Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mayky3
csendes tag
Na végre. Ez az egyik legfinomabb amit valaha ittam. Bár a bodzával amúgy is egy kicsit elfogult vagyok. Teljesen jól összehozott ízvilág. Bodzás illat, kicsit limonádés utóízzel. Ez az egyik legjobb amit valaha kóstoltam még úgy is, hogy Koffeinmentes. Persze a BCCA italokból annyira nem is hiányzik, a hatása így is érezhető.
A hazai termék palettán nincs is bodzás e-drink, csak nem értem miért.
Ahogy kiérsz a határba, mindenhol van bodza.U.i.: Gyorsan átnéztem a gyűjteményem, és 3-at is találtam amiket annó lehetett venni.
- Bomba bodza. Ezt már rég nem láttam. A honlapjuk szerint van forgalomban, de én mostanság nem láttam semerre. Vagy olyan mint a Holly Peach, az is csak a neten fellelhető?
- Spirit bodza. Ez meg csak rövid ideig volt kapható. Neten is már csak képek keringenek.
- Fütyülős bodza. Ez még a RedBull-nál is drágább volt, persze ebben alkohol is volt.Energy Drink Box Collector/Energy Drink Box Sammler
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polar H10 Pulzusmérő Öv Univerzális méret
- Fossil FS5251SET karóra (42mm) és karkötő szett // VADONATÚJ // ÁR ALATT
- Elysee Bronz, Vintage hatású, Zafírüveges, Automata 41mm karóra (98021) // Teljesen ÚJ // Ár alatt
- Kapucnis felső,Alkalmi háromrészes vőlegény öltöny fekete és LaQuan Smith top felső
- Prada Luna Rossa Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest