Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
rsanyi20 #58196 üzenetére
sajnos mindenhol drágulás a jellemző :/
még nálunk is ahol próbáljuk alacsonyan tartani az árát, 199ft már :/
a Watt még alatta van meg a Guarana, kérdés meddig.btw
lehet, de csak lehet, holnap már lesz olyan hely ah lehet új Zéró Hell.
ha lesz, jön az infó ^^
addig is
mai csomag érkezés ^^
japán VR46
És két érdekesség, amiből a Flamin Hot-ra már jó ideje vadászok -
ToBeY
nagyúr
Vettem most az új pinebery wattból,kíváncsi vagyok mennyivel lesz más mint ami régen volt.
De ez is Hell árban van 199ft.(Esküszöm,a Müller energy drinkje most a legjobb vétel, 170ft taurinnal.)
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #58179 üzenetére
Bármilyen cukormentes csak borzasztó lehet (számomra)
-
SlayR0113
tag
Esélyesen a Passion Fruit utódja szal hasonló ízvilág lesz
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #58176 üzenetére
Azt pont nem is akartam (de akkor megerősítettél benne hogy nem is kell) és a sugar free-t sem
-
grizlisandor
veterán
Müller Regular
Sajnos nem sok íze van, ez egy híg lötyi. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #58163 üzenetére
Engem zavart hogy levitték 15mg-ra és nagyon örülök,hogy visszatértek 32mg-ra pár fajtánál legalább.
Mivel ez egy funkcionális ital,így én nem tudom az ízt a hatás elé helyezni.Persze,az íz is fontos,hiszen ki szeretne valami rossz ízű dolgot inni? -
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #58163 üzenetére
Speciel engem egyáltalán nem zavar, ha 15 a 32 helyett, az ízre (meg ár-érték arányra) megyek.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #58160 üzenetére
Én vettem egyet múltkor, az eprest, és még mindig finom nekem.. 15 mg ide vagy oda.
Ha találok egy helyet, ahol nem 210, szerintem fele-fele arányban veszek majd Hellt és azt.
-
rsanyi20
tag
válasz
rsanyi20 #58127 üzenetére
Köszönöm a tippeket, végül nagyon semmilyen újdonságot nem próbáltam ki mert, nem találtam semmi olyat amit érdemes lett volna venni. Saját márkás cuccokat láttam pl hoffer/lild/intersparban, de majd legközelebb veszek ha arra járok most azokat nem hoztam haza, de nem is csábítottak annyira.
Ami volt is újdonság az a SCS plázában egy nasis boltban volt, de olyan árakkal hogy hihetetlen. Pl Rockstarok 4euroért, itthon meg 800ért is kehet kapni ugyan azokat, szóvalja.
De legalább ott már találtam új Redbullt, a sárgabarackosat, nekem 10/10. Ha nem is az év íze, de top 3ba benne van. -
grizlisandor
veterán
Red Bull Blue Edition: Klassische Heidelbeere(kék áfonya)
Taurinos talán osztrák import. Tök jó ital, lágy áfonyás ízzel. Kár, hogy megkérik az RB termékek árát. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #58155 üzenetére
Én is vissza akarok menni mert csak a kókuszos volt meg,és az nagyon finom volt.
-
SlayR0113
tag
Június van...új Burn végre valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest