Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz davidkiss90 #57300 üzenetére
Így van, sőt a legelső generációs az Extra Strength Super Dry néven futott az amcsiknál, még volt kupakos verzió is.
-
törölt tag
pontosan. nagy kedvenceim voltak.
csodalkozom is h az otthoni nitro a vr46-ra emlekeztet, az eredeti nitro szerintem abszolut nem hasonlit. vagy csak nem eleg kifinomult az izlelesem -
őstag
Mit tud a nitro egyébként egy energiaitalban?
-
grizlisandor
veterán
Tényleg, de azt hiszem is dinitrogén-oxiddal volt dúsítva.
(#57304) Freddycom:
Dinitrogén-oxidos dúsítást. -
őstag
válasz grizlisandor #57305 üzenetére
Másképp "szénsavas"?
-
grizlisandor
veterán
válasz Freddycom #57306 üzenetére
Igen, régen beszélték itt a topikban is. Étrendkiegészítőkbe is szokták tenni teljesítményfogóként is.
-
Balcsix
senior tag
válasz grizlisandor #57305 üzenetére
Tényleg N2O van benne?
Én azt hittem, hogy ezt csak ilyen "fantázia névként" használja a Monster.
Viszont akkor ez eléggé kíváncsivá tett a termékkel kapcsolatban, mert ugye ennek a hétköznapi megnevezése "kéjgáz", amit például a fogászatban használnak kábításra, de a belégzése röhögést is kivált. Na meg jól ismerhetjük a NFS játékokból, illetve a F&F filmekből is az üzemanyag égését segítő hatása miatt.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Balcsix #57308 üzenetére
Tettek be képeket a topikba, dinitrogén-oxid wikipedia.
A dobozon habosítószerként van feltüntetve, de mértékegységet nem írtak hozzá, lehet el nem mosott dinitrogén-oxidos tartájban keverték ki. -
-
ECHO2235
aktív tag
válasz davidkiss90 #57313 üzenetére
Na igen,. Tavaly április / májusban jöttek.
-
ToBeY
nagyúr
Ha valóban dinnyés monster lesz az egyik,akkor szerintem az valamikor nyáron fog jönni.(én legalábbis nyárra időzíteném)
-
Balcsix
senior tag
válasz grizlisandor #57309 üzenetére
Ezért mondom, hogy nagyon kíváncsi vagyok már én is rá, hogy milyen lehet a buborék benne. Nem hallottam még az N2O ilyesfajta felhasználásáról, mindenesetre nagyon érdekes. Ha meg tényleg jobb mint a szénsav, akkor telitalálat is lehet a dolog.
-
őstag
-
Balcsix
senior tag
válasz davidkiss90 #57320 üzenetére
Egész szép, már már egy sötétebb porter/stout kinézete van.
-
davidkiss90
tag
válasz Balcsix #57321 üzenetére
Ízre olyan volt mint egy vizezett presszókávé. Inkább savanykás, mintsem kesernyés. 2,5 g cukrot ir a doboza, mondjuk azt hogy érezni lehetett. Összességében nem volt rossz, sőt, talán ez volt a legfinomabb dobozos kv amit valaha ittam. A többinek mind műanyag íze van
Energy Drink Collector
-
davidkiss90
tag
Olvastam redditen, hogy Angliában és Lengyelországban már tuti hogy lesz Ultra Gold. Talán jövőre nálunk is tiszteletét teszi. (csak ne b@sszák el az ízét, amihez ugye nagyon értenek)
Energy Drink Collector
-
rsanyi20
tag
Na végre találtam Monster Nitro-t, hát szerintem ez zseniális Olyan jó citrusos, limeos íze van, ez lesz az egyik új kedvencem szerintem a Monsterek között. Végre itthon is egyre jobb lesz a felhozatal
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Mayky3
csendes tag
Lement a Nitro. Nekem személy szerint annyira nem adta. Maradok a Pacifik-nél meg a Mule-nál. Azért nyáron behűtve biztos lecsúszik 1-1.
[ Szerkesztve ]
Energy Drink Box Collector/Energy Drink Box Sammler
-
SlayR0113
tag
Most amennyire beszéltem olyannal aki otthon van Monsterek terén, azt mondja sok helyen lettek cserék és nem várt plusz új megjelenések beiktatva...ez nem kizárt itthon sem....ő azt mondja a másik két íz amiből lehet három lesz az marad az április május. Ergo márciusi/áprilisi lájtosabb terjedés kezdettel. Egyik valamelyik nem kizárt megint első körben " only " Tesco vagy Spar témában.
-
Balcsix
senior tag
Egyre jobban hajt a kíváncsiság, főleg hogy ennyien dicséritek.
Gondolom egyelőre még a super/hyper marketekben felejtős hogy találni fogok. Dohányboltos vonalon induljak el, vagy még csak webshopokban van rá esély? -
grizlisandor
veterán
válasz Balcsix #57329 üzenetére
Olvasni meg ki fog?
Idézem önönmagamat:
"Ma reggel a Reál üzletláncban futottam össze vele 399 Forintért."Ha meg fővárosi vagy, akkor webshoptól is tudsz rendelni tálcával.
-
Balcsix
senior tag
válasz grizlisandor #57330 üzenetére
Elnézést, ez elkerülte a figyelmem.
De sajnos egyik opció sem adott, mert a közelben nincsen Reál, és nem is lakom a fővárosban, szal majd egyszer ha valamikor szembejön kipróbálom, addig meg maradnak az eddigiek. -
grizlisandor
veterán
válasz Balcsix #57332 üzenetére
Reál üzletek fellelhetősége, ha esetleg látom máshol is, majd megosztom itt.
Tegnap megittam a Monster Nitrot, röviden egész jó volt. A legfontosabb, hogy máshogy pezseg; kevésbé savas, mint a hagyományom Monster termékek, így mintha kevésbé bántotta volna a gyomromat.
Citrusos, édes íze van, ~300 Forintért lehet behúzok majd párat, ha ráunnék az xgamer ízekre. -
davidkiss90
tag
válasz grizlisandor #57333 üzenetére
Ha olyasmi "enyhe" a pezsgése mint pl a Punchoknak, akkor én is szeretni fogom.
Energy Drink Collector
-
Kisadi56
csendes újonc
Sziasztok! Teasel valami új Energy Coffeet a Hell. Valaki tud róla valamit?
-
Kisadi56
csendes újonc
válasz davidkiss90 #57336 üzenetére
Húha. Na valami ilyesmit vártam. Köszi.
-
SidCorky
őstag
válasz FoLey-v #57343 üzenetére
Nekem is sikerült végre a hétvégén megkóstolni, jól behűtve tényleg kicsit Rossis, de annál jobban bejön, kicsit különlegesebb íze van, de nem tudom megfogalmazni, mitől. Rossit már csak akkor vettem, ha nem volt más, kicsit gagyi citromos üdítő érzésem van tőle, ebből viszont többször is fogok majd venni, ha látok még.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
-
Bkv Videos
csendes tag
Van két Bomba (pontosabban Monster) hírem. Az egyik, hogy úgy tűnik szépen lassan megjelenik a nagyobb üzletekben is a Monster nitro (másfél órája a 11.ker Fehérvári út és a Fonyód utca sarkán lévő Prímában volt még 3 darab). A másik hír pedig, hogy szintén a Fehérvári úton az Aldiban a sima Monster és a Mango loco a mostanában alap árnak számító 419 Ft-ért volt kint a polcon, új termék felirattal.
-
SlayR0113
tag
válasz Bkv Videos #57346 üzenetére
Csütörtöktől 319 lesz a Lidl-ben akciósan
-
ToBeY
nagyúr
ultra paradise monster-t meg lehet kapni?valahogy nem találok sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest