- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
FatalEror #13791 üzenetére
Block=Gymkhana only, Mcrae=WRC...not only. Capisce?
WRC sokkalta nagyobb reflexeket igényel driftnél, és valamilyen szinten még a F1-nél is, amire a fél világ veri a f.szát már elnézést a média agyon hype-olása miatt is, míg a sokkal izgalmasabb WRC-t meg alig adnak tv-be, azt is éjféltájt nagy néha eurosporton...sokkalta többet érdemelne pedig ennél a profi rally.
Igazából ahhoz képest mennyi pénze van sztem még egész szerény is Block ahogy néztem 1-2nyilatkozatát, jóval nagyobb majom is lehetne önmagára, csak ezt a WRC-t minek erőltetni ami egyszerűen nem megy, nem elég neki, kb mindenki tudja világ egyik legjobbja driftből, csak ezt nem vágom nála.
Az a monster doboz meg elég egyedire sikerült, kéne továbbra is, erről ennyit. -
T-unit
őstag
válasz
FatalEror #13685 üzenetére
Na és akkor újra vissza is kanyarodnék az amcsikhoz. Cobra/vipera áh, bőven a még fogyasztható kategória alját súrolja.
Világ legszarabb alkoholos-energiaitala: Crunk Juce. Eskü azt az egyet nem bírnám mai napig legyűrni, engem azzal vallatni is lehetne, és ráadásul 695ml-nyi brutál förtelem cefre, savas hányás aromával, annyira ihatatlan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged