Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Ne értsd félre, egye fene, ha valaki - legyen az hivatalos felület vagy akár magánember - pénzt akar keresni a nézettséggel, mert dolgozik vele, hogy fenn legyen a videó vagy nekem a zene, én csak simán kiteszem, és keresek egy másik feltöltést, ahol mondjuk kiírja az ember vagy kiírta már 8 éve, hogy felteszi a zenét, klipet, dj szettet azért, hogy ott legyen, hadd hallgassa a többi ember. Idejéből kitelt, szívesen feltette, és nem akar bevételt szerezni vele már 6-7-8 éve, én ilyen videókat teszek be sokszor a listáimba , még ha rosszabb minőségű is. Hallgatnám mobilon vagy PC-n a soundcloudot, de mennyiségbe, meg az oldal/alkalmazás minőségébe is nagyon fos a youtube-hoz képest.
Inkább hallgatok olyan videóklipet vagy csak zenét , ahol a leírás normális. Van, ahol a leírás reklám és már az sem tetszik. Mondom, megértem és tudomásul veszem, de nem szeretem az ilyet, sokkal jobb, ha nincs bevételszerzés és mellette a reklám full HD-ben, miközben csak zenét akarok hallgatni
Asszem az AATW link videói alatt nincs reklám, remélem, jól tudom.
https://www.youtube.com/channel/UCqZKc23a7IWL0cUp1nvoLFA
A régebbi videók alatt szerintem nem volt gáz, különben nem lenne ott a kedvenceim közt sok feltöltése.
Érted, csak simán nem szeretem a reklámos dolgokat. A kenyeres dolgot értem, de mi van, ha a világ másik felén sütött kenyeret szeretném én megvenni. Azt csak a fanatikus, kedvtelésből sütő pékek sütik meg nekem és hozzák el, már linkeltem talán, és mutatom is a plédát, nagy kedvenceim Skóciából meg egyet Németországból is:
http://youtu.be/q4o1mN3V-ng
http://youtu.be/VDGt3eAX4YI
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest