Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ventur@
senior tag
Szerintem ez csak nekem új, de az Adrenalin Strong (40 mg koffein/100 ml) 160-ért teljesen rendben van. Aki szereti a sima Red Bull-t, de olcsóbban akar hozzájutni, annak nyerő választás az Adrenalin Strong. Kellemes tuttis íz, nagyon lágy buborékokkal. Rendesen itatta magát .
Monster Mango Loco-t sikerült szereznem (már a magyar dobozost) és mivel volt szerencsém a lengyelt is inni, így van összehasonlítási alapom. Nos, arra jutottam, hogy nekem a magyar jobban ízlett . Ez a Mango Loco egyszerűen zseniális választás lett. Nem csak az íze miatt nagyon baba, hanem a dizájn is.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #52709 üzenetére
Csak a buzi 500 ml-set miért nem tudják visszazárhatóra csinálni? Nincs mindig nálam egy 3 decis üveg, hogy a felét le tudjam zárni és ne menjen ki belőle a szénsav, 500 ml szerintem egyszerre sok, ezért is nem iszom sűrűn Monstert.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
koshmar
addikt
válasz Ventur@ #52711 üzenetére
Ugye? Hihetetlen, mennyivel jobb, mint a lengyel változat. Mikor azt ittam, már el is temettem, hogy megszűnt az Assault és behoztak egy ilyen f@st helyette
Rusi: ilyenkor lenne jó, ha lenne mindenből 355ml is, nem?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
CoDWaW07
őstag
válasz Ventur@ #52711 üzenetére
Most már én is tudtam magyart szerezni.
Tudomány nevében elraktam direkt erre a célra egy lengyel változatot, így most már össze tudom hasonlítani egymás mellett a magyarral.
Nekem a lengyel is ízlett, remélhetőleg a magyar még jobb lesz.1-2 napon belül kiderítem milyen a különbség(azért nem most, mert azért 1 litert már én sem iszok meg egyedül rövid időn belül Így majd valakivel felesben letoljuk.
Igen, jó lenne azért bevezetni a visszazárhatót, vagy/és a kisebb kiszerelést, mert fél litert meginni azért nem kis koffein és cukormennyiség, kiönteni meg sajnálom )[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #52713 üzenetére
Még az is jobb lenne, mint az 500 ml (nekem természetesen), de az meg már árban lehet nem érné meg ugye... Szóval én a legjobbnak azt tudnám elképzelni, hogy a fél literes Burnhöz hasonló műanyag zárómechanikát tennének bele, ha ez 10-20 forinttal megemelné a fél literes árát még az is bőven belefér...
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #52712 üzenetére
Tökre ugyanezt gondolom a témáról! Utálom a Monstert nesteas üvegbe átönteni a felét,mert egyszerre nekem az sok. Nem a cucc benne(bár az se kevés) hanem mint lé egyszerre a fél liter sok.
Éppen ezért iszom csak héba-hóba Monstert kb amikor megjelenik valami új.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor én őrült vagyok, mint a kecske, mert a fél liter majdnem húzóra kategória.
-
ToBeY
nagyúr
Ez így már nagyon puruttya,de cserébe csak 85ft...
És ha vinnék belőle 2-3 kartonnal vélhetőleg még olcsóbb lenne.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Mondjuk azt remélem tudjátok, hogy az alunak is van egy belső műanyagbevonata, amitől igazából ugyanúgy műanyagból iszod, az alu csak kívül van.
Szóval érdekes ez, hogy miért van más íze a műanyag palackos cuccoknak...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
koshmar
addikt
válasz DJ. Ru$y #52727 üzenetére
Ez igaz, egyszer valaki egy 0,33-as dobozt sósavba (nem biztos!) rakott, és egy éjszaka alatt az aluréteget teljesen lemarta, csak a belső műanyag maradt meg.
De akkor minek rá az alu? Mert én is azt hittem, 100% alu az egész
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
A szénsav megenné az alumíniumot. Akik telin gyűjtenek ott néha előfordul, hogy sérült gyártás során a bevonat, megeszi egy mikromiliméternyi felületen az alut és ott szivárog ki a nedű.
A kaskader által említett videó erre. (Nyilván én is ebből tudom.)
-
törölt tag
válasz koshmar #52733 üzenetére
Ha dobozból iszod a nyelved kívül mar aluval érintkezik, mas izt adhat. Ahogy a dobozból máshogy iszol hozza levegőt es más a hoerzete is a nyelvednek meg az ajkaidnak is az alun. Ha poharba ontod mindkettőt akkor változatlan.
A dezodor belseje is muanyagos ezert hülyeség mikor leszoljak hogy azok károsak az alu miatt. Nem is érintkezik vele...
Ha berakom a hűtőbe a mákot vagy diót es alufóliával fedem le egy-ket het utan lukacsos lesz. Az alu marha kényes fem es védeni kell sok mindentol, ezert muanyagozzak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vettem egy barackos Rehabot végül. Sima barack íze van, nem rossz. Érdekes, hogy ennek is van egy ilyen kicsit savanyú jellege, ahogy lefolyik a torkomon, ugyanaz mint a citromosnál is. Ez a Rehab jelleg lesz valószínű, gondolom mindben megvan.
Finom volt. Volt Loco meg Punch is, de azok annyira nem érdekeltek. A Loco még mindig matricás, veszprémi Tesco.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Tej pék most tette ki Facebookra:
":MONSTER ENERGY::
USA Monster készlet frissítés érkezett!
Monster Rehab Dragon Yerba Tea
Monster Rehab Dragon Green Tea
Monster Rehab Dragon White Tea
Monster Ultra Paradise
Monster Import
Monster Pacific Punch
Monster Java Irish Blend
Monster Kona Blend
Monster Rehab White Dragon Tea
Monster Java Swiss Chocolate
Monster Espresso Triple Shot Coffe and Cream, Monster Espresso Vanilla Coffe
Monster Caffe Mocha, Monster Caffe Vanilla, Monster Caffe Salted Caramel
Monster Ultra Violet 710ml, Zero Ultra 710ml, Juice Mango Loco, Juice Khaos, Java Salted Caramel.
Monster Mutant Red Dawn,
Monster Hydro 750ml Blue Ice, Purple Passion, Zero, Ultra Monster, Mega Monster, Monster Rehab Tea-k.
A Monster energiaitalokat be sem kell mutatni, hisz sokan jöttök hozzánk begyűjteni újdonságainkat, feltöltődni kedvenceitekből!
Várunk minden MONSTER ENERGY rajongót: 1071 Budapest, Damjanich utca 26/B! Gyertek!"Érdemes sok bankóval a zsebben menni, aki komolyan gondolja. Anyám az a kínálat...
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy magyar mango loco-t bár nem gondolom,hogy sokkal másabb lenne mint a lengyel volt
(15% gyümölcstartalom remélem nem nagyon édes) -
DJ. Ru$y
félisten
válasz grizlisandor #52741 üzenetére
Igen, postáznak. Privátban beszélj velük. Én nem merek rendelni.
-
tipuka
addikt
-
Rastaman17
csendes tag
Sziasztok! Én ittam white dragon tea-t (monster) , nekem nagyon nem jött be 😐
-
szekra
Topikgazda
Lassan 1 hete nem ittam energyt, zöld teával próbálkozom, eddig nem rossz.
-
szekra
Topikgazda
Próbálok odafigyelni, és ugye nem túl egészséges (persze semmi sem az, csak mértékkel kell fogyasztani, ez ügyben főleg itt nem akarok flame-t indítani), ezért próbálom leredukálni a fogyasztást, eddig olyan jól megy, hogy nem is ittam. Zöld teának meg rengeted jótékony hatása van ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek