Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Volt szerencsém inni LESZ@ROM energiaitalt nem is rossz az íze! És a marketing amit lenyomanak az oldalán nem semmi! [link]
Nekem a sárga monster jön be a legjobban nagyon jó az íze! Amikor a simát legelsőnek megittam félig nagyon durván felpörgetett kiszaladtam a világból pedig előtte HELL-en edzőttem! Szerintem gyengíti a szivet ha ilyeneket iszunk nálam legalábbis úgy van eddzés előtt nem ajánlott inni energiaitalt én rosszul is lettem össze vissza vert a szívem egy darabig a teszkós szart sem ajánlom senkinek. -
->Raizen<-
veterán
Na feltöltöttem a hűtőt 4 energiaitallal 2 sárga monster meg 2 hell. Így szoktam mostanába de 2 héttel ezelőtt kifogytam 24 dbos MIXXED UP energia ital készletemből a LIDL-be árulják csak annak se rossz az íze!
-
->Raizen<-
veterán
A földesi coopban. Kösz az infót a Gilroynak jó az íze? Soha nem ittam még.
Az x act-nek is jó az íze. [link]
A multkor az Újfalusi Lidl-ben 6x forintért volt akciós a kis fémdobozos verziója. 2400-ért egy nagy rakással tudtam venni. Erős ez az energiaital valamiért 1 db jobban felpörget a kis fémdobozosból mint egy hell például nem tudom miért.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele de mar jo ideje iszom energiaitalokat es a monster ripper izlik a legjobban mind kozul nem talaltam annal jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest