Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR0113
tag
Monarch kb biztos, hogy jön...
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
davidkiss90 #57093 üzenetére
Mi a fene :O
Hydro design és dobozos lenne?
De kurva jól néz ki. -
ECHO2235
aktív tag
Jövő tavasszal várhatóak az újdonságok igen, mint mindig.
Ultra Watermelon
Nitro
Ezek közel biztos.
Assault is valószínű, és ahogy Tobey úr mondja, ha jön is, akkor az új változat, ami azonban sokak szerint, kb 99% szerint jelentősen eltér ízben a régitől és egyáltalán nem jó irányba. -
rsanyi20
tag
válasz
davidkiss90 #57087 üzenetére
Inkább jöjjön vissza az Assault, cserébe nem kérek semmit még 2023ba se
-
Laraxior
titán
válasz
davidkiss90 #57077 üzenetére
Ide sem fog télen megérkezni az is biztos. Tavasszal van kínálatbővítés már évek óta.
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #57084 üzenetére
kb mint 3 deci cukormentes redbull. nem rossz.
-
grizlisandor
veterán
X-gamer csak bevállaltam egy 60 adagos dobozzal 10k-ért a gymbeam-től.
Fruitpunch termékmintát ittam egyet az finom volt.
Sajnos az az ízesítés nem volt, csak bluenitro(málna)nem valami intenzív ízről olvastam, zomberry(eper) talán műízűre sikerült és fuzzberry(eper+kiwi) nem akartam túl édest, talán ezt ajánlották a legtöbben a 3 íz közül, így erre esett a választás.Az adagolókanál a cuccos közepén volt, bányászni kellett érte. Amin meglepődtem, egy nagy silicat csomag van a dobozban. Egy kanállal bekevertem (mint kiderült ez fél adag volt) jóféle a cucc. Ízre nincs olyan finom, mint a Fruitpunch. Ez inkább kicsit éretlen eper, kiwi kombó, majd a rendes adagnál jobban érvényesül az íz. Fél adag 90 forint sincs, és nálam hatásosabb, mint az energy-k, meg talán jobb is nekem, hogy nincs szénsav benne.
Íz félelmem letudva, már csak arra vagyok kíváncsi, mikor fogom megunni. De van még pár gamer Hell raktározva.
-
I02S3F
addikt
válasz
davidkiss90 #57080 üzenetére
Köszi!
ToBeY - A lélekszám annyira meghatározza a piacot... Hát itt is ezmiatt nem bővítik a kínálatot...
-
davidkiss90
tag
válasz
I02S3F #57078 üzenetére
Függünk a szomszédoktól. Ami ott bejött, azt megpróbálják itt is. De fura, hogy csak jobban az északnyugati régió számít(németek, angolok), pedig iszogatnám az Ultra Blue-t, ami viszont horvátoknál, lengyeleknél van, itt nem került forgalomba. Anno volt szó az Ultra Sunrise-ról, de a Mango Loco nyert végül.
-
zolikaDB
veterán
válasz
KELL.
Érdekes amúgy, h a Monster zero íze tök jók, semmi idióta mellékíz, semmi olyasmi, h nem tudom, mit iszok, de cukormentes. Kellemesek.
Namost, a dinnyét ennek tükrében alig várom! -
I02S3F
addikt
válasz
Mondhatjuk, hogy nálunk lassan bővítik, változtatják a kínálatukat Monster-ék?
-
törölt tag
válasz
davidkiss90 #57070 üzenetére
nem kereskedek hasznalt lelkekkel
egyebkent maga a doboz szep meg minden, de ha kinyitod, oriasi csalodas, mert papirvekony. bontatlanul kemeny, feszes, de ha megpisszented mar a legkisebb erintesre is benyomodik.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
nagysandor79 #57051 üzenetére
+ Assault
-
davidkiss90
tag
Monsterből: Nitro, Ultra Sunrise/Red/Black/Blue, Ripper, Monarch, sós karamellás kisdobozos Espresso, meg 3 féle Hydrosport.
-
nagysandor79
aktív tag
angliában vajon milyen nálunk nem kapható monsterek vannak? esetleg más fajták is érdekelnek, amelyet bárhol könnyen beszerezhetőek,
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest