Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
válasz
kgymac #26133 üzenetére
Valahol olvastam, hogy lehet így. Lehet te írtad a másik fórumban.
Ha egyforma méretű a másik lemez amit mellé teszel, akkor engedi hozzá a méretváltoztatást.
1 lemez van csak, hobbi, most van időm ilyenkor elásom benne magam. Pendrivet megírtam, reggel megpróbálom a parancssoros, terminálos particionálást, ha nem megy majd sírok. (Nem fogok.)Köszönöm, remélem menni fog így is. Már így is belevisz az open SSH win alatt, és a nas a linuxba.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest