Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
keehl-m
tag
Az lenne a problémám, hogy letöltök videót a youtubról firefox kiegészítővel, és valamiért csak a 240p-s felbontásúnak van hangja.
Először azt hittem egyáltalán nincs hang, ha letöltöm, de annak valamiért lett.
De mondjuk én inkább 480p-s felbontásút töltenék le, csak akkor nincs hang valamiért.
Mi lehet a hiba? Ha valaki tudna segíteni.
előre is kösz
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha az alap ablakra gondolsz akkor az 640X360.
(Jobb egér az ablakra/videoinformációk megjelenítése és ott kiírja mindegyik méretnél.)
-
enginev3.0
félisten
Youtube-nak mekkora a kép felbontása? vagy is ahol a videókat látjuk
hány pixel? -
samfishR
senior tag
átrakom 480ra a videót, akkor ugye a szélső listát alá teszi, és kihúzza középre a videót. nade ha átnyomok egy másik videóra, visszateszi 360-ra.. nem marad középen 480on.. másnak is ilyen?
-
feka007
veterán
Rohadj meg fostube

-
akyyy
senior tag
feltöltöttem egy 96 perces hd videót, és még mindig nem lehet váltani csak 480-as felbontást, plusz indexkép sincs még. mikor lesz? már egy hete fel van töltve a videó :S
-
mexel
veterán
Láttam sok teljes, több mint 1 órás filmet a youtubon. Ezeket mióta lehet feltölteni ilyen hosszal?
-
DonThomasino
veterán
YOTUBE
Egyes videok nem jönnek be homokóráznak, illetve töltődik a kör.
Legújabb flash van fent több böngészővel próbáltam.Ötlet vki?
DT
-
Psych0
őstag
Hát ez hatalmas:
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
If you see them, show them this information:e7mYnjp6QNnRwIuq2bV6tZsoM2M8c09g1dukojgwwhizwcAHCs4B1GQqNKWG
bPWt9zVkxye3JoWBnC0CJPiaSk8MhfzJx-0cPaV0zYG39kCc-neQ6sbhGyQE
bbaFDA4zOCMKnTMB2O2WKeh4wzGr6adwt59bdMbDTavGJ55lGu38AaTgJeVg
6-gRZXk09n5APjP4ymTxIcYogCYWOrn6w9N0m-yL-gdD8LL9OqPR6SXg78Vf
j4NQR7obK_vy7Y-YsqGAG9mVwCcNHa9JOabt_JBKtvvw1Yrdyo9pVelSkEsP
9RhbPicLyE7qXhI7DFpZvjwgZU4ZlFge8lLEms5IV9q-CoQL3Rdfb-tkE-Yt
44Dt7pDohZFvtG-x0FOnvZ0k5_jVEUo9EdVoBGFmxWecVJk2QRlp20naN5vY
hg5Z4zn0v13deqG2nYXL9zkH4jutv3_u3vOnVYNx3I8jXuKyuWQ...
...
...és így tovább -
samfishR
senior tag
besz*rt

-
Cadal
őstag
Atyám, baromi lassú mostanság a youtube. kínszenvedés nézni...

-
L7wy
őstag
Valaki útba tudna igazítani, hogy mit tehetek, ha letiltották a youtube fiókomat, az történt ugyanis tegnap, hogy a google kért tőlem sms-es személyiségazonosítást, ez megtörtént, majd ez után nem tudtam bejelentkezni youtubera. A google és a youtube fiókom össze volt kapcsolva. Most a gmail és többi elérhető, de a youtube fiókomba nem tudok belépni.
Ide irányít, ha a google fiókomba be vagyok jelentkezve, és próbálok bejelentkezni.
Ez pedig akkor fogad, ha a régi, még google fiókkal való összekapcsolás előtti adataimmal próbálok belépni.
Eddig mindkét módszerrel beléphettem a youtube fiókomba. -
janos666
nagyúr
Van valakinek tippje, hogy hol az Istenben tudom letiltani a youtube-on megnézett videók loglását?
A Google fiókomban annak idején letiltottam mindenféle naplózást (mikor keményen cikkeztek is róla, hogy bevezették és alapból aktív), és még most is "szüneteltetve" van a Videók fülön (ha újra űrítek, azt mondja 0 elem törölve) mikor belépek youtube.on, akkor önti nekem a videókat, amik szerinte érdekelnek engem. (Pedig nem, mert hugom is használja néha a gépem, úgyhogy küldi nekem a műkörmös meg hajfestős videókat is, hogy az tuti érdekel
) -
feka007
veterán
Vki mondja már meg, hogy mit lehet csinálni az ellen, hogy ha lejátszási listába full screenre rakom, és van HD, akkor a következő videót ne HD-ba játsza már le? A Lejátszási beállításoknál ezt beállítottam: "Videolejátszás minősége:
Lassú az internetkapcsolatom. Sose játsszon le nagy felbontású videókat. " De le se tojja, ugyanúgy abba kezdi el ez a szemét.
Csak akkor azt nem értem, hogy ez mire jó akkor.. Tököm bele ebbe is, hogy nem tudják normálisan megcsinálni a lejátszójukat
-
samfishR
senior tag
rohadt lassú nálam már vagy 2 napja. nálatok?
bár érdekes, mert valamikor betölti az 1080-t is azonnal, néha meg a 240-et sem akarja...
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Nálam olyan gond van, hogy ha be akarok lépni a youtube fiókomba, megadom neki az adatokat, utána bekéri a google fiókom adatait is, majd közli hogy össze akarja kapcsolni a google fiókomat a youtube-ossal. Ez rendben is van, de ahogy megadom újra a youtube adataimat, közli hogy ez a youtube fiók hozzá van kapcsolva egy másik google fiókhoz
És kezdhetem elölről. Mi lehet a gond? Már vagy 2 hónapja ilyen, de reméltem javítják.. Valakinek ötlet esetleg? Másik google fiókom nincs, szóval ez nem lehet gond. Kértem újra már minden adatot, minden passzol mindenhol, mégse jó 
Lassan ott tartok hogy regisztrálok új fiókot, ha azt engedi egyáltalán

-
Redcaster
őstag
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy:
Valaki tud nekem adni valami progit, amivel jútúbról lehet lehúzni zenéket korlátlanul? Eddig DVDVideo Soft Free Studio-t használtam, de ahogy ma hazajöttem a suliból, baszik letölteni amit belinkelek neki
Felpatcheltem, tűzfalat megnéztem, proxyval nem baszakodtam, mert ahhoz nem nagyon értek.
Ha valaki tud valami megoldást, vagy más programot ajánlani, azt nagyon megköszönném!
-
Brae
őstag
Nálatok is megszűnt a napokban a GPU-s videogyorsítás a Youtube-on? Én tegnap figyeltem föl rá, hogy a show video info-nál a megszokott "Accelerated video rendering" helyett "Undefined video rendering" kiírás fogadott, sokkal nagyobb CPU használattal. Az Adobe oldalán a nyulas video megy szépen GPU gyorsítással, úgyhogy a YT szórakozik valszeg.
-
degu
senior tag
Szivat a google!
Barmit irok a keresoje ablakaba -blank.htlm jon be?!
/Ures oldal/
Ha viszont a google *betarolt* ikonjaira klikkelek,bejon mindegyik?!
Ezt nem ertem! Miert nem mukodik a keresoje? -
namirobi
csendes tag
Már működik a youtube minden ok,valamit frissített a win7 tegnap este azóta működik rendesen

-
SchumiBácsi
őstag
Na hali ismét! Újrahajigáltam a drágát, működik.
Röhej, de egy vackos oldal miatt alkalmanként újra kell dobni ezek szerint.... -
SchumiBácsi
őstag
válasz
vodnyanszky
üzenetére
Hali!
Mindkettőtöknek azt tudom javasolni azok után, hogy az összes módszer csütörtököt mondott, hogy rakjátok újra a windowst. Sem rendszer visszaállítás, sem a flashplayerekkel, meg driverekkel való szórakozás után se megy. Sajnos 2011-ben erre már rá kell tudni, arra amit egy haverom mondott: a modern win7-eknek általában valamilyen módon de félév múlva lejár a mandátuma... na kösz bezzeg az elavult XP simán vitt 1-2évet... ennyit a nagy fejlődésről.
Jó reinstallációkat!
-
vodnyanszky
csendes tag
válasz
Archanon
üzenetére
ugyanez nálam is, egy hete.
youtube, google olyan lassú hogy kivárni nem lehet, vagy hibával ki is akad.
ADSL-ről T-kábel netre váltottam, gyári alapról konfigurált Fritz!Box wlan router, ami egy éve hibátlanul ment. Ha iMac-ről, ha iPhone-ról próbálom, eredmény ugyanaz.Valaki megfejthetné...
-
Archanon
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Különös... Nálunk is meg van osztva a net, de már mióta... jó egy éve. Sejtem ez nem lehet probléma. [Másik gépen amúgy kiválóan működik.] S tudtommal semmiféle változtatás nem volt, pláne olyan, ami ilyet okozhatna - habár nem tudom mi okozhat ilyet.
De hogy csak a YT ne működjön... kész. Nagyon zavaró már, egy rakás dolgot megnéztem volna már YT-on - többek között photoshop tutorial videókat -, muszáj volt más videómegosztóhoz fordulnom, több-kevesebb sikerrel. De úgy egyáltalán... működjön már, na.Próbáltam másik felhasználóval is... új felhasználóval is. Mindhiába... Azért újra nem akarom telepíteni a gépet, ha van más mód... valaki?

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Hali! Egy az egybe ugyanez:
Végigpróbáltam az összes böngészőn és a következőképpen viselkedik pár napja:
FosTubusGyakorlatilag semmire nem jó. Párnapja a netet megosztottam, másik gépen betölt, ezen nem....Mindkét gép Win7-es, és rendszeresen frissül tudtommal...
Nekem megosztás előtt sem töltött be már amúgy, asszem péntek óta lett ilyen fostube. Mit csináljak hogy újra menjen ez a nyomorék?
-
Archanon
őstag
Sziasztok!
Volna egy égető problémám... A youtube már napok óta [4?] képtelen betölteni, akármilyen böngészőt használok. Legfrissebb flash player, video driver föl van telepítve [azóta újra is tettem, de semmi], minden más videómegosztó portál tökéletesen, hibátlanul működik, de a youtube nem. Három böngészővel is próbáltam már [IE, Firefox, Opera], mindegyikkel ugyanez a helyzet.
Ötlet?
-
Dave-11
tag
Olyan problémám van, hogyha átváltok HD videó módra, legyen az 720 vagy 1080 mindig szaggat a videó. Pedig még meg is várom, mire betölt a vidi, de szaggat. Mi lehet a gond?
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Most tervezek készíteni egy fragmovie-t. A problémám az, hogy nemrég feltöltöttem egy 6-7 éve készített pár q3 fragmovie-m csak úgy poénból, de kb. egy negyedóra után már le is kapcsolták szerzői jogokra hivatkozva és nem lehetett lejátszani. Nem is próbálkoztam utána.
Csak Magyarországon van ennyire megszigorítva ez a dolog vagy külföldön is? Mert sokszor találok egész albumos zenéket, azokat meg nem törlik.

Igyekszem úgy összehozni, hogy ne legyen benne semmi olyan, amitől lekapcsolják az egészet (megvásárolok jogilag engedélyezetten felhasználható zenéket), de pl nagyon szeretnék belevágni egy pár mp-s jelenetet filmekből, mert feldobná. Honnan tudhatom, hogy nem hiába fogom elpazarolni a rááldozott órákat ebben az esetben?
Valakinek esetleg mélyebb tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy mi kerül bírság alá?
-
namirobi
csendes tag
Sziasztok volna egy olyan gondom hogy a youtube-on ha meg akarok nézni egy videót fekete kép fogad de viszont hang van.Nagyon fontos lenne ha valaki segíteni a probléma megoldásában.Előre is köszi mindenkitől.Üdv Roby
-
koshmar
veterán
Szevasztok!
Gondolom, tudjátok, hogy a Youtube-on a Gmail nem lehet elsődleges fiók.
Jó nagy sz*rba tettek ezzel, mert nekem pont Gmail fiókom van.
Így kénytelen voltam a Hotmail-est megadni...mindegy, nem ez a lényeg.Ha a Youtube-on belépek, és utána ugyanannál a böngészőnél a Gmail-be is be akarok, akkor ezt írja ki a drága:

Ez mi a sz*r?!
Miért nem léphetek be egyszerre a Gmail fiókomba és a Youtube-on? -
qdak
addikt
jaja, de a törlés az megy nekik
http://www.youtube.com/user/davidsfarm
vmikor el se indul a video csak ha frissitek rá ... de akk is rém lassu a letöltés, ahogy néztem volt h 40-50kb/s el kaptam az adatot -
samfishR
senior tag
használhatatlan, szar így este. majdnem hogy nulla.
-
VINIKOR
senior tag
Kár, hogy nem lehet olyan hangsávcserét csinálni, hogy újra feltöltök egy zenét a videóhoz és lecserélem a régi hangsávot. Nem értem miért nem adják meg ezt a lehetőséget.
-
domi007
őstag
-
domi007
őstag
Szia,
Nálam pontosan ugyanez a helyzet, 5 megás nettel, egyedül én vagyok rajta, nincs torrent meg semmi, és mégis, baromi lassan tölt be, illetve ha le is töltött eleget akkor is "teker" a videó közben.
Egyszerűen nem tudok rájönni, nem mindegyik videónál csinálja ezt, de elég soknál igen. Ahogy látszik a szerverre vár, lehetséges, hogy a youtube szerverek nem bírják a strapát?Amúgy bármilyen más videóoldal tökéletesen működik.
DOMy
-
vzsuzsa
csendes tag
Sziasztok!
Mivel újonnan regisztrált vagyok ezért még nem ismerem a szokásokat. Ezt a "szálat" találtam, ahol esetleg tudnátok valamit írni. Az is lehget, hogy már valahol megvan a válasz és már unalmas a kérdés de nem akdtam megoldásra és most lenne fontos
Szóval a krédésem, hogy mi lehet az oka, hogy egy kb 2 perces youtube vido letöltése eltart 3-4 percig. A hosszabbak, 10 perc körüliek a tüerlmi határon túl vannak már.
Kb 2 hónapja vanna win7-es gépeink és azóta van ez a jelenség. Letöltö az egészet és után játsza.
Előre is köszönöm ha valaki ír.
Zsizsa -
ricsy888
senior tag
válasz
PRO-peller
üzenetére
-
PRO-peller
senior tag
Egy 1x-szerűt kérdeznék: A Youtube videokat le lehet menteni saját gépre? Avagy csak megnyitni lehet azokat?

Ha a mentés igen, akkor hogyan?

-
kircipeti
senior tag
Detto lassu. Ezert neztem fel ide. Akkor a hiba nem az en keszulekemben van.
-
HelloWorld
tag
Nálam is lassú, talán egy hete, sok videónál kell nyomnom egy refresht, hogy egyáltalán elinduljon...
-
Megnyugodtam, hogy nem csak nálam lassú...remélem, hogy csak valami átmeneti zavar...
-
VINIKOR
senior tag
A feltöltésemnél kaptam egy olyan üzenetet, hogy 15 percnél hosszabb videókat is feltölthetek. Ez mekkora videót jelent? Mi a max hosszúság?
-
sbazsi
veterán
youtube-ban megoldható az, hogy amit feltöltök, azt csak azok az ismerősök lássák, akiket korábban beállítok?
vagyis nem videonként szeretném beállítani, hanem mindre.
pl megadok 5-10 email címet, és csak ők láthatják. és amikor felteszek egy videot, akkor ők kapnak egy emailt erről. -
ErosenZold
senior tag
Üdv
Azt miért van, hogy a 720p-s HD videókat a youtube nálam képtelen normálisan betölteni.
Ilyen 20-60kb/s el száguld, amikor a netem a 800kb/s-et tudja.
Opera, IE, Chrome -nál is ez van -
tomp
félisten
3napja élvezhetetlenek a videók mobilon. Van, hogy server errort ír ki. A streaming videók képe szétesik, hang bereccen. A mobilnet jó. Másnak is van ilyen?
-
SLYM
veterán
hogy lehet beállítani, hogy a youtube-on a videók mindig a legjobb felbontásban induljanak el?
-
share
tag
sziasztok!
ha feliratkoztam valahova, de törölték az accot, ott marad a feliratkozásnál, hogy tudom eltakarítani? -
Petya597
tag
Hali!
Azt vettem észre a Youtube-on,hogyha 240p-480p-s felbontásban nézek videót,és beletekerek a videóba,egy 2 másodpercre összekockásodik az egész.Viszont ha 780p-1080p-s felbontásban nézem a videókat,akkor nem kockásodik beletekeréskor.Ez nálam van csak így? -
localhost
Közösségépítő
Mai napi ajándék = a fizetős változat csak ma ingyen : http://www.giveawayoftheday.com/ Giveaway of the Day - Foxreal YouTube FLV Downloader Pro
-
hoffman_
nagyúr
Nem pörög a topic, de azért megkérdem, hátha. Chrome alól netezek, be van pipálva a stay logged in, de nem tart bent. Bekapcsolás után be kell jelentkezni, és akkor jó aznapra, de reboot után megint be kell logolni. Most W7 64bit van, XP32sp3 alatt is ezt csinálta. Gondolom ez Chrome beállítás(ott is felteszem azért). Valaki tudja esetleg?

-
Surda
tag
Hali!
Hogy tudom megváltoztatni a youtube háttérszínét? Mert ez a fehér háttér nem éppen alkalmas videónézegetésre, ha sötétebb a kép, akkor tökéletesen kivehetetlen minden. Csodálom is, hogy egy videolejátszásra specializálódott oldalon ilyen van...
(NEM a csatornám háttérszínéről van szó, hanem amikor csak úgy nézek bármilyen videót!)
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal hogy ha egy YouTube videót akar lejátszani, akkor a hang elindul, de kép helyett csak egy zöld felület lesz. Valamint pár mp után az egész böngésző kifagy. Ezt csinálja az Internet Explorer, a Firefox és a Google Chrome is!
Roppant idegesítő hogy semmit nem lehet megnyitni...
Valakinek valami ötlet?
Win7 64bit amit használok jelenleg. -
samfishR
senior tag
720p-ben nem tölt nektek lassan? nekem ma rohadt lassú, bár az összes többi felbontás gyors még 1080 is.. vagy csak nekem vannak ilyen egyedi problémáim?

-
samfishR
senior tag
Nektek nincs olyan, hogy ha az újabb lejátszón akartok minőséget váltani, akkor sokszor (szinte mindig) megállítja a videót ahelyett h áttenné mondjuk 480-ra? Mintha nem lenne ott a kis felgördülő menü, hanem csak simán a videóra kattintanék egyet. A régi lejátszón nincs ilyen gond.
-
hi all!
Valaki azt meg tudná mondani, hogy tudok avi formátumot letölteni a youtube-ról ?
THX!
-
dízelracer
őstag
válasz
dízelracer
üzenetére
Elmondom mire gondolok. Ennél a konkrét videónál megakad a lejátszás 3:43-nál. De észrevettem több videónál is aminél egyszer csak megakad és nem játssza tovább.
-
dízelracer
őstag
Nálatok megy rendesen a youtube? Nálam a hosszabb 8-10perces videóknál véletlenszerűen megakad hol a közepén, hol a vége felé és onnan nem játssza tovább. És újabban feltűnően lassú is az oldal. Más nem tapasztalt ilyesmit mostanában?
-
VINIKOR
senior tag
Újítás a youtube-on, hogy van nem listázott videó is, amikor csak a link birtokában lehet megnézni a videót. Erre gondolok: [link].
De most nem aktív ez a lehetőség. A belinkelt képen is ez látszik. Tudtok erről valamit, hogy miért nem aktív?
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Mit es hol kell beallitani ahhoz, hogy zenelejatszast (winamp, foobar) ne szuneteltesse, amikor elindul egy YT video?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy youtube-ra feltöltött videóból valahogyan kinyerhető-e az az információ, ami alapból benne van a videóban, pl hogy milyen eszközzel lett rögzítve, mikor, meg ilyesmik. Előre is köszi!
-
Alg
veterán
Másnak megy mostanában normálisan?
pár napja borzasztóan belassult, még a 360p-re is várni kell, pedig speedtest szerint van sávszél, a nem-YT videókat is betölti rendesen... nem értem mi lehet

-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Youtube-bal, ill. a Youtube és az MSN párosítással.
Ha valaki bejelentkezik MSN-re és közben Youtube-ot nézek, a Youtube lefagy. Ez minden böngésző alól így megy.
Nálatok előfordult már ez a probléma? Tud rá valaki megoldást?
Z
-
vwpolopg
őstag
Valaki nem tudja, hogy hova lett az autoplay funkció? Mert eddig volt rá egy külön kis gomb, aztán megjelent ez az új, alulról felugró sáv, azon is volt, de nemrég nekem eltűnt az a sáv és vitte magával az autoplayt is... valakinek mentőötlet?
-
ROBERTOH
őstag
Szeretnék feltenni zenét a youtube-ra, és ehhez keresek egy olyan videó készító programot (lehetőleg ingyeneset), amivel berakok egy egyszerű képet háttérnek és szól a zene. Tudtok valamit ajánlani?
-
feka007
veterán
Hogy lehet törölni a Youtube fiókomat? Fiók kezelésében rámegyek a fiók törlésére, leokézom, erre kiírja ezt: "Helytelen jelszó, kérjük, írd be újra." De közben sehol nem kéri azt a jelszót..

-
hoffman_
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet az oka annak, hogy mindig kilép, és szinte minden egyes gép-bekapcsolásnál b kell jelentkeznem, annak ellenére, hogy stay in signed vagyok?
-
samfishR
senior tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
nekem is ma csomószor bedobta, meg lassan jönnek be a videók

-
Csakénvagyok
őstag
Csak nekem nem megy a jútyub?
szerk: 502 hibát dob
szerk2: Mégsem, már megy!
-
Thrawn
félisten
Kedvencek:
Ez a funkció most nem érhető el. Kérjük, próbáld újra később.Ó, hogyaza...
-
qdak
addikt
ugyanez nekem is :S
Predator 1987 ~ MAGYAR ~ Nagypapa Akcióban ;P (Erdőirtás) (FullHD - 1080p)
felteszem havernak magyarul, na bazz hát nem ám maygarországon nem le7 megnézni amaygar videot gratulálok az aygatlanoknak, törne el a keze aki rádobta :S -
renato
aktív tag
valaki mondja már meg lécci, hogya francba kell gmail (google) és youtube accot egyesiteni.
odaáig megvan hogy belépnék a gmail accommal youtube-ra. erre felajánlja, hogy youtube accot létrehozhatok vagy csatolhatok. beirom a youtube accom és jelszavam, hogy csatolja erre kidobja, hogy ellenörizzem a nevem. mondom apád faszát azt. kurva ideges vagyok hogy ezt sem lehet megcsinálni már egyszerűen. vicc... az egész gmail és google fiók felülete annyira gáz, el sem hiszem hogy 2010-et irunk. -
leviske
veterán
Más is használ YouTube HTML5beta-t? Én bekapcsoltam a tesztelést, de most vagy nagyon nehézkesen állt át HTML5-re, vagy csak bizonyos videókat lehet úgy nézni.
Másnál mik a tapasztalatok?
-
VINIKOR
senior tag
Youtube komment válaszoknál néha hiányzik az ablak széle. Képet csináltam róla: [link].
Nem tudom válaszolni a kommentre, mert nem látszik a válasz jobb széle.
Ti nem tapasztaltok ilyet?
-
azbest
félisten
belefutottam valami furába, csak akkor nézd meg a linkre ha elolvastad amit írtam róla és biztosan meg akarod nézni (ha nem rendeltetésszerű működés esete áll fenn, akkor elképzelhető, hogy illetéktelenek kapnak hozzáférést a közös (youtube, gmail) accountodhoz!!):
http://www.youtube.com/user/ExplosmEntertainment#p/c/18/W-DqLGRgbBoa lényeg, hogy ha bejelentkezés nélkül nézem meg, akkor figyelmeztet:
"Classic Cyanide & Happiness - I Love Noodles"
A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned.
A következő tartalmat a YouTube közössége durvának vagy kifogásolhatónak ítélte. Megtekintését a nézők belátására bízzuk. Erősítsd meg, hogy szeretnéd megnézni a videót.
Ebben a videóban vagy csoportban egyes felhasználók számára kifogásolható tartalom is lehet, ahogyan azt a YouTube-felhasználók közössége jelezte. Erősítsd meg, hogy szeretnéd megnézni a videót.Direkt link is van erre a beléptető oldalra:
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/profile?action_ajax=1&user=ExplosmEntertainment&new=1&box_method=get_video_metadata_ajax&box_name=user_playlist_navigator
Belépés után a következő tartalom jelenik meg:while(1);{"errors": "\u00dagy \u00e9rzem, \u00e1tvertek", "success": false}
na most ez normális, vagy valami hack?
-
Daweee
őstag
Azt be lehet valahol állítani, hogy automatikusan kitegye teljes szélességbe a videót, és ha tudja, 480p-ben játssza?
-
BullZeye
veterán
Aham, ez 1 videónál jó ötlet, én is gondoltam rá már, de bnőm szeretne játékból sokat felvenni és azokból videókat csinálni, és az ő internetével 2.4gigabájt / 1perc mire felmegy.... na meg max 2 gigabájt lehet 1 fájl....nagyon macerás lenne.
úgyhogy kell egy jó ripper progi
-
BullZeye
veterán
Szeretném megtudni, hátha valaki véletlenül tudja, a Youtube vajon milyen programot használ a videók tömörítésére (encode)?
Itt van egy videó, 1080p, ehhez képest 27mb/s csupán, és a minősége kifogástalan :\Ugyanezt, vagy legalább nagyon hasonló minőséget szeretnék elérni FRAPS videók-nál.
Eddig amiket próbáltam, és említésre méltóak azok ezek (h264):
Avidemux
AlltoAvi
FormatFactory
xvid4PSP
SUPER
Handbrake - ami nagyon jó, csak Fraps videókat valamiért nem szereti
Minden program másképp csinálta és más is volt a minősége, hiába volt ugyanaz a bitrate 4000kbps és ugyanaz a h264 codec, 2pass, 1 perces videót ami 30fps, változó időintervallumban teljesítették, 2-5 perc.
Itt van a videó információja egyébként, hátha ez segít.
D:\YouTube - WTF! my balls-parkour crash.mp4
General
Complete name : D:\YouTube - WTF! my balls-parkour crash.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 7.79 MiB
Duration : 17s 360ms
Overall bit rate : 3 765 Kbps
Encoded date : UTC 2010-05-06 16:45:51
Tagged date : UTC 2010-05-06 16:45:51
gsst : 0
gstd : 17878
gssd : B4A7D6C03HH1273687561607478
gshh : v11.lscache2.c.youtube.com
Video #2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 17s 360ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 3 636 Kbps
Maximum bit rate : 5 037 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.070
Stream size : 7.53 MiB (97%)
Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
Tagged date : UTC 2010-05-06 16:45:51
Audio #1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Duration : 17s 345ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 125 Kbps
Nominal bit rate : 121 Kbps
Maximum bit rate : 145 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 265 KiB (3%)
Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
Tagged date : UTC 2010-05-06 16:45:51Google-be kerestem már jó párszor leírásokat, de vagy a program nem volt elérhető már, vagy percenként 24 óra lett volna tömörítés -.-
Vagy csak simán nem azt a minőséget hozta amit szeretnék elérni (foltos volt, néhol elmosódott, vagy nem volt deinterlace).
Tekintve, hogy HDTV sorozatok 170 mega/20perc azaz kb~8.5mb/perc és ehhez képest elég jó a minősége... Na szóval biztos létezik valami normális módszer, hogy különösebb minőségromlás nélkül redukáljam drasztikusan a méretet, mondjuk 30mb/perc maximum méretre, és emellett nem is kell 1080p, mert méretét is csökkenteném 1080p-ről 720p-re...És ehhez eddig a Youtube ami a legközelebb áll, viszont gondolom top secret, de hátha van valami hasonló program.
Mivel mire leírtam mindent, nem csak ide illik, úgyhogy beírom máshova is ezt a kérdést, remélem nincs harag.
-
HXY
addikt
Happy birthday!!!

De gyorsan telik az idő...

-
gyurca8
csendes tag
Ezt nem lehet kihagyni:
http://www.youtube.com/watch?v=X7UUgbmH15E -
WonderCSabo
félisten
Egyébként totál megújult a Youtube, mondjuk nekem ez az új lejátszó dizájn nem tetszik. Van 3D videó támogatás is.
-
dízelracer
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi

-
leviske
veterán
Mikor magyarult be a YouTube?
Most nézem, ráfrissítek az oldalra és miután feldolgoztam, hogy a lejátszó megváltozott, akkor vettem észre, hogy magyar lett az összes felírat. 
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dízelracer
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 58.5 mm full fém tamper
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hány pixel?

)

És kezdhetem elölről. Mi lehet a gond? Már vagy 2 hónapja ilyen, de reméltem javítják.. Valakinek ötlet esetleg? Másik google fiókom nincs, szóval ez nem lehet gond. Kértem újra már minden adatot, minden passzol mindenhol, mégse jó
De hogy csak a YT ne működjön... kész. Nagyon zavaró már, egy rakás dolgot megnéztem volna már YT-on - többek között photoshop tutorial videókat -, muszáj volt más videómegosztóhoz fordulnom, több-kevesebb sikerrel. De úgy egyáltalán... működjön már, na.

Most nézem, ráfrissítek az oldalra és miután feldolgoztam, hogy a lejátszó megváltozott, akkor vettem észre, hogy magyar lett az összes felírat.
VoidXs