Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
A kis helyi Tesco-ba is eljutott az új Hamiltonos Monster.
Elég gyengécske. A nem cukros mangó meg a két rehab mind jobb ennél. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #60096 üzenetére
-
Alusky
senior tag
Vettem nagy lendülettel egy rózsaszín Adrenalint aztán itthon mikor félig megittam olvastam el a dobozt, hogy ez puncs ízű vitaminital. Amúgy nem volt rossz. Van Hamis Monsta is, de nem vettem, azt majd holnap. Meg volt a két Rehab is, de.... Nem. Nem szabad, mert vissza fogok szokni, ellen kell tudni állni a kísértésnek.
-
nagysandor79
aktív tag
most futottam bele: Zsozeatya Zsangó Mangó Energy Drink
vagyis csak neten találtam egy klippet amiben reklámozzák. -
ToBeY
nagyúr
Milyen ez a Kosher energiaital?Egy srácnál láttam tiktokon,hogy reklámozza
-
Alusky
senior tag
válasz
ECHO2235 #60092 üzenetére
Persze 0.25 mércével nézve és összehasonlítva a Coca vagy Pepsi termékekkel simán megéri, mert azok 250 körül mennek, de én nem tudom megemészteni, hogy mennyire jön ki a másfél literes ára.
Legalább a fél literes műanyagost dobnák piacra ami a legelterjedtebb palack a világon és az még meg is iható jelentős szénsavcsökkenés nélkül és árban is kedvezőbb lenne. Ki tudja majd évek múlva lehet megjelenik, évekkel ezelőtt is írtuk ide páran miért nincsenek sose energiaital mentes energiaitalok
és most már van több is, a jövőbe lát ez a topik.
Oké nem offolok többet, inkább iszok. -
ECHO2235
aktív tag
-
Alusky
senior tag
válasz
ECHO2235 #60088 üzenetére
Ez valami új lesz, mert eddig még nem hallottam róla csak a simáról meg az almásról. Gondolom ez is 150-170 körül van mint a másik kettő, nyilván annyit sem ér meg (900-1000/1.5l), a Hell jól kiszipkázza a usereket azzal, hogy nem árulja másfél literesben. Egyet venni fogok kóstolónak, többet nem, ha majd iderér. A Minecraft design amúgy tetszik.
-
pockos13
aktív tag
válasz
davidkiss90 #60083 üzenetére
Nekem is kimondottam ízlett.
-
ToBeY
nagyúr
Én pedig kezdem felélni a jó árban vett kókuszos gamer hell-et - abban nincs hiba,max az, hogy kezd fogyni..
-
koshmar
addikt
Na ez a fanyarkás RB tényleg olyan igazán semmilyen volt
De még így is jobb volt egy fokkal, mint kókusz-áfonya, mert azon abszolút semmi mellékízt se tudtam felfedezni
-
Laraxior
titán
Hopp, ezzel az uj redbullal meg en sem futottam ossze
-
SlayR0113
tag
Így magyarított változatban nem nyerő az új RB így maradok a kinti változat vásárlásánál...úgy No1
-
X@b3e
addikt
válasz
grizlisandor #60061 üzenetére
Az biztos, hogy a kettőnek az ég világon semmi köze egymáshoz, az meg még inkább, hogy az akarna lenni..
A Monster kivi lime és uborka íz, a másik redberry..Skut érdekelne, Deák téri Roniban van új Hamilton, hűtve is
-
Alusky
senior tag
Megvolt a két Hell, a sárgában semmi extra nincs, a pirosban is csak minimális. Erre a nyárra elfogyott az ihlet ezek szerint, nem tudom miért nem merték bevállalni savanyúban, mint a savanyú cukrok. Rockstarnak is vannak olyan ízei.
-
grizlisandor
veterán
Monster Energy Ultra Paradise (zöld doboz) meg lehet inni, de nem volt valami finom.
GHOST Energy Drink SOUR PATCH KIDS REDBERRY copy akarna lenni, de túl van tolva az édesítő és egy fura valami lett. -
pockos13
aktív tag
Az új RB Summer Edition Juneberry ( fanyarka) nekem nagyon ízlik.
-
Alusky
senior tag
Az Aldiban már van a két új Hell, 240 volt azt hiszem. Ma már nem iszom meg, majd holnap. Vettem két Adrenalint is az "új" dizájnosból egy másik boltban, most látom az is 32-es lett újra. Régen csak a 4G volt 32-es, a többi nem. Azért is ittam négyesével akkoriban.
Az ára ezeknek is valami 200 fölött volt.
Új Monstával nem találkoztam, de abból lehet nem is fogok venni. -
Vertigo
aktív tag
...ugy latszik eszakrol szivarog lefele (most voltam budaorsi, erdi tescoban, budaorsi auchanba, allee sparba, bikas cba-ba es meg semmi, pedig mar kivancsi lettem en is)
-
Norbi.
őstag
Váci úti Tescoban megjelent az új Lewis Hamilton Monster. Hűtve is van, nekem az első zero Monster, ami ízlik
#idénseszokokle
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest