngészés, vagy Chrome - Inkognitó mód) és természetesen nem jelentekezel be. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Nekem mostanság, ha Chrome-ban nyitom meg YouTube -ot, akkor a videókon levő feliratok, feliratkozó linkek, amiket általában a videó végére szoktak tenni NEM JELENNEK MEG.
Firefoxban megjelennek hibátlanul.
Nálatok jelentkezik ez a probléma ? Mi lehet a megoldás ?
köszi
-
Cartevo
őstag
Kolegák, hol lehet azt beállítani, hogy a Youtube oldaladon egyből elinduljon a videód? (ha valakiét megnyitom, már szól is)
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
lejátszási listáknál miért nem lehet megoldani, hogy ne ugorjon automatikusan a lista küövetkező videójára? régebben ezt egy kattintással meg lehetett oldani, de hónapok óta bugos ez a funkció, tudtok vmi megoldást erre? -
klarkzone
tag
válasz
üzenetére
IMDB-n is rendszeresen pontoztam a filmeket meg a sorozatrészeket, aztán szépen pénzt is csináltak belőle... ennyit erről, szép lassan majd eljutunk odáig, hogy a "nézettebb" videókat mondjuk HD-ben csak a prémium (fizetős) felhasználók nézhetik meg... ennyi. Szerintem...
A facebook-ra már be sem merek jelentkezni, mert követi, hogy merre járok a weben, androidra meg véletlenül se telepíteném, pedig semmi rejtegetni valóm, egyszerűen nem akarom, hogy belelásson bárki is a privát szférámba, itt is igaz, hogy a "régi" facebook-ot nagyon szerettem használni, de most már inkább nem használom.
A Wikipédiáról meg az a véleményem, hogy aki egy fillért is utal/utalt nekik "valakiknek" az nem normális, legalább abba gondoljon bele, hogy egy a közösség által szerkesztett/létrehozott/ellenőrzött tartalmat bemutató weboldalnak vajon milyen költségei lehetnek? Itt le van írva kb. de biztos nem akkora, hogy ki kelljen tenni azokat az összegeket amiket akár havi rendszerességgel is adományozni lehet nekik... -
klarkzone
tag
válasz
ReSeTer
üzenetére
Sajnos a Youtube is a globális véleményformáló média hatolom eszköze arra, hogy irányítsa és manipulálja a fogyasztókat, nem ez lett, hanem eredetileg is ez volt a célja, és amikor már komoly eszközzé vált a profittermelésre, és egy egész generáció manipulálására, azonnal előbújt a trójai falóból ugyan az a mocsok... nyugodj meg ők meg tudják nézni, hogy ki hányszor, melyik, videót nézte, hol, meddig, mikor kattintott el róla stb... Soha ne like-olj semmit, ne kommentelj, hogy így meg úgy lehetne jobb, és főleg ne értékeld a tartalmakat, ma már ezekből az írásokból szedik a legtöbb jó ötletet a profittermeléshez, tehát te adsz ötleteket, hogy hogyan szedjék ki belőled a pénzed. (A "te" nem pont rád vonatkozik)
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Hogyan lehet országmentesen böngészni a videókat? Mondjuk legnépszerűbb ebben a kategóriában, ezen a héten stb...Jelenleg is csak likkel érem el az oldalát, mert a gombot/menüt nem találom, de így is csak magyarországon legnépszerűbbeket dobja ki, pedig már átállítottam alul a nyelvet, meg a régiót is meg mindent....
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Olvastam, hogy aki megfelel bizonyos kritériumoknak, az választhat magának egyedi nevet. Régi fiók lévén nekem van /tutuhawer , de kell-e valamit tennem , hogy ez meg is maradjon vagy minden rendben? -
tknof1871
őstag
Üdv! Kicsit lelassult a youtube. Betöltődik az oldal és elég sokáig tart, mire mondjuk a keresőszavakat be lehet írni, vagy reagál, ha rákattintok valamire. Általános jelenség, vagy csak nálam? Mi lehet az oka?
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt visszafelé valamennyit és látom akadnak problémák máshol is (még ha nem is hasonló az enyémhez).
Az utolsó frissítés óta de legalábbis pár napja, valamiért nem akar működni az eddig jól bevált letöltőprogramom. (DownloadHelper, de valószínű hasonló a gond mint fentebb írtátok)
Beteszi a letölteni kívánt videót a listára, de sajnos a letöltés már nem kezdődik meg.
Olyan programra lenne szükségem (ajánlásotokkal) ami hasonlóan letölti a youtube videókat, de akár más streamelt videót is le tudok vele tölteni (pl indavideó, sajnos a freestudiós megoldás ezeket már nem tudja kezelni, vagy csak nem jöttem rá hogyan)
Segítségeket előre is köszönöm. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!!
Egy sürgős kérdésem lenne, a YouTube-on van egy csatorna ahol rólam szóló videók vannak feltöltve, hová kell írnom vagy bármi hogy töröljék a csatornát esetleg a videókat letiltsák? FONTOS!!! -
ledgeri
nagyúr
Mert nekem úgy tetszik (és ezt most szó szerint értsd, nem a nagyzolós hangvétellel), én is az a "túlfluidnak érző" fajta emberke vagyok... nem áll rá a szemem -agyam....
Most nézem is, és látom már külön is mutatja, hogy 720p-nél van 60 és 30 fpses állomány, csak most win 10 fut nálam, így minden instabil, de majd egy stabil rendszeren megnézem, köszi!
-
ledgeri
nagyúr
Biztos nem lesz, de azért adok neki itt egy esélyt...
Van plugin ami valós időben csinál 60p-ből 30p-at?
-
66zio
aktív tag
Volt ez a Harlem Shake őrület régebben. Nos, az a szám copyrightos? Vagy felhasználhatom szerintetek videómban úgy, hogy a bevételszerzés be legyen kapcsolva?
-
tutuhawer
őstag
Ne értsd félre, egye fene, ha valaki - legyen az hivatalos felület vagy akár magánember - pénzt akar keresni a nézettséggel, mert dolgozik vele, hogy fenn legyen a videó vagy nekem a zene, én csak simán kiteszem, és keresek egy másik feltöltést, ahol mondjuk kiírja az ember vagy kiírta már 8 éve, hogy felteszi a zenét, klipet, dj szettet azért, hogy ott legyen, hadd hallgassa a többi ember. Idejéből kitelt, szívesen feltette, és nem akar bevételt szerezni vele már 6-7-8 éve, én ilyen videókat teszek be sokszor a listáimba , még ha rosszabb minőségű is. Hallgatnám mobilon vagy PC-n a soundcloudot, de mennyiségbe, meg az oldal/alkalmazás minőségébe is nagyon fos a youtube-hoz képest.
Inkább hallgatok olyan videóklipet vagy csak zenét , ahol a leírás normális. Van, ahol a leírás reklám és már az sem tetszik. Mondom, megértem és tudomásul veszem, de nem szeretem az ilyet, sokkal jobb, ha nincs bevételszerzés és mellette a reklám full HD-ben, miközben csak zenét akarok hallgatni
Asszem az AATW link videói alatt nincs reklám, remélem, jól tudom.
https://www.youtube.com/channel/UCqZKc23a7IWL0cUp1nvoLFA
A régebbi videók alatt szerintem nem volt gáz, különben nem lenne ott a kedvenceim közt sok feltöltése.
Érted, csak simán nem szeretem a reklámos dolgokat. A kenyeres dolgot értem, de mi van, ha a világ másik felén sütött kenyeret szeretném én megvenni. Azt csak a fanatikus, kedvtelésből sütő pékek sütik meg nekem és hozzák el, már linkeltem talán, és mutatom is a plédát, nagy kedvenceim Skóciából meg egyet Németországból is:
http://youtu.be/q4o1mN3V-ng
http://youtu.be/VDGt3eAX4YI -
tutuhawer
őstag
Én bármely videót azonnal kiteszek a lejátszási listámból, ami közben a t-mobile, a borotva, a török légitársaság vagy ezek k.... anyja megjelenik. Adblock bekapcsolva, PC-n még elmegy, OK, de telefonon jön a reklám. Megértem a Scooter nevű együttest, hogy a kiadójuk oldala feltölti, és ott kapom a reklámot, meg a többi hivatalos feltöltőnél is, de inkább keresek egy másik feltöltőt, hátha átcsúszott a szűrőn. Kimondottan zavar, ha zenehallgatás közben benyom egy reklámot.
-
Még egy kérdés! Felvettem farsangi műsort, amiben ugye talált zeneszámot és reklamál a "Videókezelő"-ben, hogy harmadik féltől származó tartalom.
Ráböktem a "Rendben, értem" lehetőségre és azt írja: "Elismert harmadik féltől származó tartalom"
A mit lehet tenni rovatban baromságok voltak felsorolva: töröljem a zenét, cseréljem, némítsam, vitassam. Ha elismerem a videót, akkor maradhat és nem járhatok vele rosszul?! Nem fog ugye senki semmilyen számlát benyújtani nekem?!

-
Üdv!
Videó feltöltése esetén ha a nem nyilvános vagy privát hozzáférhetőséget választom, akkor az mit jelent pontosan?! Ezek közül megoldható valamelyikkel az, hogy youtube-on böngészve ne nézhesse meg akárki, tehát nem dobja ki a kereső, de ha mondjuk én megosztom a linket FB-on, akkor onnan elérhető a videó?!
-
klarkzone
tag
válasz
Mikiller
üzenetére
Ez az, hogy "magától" történnek a dolgok. Nekem többször kellett törölnöm a sütiket, egyszerűen nem lehetett bekapcsolni az automatikus lejátszás opciót. Most fönt van a youtube flash video player kiegészítő, és minden ok így fest a beállítása:

Nekem már úgy fél éve azt írja ki, hogy "upsz" nem támogatott a böngésződ, ami annyira nem érdekel, mivel nem véletlenül használom azt a verziót amit használok (a flash lejátszás, és letöltések miatt), de ez a HTML5-ös egyből letöltődős butaság nagyon meglepett, az inda csinálja még így, nem is használom... -
Mikiller
aktív tag
Nekem ma magától visszaállt flash-re a lejátszás.Tegnap nem lehetett választani sem a 2 opció közül, most megint ott a lehetőség, pedig nem frissítettem semmit. (hacsak háttérben nem csinált valamit)
-
klarkzone
tag
válasz
lacy027
üzenetére
Valóban igazad van, borzalmas a helyzet, 2 napja minden rendben volt, most pedig a vezérlő gombok nagyítva, a videók simán lejönnek, még ha csak 2 másodpercet is nézek belőlük, ráadásul alapértelmezetten 360p-ben, sehol nem tudom beállítani alapértelmezettnek a HD-t, csak ha kattintgatok. Meg lehet nézni pár hozzászólással ezelőtt ott egy képernyőmentés, és most itt van ez, így néz ki:

Engem is idegesít a folyamatos írás, nálam is SSD van, elindítok egy másfél órás videót, és simán letölti. HELP! Firefox 21.0 és mentett profiles mappával dolgozok, se a böngészőnek, se a flash playernek, nincs köze a dologhoz, most törlöm a kukikat, de ha továbbra is így marad, akkor vége a youtbobnak... -
lacy027
tag
Hihetetlen. Már megint csak rossz irányba változnak a dolgok, már megint dühönghetek emiatt egy sort.
...
Tudja valaki hogyan lehet blokkolni a videók automatikus elindulását HTML5 lejátszó és Firefox használata esetén? A Flashblock megfogja, csak nem teljesen. Hiába nem indul el a videó, a háttérben letöltődik és írja az SSD-t. Az SSD-nek igazából mindegy, mert bírja, de akkor is. A Flash lejátszó nem az SSD-re írt és lehetett blokkolni normálisan, nem indult el a letöltés csak ha indítottam a videót. Most már ha csak ha megnyitok egy Youtube linket pl. a kommentek elolvasása miatt vagy, hogy ne felejtsem el megnézni, számolnom kell az írással a videó elindítása nélkül is. -
-
Orionk
senior tag
Szia !
köszi
Itt ebben a YouTube videóban : https://www.youtube.com/watch?v=bZdI2YM4938
A 30ik másodpercnél azt kezdi fejtegetni néhány mondatban angolul, hogy bizonyos idő múlva miért nem használható a QR kód.
Sajnos nem értem tisztán, hogy mit szeretne mondani angolul.Szerinted ?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
hajospeti
üzenetére
Nos akkor kezdjünk neki. Nem csak te szembesültél ezzel a dologgal hanem én is a minap. Kicsit utána jártam és arra jutottam, hogy ez megint a google baromsága. Folyton megszívatják a mozillát használókat.

Átálltak a HTML5 lejátszóra Adobe helyett.Na de, hogyan is hozzuk ezt helyre. Felmész erre az oldalra. Itt elméletileg a felső sor pipálva, az alsó sor felkiáltójeles lesz. Ez alatt ezt írja, hogy Jelenleg a HTML5 lejátszó van használatban, amikor lehetséges. Ha nem akkor kell lennie valami gombnak amit ha megnyomsz akkor átáll erre.
Következő lépésként nyitsz egy új lapot és beírod ezt: about:config. Kiad majd valami figyelmeztető üzenetet, de te szimplán tovább mész. A felső kereső sávba beütöd ezt: media.mediasource.enabled. Duplán ráklikkelsz és át áll az értéke True-ra. Ezek után jobb klikk valahova még ugyanezen az oldalon. Új - Logikai - itt kiad egy ablakot ahová beírod ezt: media.mediasource.ignore_codecs szintén True-ra.
Ezek után újra ellenőrzöd magad ezen az oldalon. Ha jól csináltad akkor mindenhol pipának kell lennie. Nyiss egy youtube videót és kell, hogy legyen 480, 1080 felbontás is.
A fekete leves nekem az volt, hogy iszonyat mód szaggatnak a videók 1080 vagy nagyobb felbontáson kb. fél percig. Utána minden szép és jó. Ezt úgy orvosoltam, hogy letöltöttem egy Nightly Mozillát - ami sajnos angol - és ugyanezeket a lépéseket megcsináltam ott is. Valamiért nightlyba nem szaggat a videó. Talán ha kijön egy frissebb mozilla akkor minden jó lesz.
Remélem tudtam segíteni!

-
Out
addikt
Hogyhogy meddig érvényes a QR kód? Ez egy kép, amibe bele van kódolva valami (nálam a YouTube csatornám címe). Amig van olyan eszköz, amely képes megfejteni a kódot, addig érvényes. Legalábbis szerintem.
Sok weboldal létezik, ahol elkészítheted a saját QR kódod. Én talán ITT csináltam anno.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Láttam néhány YouTube csatornán, pl. a tieden Out, hogy a videóba QR kódot helyeznek.
Nem rossz ötlet. Van, aki végig ott tartja a videón és van, aki csak az elején, vagy végén jeleníti meg egy rövid időre.
A QR kód meddig érvényes ?, akár évekig is működni fog, ha lekérik a tartalmát ?
Hogyan kell létrehozni ?köszi
-
SRII
őstag
Szia!
Letöltöttem a FreeStudio legújabb kiadását, de sajna ez is csak 30 fps-el tölti le a youtube videókat, kerestem beállítási lehetőségeknél de csak minőséget és konvertálási opciókat találtam, sajna ez sem tölti le a 60 fps youtube videókat! (maga a letöltő progi gyors és nagyon praktikus de...)
van valakinek valami ötlete? -
hajospeti
tag
Sziasztok!
Miért nem enged a youtube 1080-as filmeket lejátszani?
Bármilyen videót ha nézek maximum a 720p jelenik csak meg...
Tettem már fel újabb catalystot meg flash playert, de semmi...
Hardver bírná... Újratelepítés után ilyen... -
SRII
őstag
sziasztok!
Tudtok nekem valaki olyan videó letöltő programot ajánlani, ami képes letölteni a 30 fps nél nagyobb videókat?
Eddig a freemake programot használtam , ami tökéletes, de nem tudja letölteni a 60 fps képkockával ellátott videótartalmakat, csak sima 30 fps-be tölti le.
köszönöm
-
klarkzone
tag
Igen lehet a kukikkal volt összefüggésben a dolog, nálam az a beállítás, hogy míg le nem járnak addig ne törölje őket a böngésző. Be lehet zárni ezt az automatikus lejátszási ablakot és akkor ismét az ajánlott videók mozaikja jelenik meg a videó végén.
A baj az volt, hogy eltűnt ez a funkció pár hete a youtube-ból, aztán most visszajött, a beállításokat végignyálaztam, sehol sem találtam erre a lejátszásra utaló beállítást, azt sem tudom hogy hívják. Nekem ez így jó, elindítok egy zenét, és a világ végéig játszik ugyan abban a témában.
-
klarkzone
tag
Szasztook! Visszajött, gyorsan készítettem egy kis videót erről az automatikus lejátszásról, hetekig nem jelent meg egyetlen videónál sem, most meg igen. Mi ez? A lényeg az, hogy ezek nem lejátszási listák, a videó végén automatikusan indítja a következő videót, ami a jobb oldali ajánlások között jelentek meg.
-
törölt tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Okés nézem, és köszi!

-
Murphistic
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem fűzi össze magától a letöltés után? Egy parancssoros ablaknak kell felugrani a letöltés után, amiben az ffmpeg konvertáló indul el. Ha kész, akkor az ideiglenes fájlokat törli is. Legalábbis nekem tegnap működött
.
Korábban kézzel kellett megadni, hogy hol van az ffmpeg, de most megnéztem és már a bővítménnyel együtt feltelepül.
Próbáld ki esetleg másik videóval is és ha felugrik egy plusz ablak, akkor ne zárd be.
Így utólag talán az ffmpeggel a legbiztosabb összeilleszteni (ha már a bővítmény készítője is ezt használta), de ahhoz egy kicsit parancssorban kell majd szórakozni.
-
törölt tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Uhh nem, bocs tényleg leszedi a full hd-t de hogyan fűzöm össze?

-
törölt tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi de sajna minden program csak 720P-t tölt le nekem a firefoxos is, hiába állítom, és választom az 1080P-s verziót. Szerintem YT alapból nem teszi elérhetővé a Full HD-t sajna, semmilyen program számára. Tulajdonságokban
minden videó 720P-s amit leszednek. Mondjuk erre megoldás, hogy G+ ra is fel lehet pakolni videókat, és onnan 1080P-t lehet leszedni 
-
Murphistic
aktív tag
válasz
üzenetére
Lejátszáskor megvan a 1080-as videó, szóval a letöltő programok nem felkonvertált felvételt töltenek le. Tippre azért nem töltheted le a saját videódat teljes felbontásban, mert amikor átalakították a rendszerüket ezt nem igazították hozzá. Vagy egyszerűen azért, hogy ne a Youtube-ot használjuk archíváló oldalnak.

-
törölt tag
klarkzone.
Murphistic.Köszi a válaszokat. Nekem most free youtube downloader van fent, de megpróbálom a javasoltakat. De ha YT nem engedi csak a 720P-s verziókat akkor bármivel próbálhatom max egy felkonvertált dolog lesz, jól gondolom? Mert az nem jó már a full HD is gáz, mert tömörített anyag, és sajna nekem elromlott a külső vinyóm amin a videóimat tartottam, ezért kéne lementenem a sajátjaimat, de videókezelőben is csak 720P-t enged. ez gáz!
-
Murphistic
aktív tag
válasz
üzenetére
Hello. A Flash Video downloader Firefox plugin nekem most is működik ([link]) . Azt hiszem csak annyit kellett korábban konfigolni rajta, hogy a FullHD letöltéshez meg kellett adni az FFmpeg program könyvtárát, de az csak egy ingyenes videókonvertáló. Azzal fűzi össze a külön-külön letöltött videó és audió sávot.
Az viszont tény, hogy lassú a letöltés
. -
törölt tag
Hello. Most én kérdezek de előre félek a válaszoktól

Tudom, hogy a YT korlátozza a letöltéseket, de nagyon fontos lenne 1080p-ben letöltenem. Ez a helyzet változatlan, vagy létezik bármilyen megoldás ami orvosolja ezt? -
TBMC
addikt
válasz
üzenetére
szia!
koszonom! hat feltoltottem probakepp de sajnos mind2 zenet egybol fleismerte a youtube pedig egyaltalan nem nagy eloadoktol szarmaznak fbookon kb 8.000likeal rendelkeznek.
irtam az eloadoknak emailben ahol a kovetkezo valaszt kaptam:
Hey
Thanks for the loveSearch on google " connect label engine " and register. Everything is explaine there and make a proposal of pourcentage to rude tone records for the track you want to use , then they will let you upload the track

Peace
De ezen a label-engine.com oldalon nem nagyon igazodok el,m hisz en nem megjelentetni szeretnek semmifele zenet, szimplan csak a video alatt levo zenet szeretnem ha engednek, hogy hasznaljam. youtube accent felregeltem, de nem ertem, mit hogyan kellene tovabb csinalni.
valaki jartas esetleg ezen az oldalon?

-
törölt tag
Hello.
Én úgy tudom, hogy attól, hogy megvásároltad, még nem vagy jogosult a saját videódban felhasználni bevételszerzésre. A tartalom tulajdonossal felveheted a kapcsolatot, és engedélyt szerezhetsz a felhasználásra, amit be kell mutatnod a YT-nak, de kevés az esély, hogy ez működjön is. Érdemes olyan zenét használni, ami tuti fizetős. (Feltölthetsz gyorsban bármit, pl egy számot, vagy albumot egy képpel a kedvencedről, és hamar kiderül, érdemes e beletenni a videódba, ha nem lesz fizetős, letörlöd a teszt alanyt, és keresel másik zenét, vagy választasz olyat ami tuti olyan pl YT zenetárból, de ne számits David Guetta-ra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.