Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
Topikgazda
Na ket új Hell beszerezve.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ECHO2235 #47897 üzenetére
Ízlések és pofonok, valaki biztosan veszi, ha még mindig palettán tartják.
Téged is és mindenki mást is szeretnék még egyszer megkérni, hogy ne szarozzunk már... Kinőttünk szerintem mindannyian abból a korból, nem ízlik, nem jó, rossz, de a szarozás, moslékozást felejtsük már el.
A Tescos visszahozás pedig sajnos nem igaz a mi környékünkre, 3 Tescoba járok gyakrabban, mindegyikből kivezették, na most mióta pörög ez a "kék" Cola dolog, azóta megjártam őket 1-2x és sajnos egyikbe sem hozták vissza, sőt az egyikben még a Zero Eper is "kiárusítás" címkével szerepelt.
Jut eszembe, múltkor találkoztam ugye Helles áruterítő sráccal, volt nála tavalyi Mango és Blueberry, gondolom kiszórják február-márciusban bent maradt készleteket, akiknek ez ízlett érdemes keresni dohányboltokban, Tom Market-ekben és hasonló kisebb üzletekben, arról nem tudok semmit, hogy Tescoba bekerül-e, ugyanis ott már a rózsaszín és kék Ice Cool-ok jelennek már meg.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szekra #47895 üzenetére
A festés váltás ténye nagyon vicces, ugyanis legyártottak egy kisebb szériát az új dobozgyárukban még a régi mintával, majd ezek után lecserélték a designt erre. Nem lennék meglepődve, ha emögött ugyanaz állna, mint régen a Burn-nél, hogy új csomagolás miatt azt hiszik más a tartalom és felpörgeti az eladásokat. A Burn-nek anno bejött állítólag.
-
koshmar
addikt
válasz
DJ. Ru$y #47885 üzenetére
Nagyon meglepődtem, én is találtam ma rózsaszínt, kéket viszont én sem.. vettem egyet és mellé egy Tesco Spark blackcurrant ízűt is (125 ft talán), összehasonlítom majd őket- van egy olyan érzésem, hogy a Tescós nem annyival (ha egyáltalán) rosszabb, mint amennyivel olcsóbb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
mdani01 #47884 üzenetére
Elvileg tegnap délutánra már megkapta jó néhány "kiszállító", ma beszéltem egy Helles szállító sráccal, összefutottam vele az egyik dohánybolt előtt. Ő tegnap délután kapott volna az újakból, de megcsúszott a Hell valamivel, így majd csak hétfőn délután/este kap.
Tegnap az M2-esen lenullázták a Hell egyik kamionját amúgy.
Lényeg: rózsaszínt találtam én is a Tesco-ban, kéknek még hűlt helye se. Viszont nálunk most nincs Hell akció, de a Zero Eper "kiárusításban" 139 Ft volt... Szerintem nálunk nem lesz többet a Tacskóban.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
rsanyi20
tag
-
ECHO2235
aktív tag
nem kell őket felhivni, elég egyértelműen ott van a dobozon és a Watt-tol érkezett válaszon, hogy az Aquarius Aqua nyomja a wattot már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
UbeRsKillz #47871 üzenetére
Ok, lehet utálni fog engem valaki, de jééézusom annyira rondák ezek hogy arra szó nincs.
-
ECHO2235
aktív tag
Hmmm, bár ti inkább fogyasztók vagytok, de hátha nektek is érdekes az infó.
Szóval, most lettem szemfüles a Watt-al kapcsolatban valamire.
Ugye eddig Buszesz Zrt csinálta. Volt is nekik a Bogdáni Úton a Factory Outletjük, ahol az újdonságokat meglehetett találni egyből mivel ott volt a gyár.
Most, hogy jött az infó az új Wattról, azt láttam, hogy a Factory Outlet oldalán vagyhol valaki írta, hogy kár, hogy bezárt, ezek mellé a Watt-tól kapott válaszban is más címet kaptam, hogy hol lesz egyből és láss csodát! Lessétek csak meg pl az ujabb generációs szép színes dobozos eper guava dobozát! Gyártja Aquarius Aqua Kft. Hopp! pápá Buszesz? -
DJ. Ru$y
nagyúr
1, Nincs kutyám.
2, Nem az én képem (mint látod ez is FB-ről van átlinkelve)kaskader
Azt jelenti, hogy nem adtak rá annyit, hogy legalább a füle olyan színű legyen, mint a doboz nagy része pl. itt rózsaszín és kék. A szürke (amúgy nem, mert alumínium színű) snassz, átlagos, 0 fantáziájú, eddig csak a Zerojuk volt ilyen.
-
ECHO2235
aktív tag
amit én láttam kép, az alapján "szép" szürke a nyitófűl
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Ez a kép még nem saját, de a mai nap folyamán még érkeznek új képek a hellekről, nyitófül stb..
-
szekra
Topikgazda
válasz
UbeRsKillz #47857 üzenetére
Végre más design..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Saját? Szürke a fülük?!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Na, lesz lány Hell és fiú Hell
.
Megint kiwi...de jóóó
. Bár jobb, mint ha a mangót gondolnák újból újra (lásd Focus).
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
szekra
Topikgazda
-
laskr99
addikt
Üdv!
Egyik barátom folytonn Hell-t iszik van,hogy napi 4-5 kávé mellé 1-2 hellel. Hosszabb távon milyen hatásai vannak az energiaitalnak? Mire tudnám eászoktatni ami nem annyira káros?
-
ECHO2235
aktív tag
ha mindenigaz akkor kiwi és feketeribizli lesz az idei icecool
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ECHO2235 #47845 üzenetére
Azzal a gyűjtőknek kedveznek az tény, ennyi pozitív van benne az biztos. Ehhez is az Adrenalin kellett, hogy elindítsa az energiaitalok között a sok feliratos azonos dobozt, őket meg gondolom a Coca inspirálta a feliratos dobozokkal, palackokkal, de nyomják csak. Gyűjtők nagyon örülnek szerintem.
-
Laraxior
titán
Asszem megjelent nálunk is a Fahéjas-szilvás Red-Bull
Mondjuk még csak a dobozzal találkoztam, de már ittam, amikor Ausztriában voltam.. egész finom -
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha már véleményt osztotok meg, legalább kulturáltan tegyétek meg... Főleg, hogy egyikőtök sem tini...
-
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y #47787 üzenetére
a muscle monster-ek eleg rettenetesek, ahogy iszod oket. eleinte rendben vannak, de a vege fele a maradvanyok eleg gusztustalanok. nem tudom h nem keveredik-e rendesen vagy csak tul sok 'por' van bennuk, de akarhogy is razod, mindig maradnak egyben ilyen nyulos gusztustalan reszek az aljan. egyszeruen nem ittam meg az utolso par kortyot belole, ugy jo volt
-
callmeakos
veterán
válasz
UbeRsKillz #47793 üzenetére
IDEVELE!
-
koshmar
addikt
Azt nem értem egyébként, hogy aki megiszik mindennap egyet, annak azonnal előadják a kötelező szentfazék szöveget ("tönkreteszed magad"), bezzeg aki 6 kávét megiszik egy nap, az egy normális ember.
-
koshmar
addikt
Mostanában legalább 8-10 órát ülök egy nap- mellette amúgy mindig próbálok egy nap biciklizni legalább 5 kilométert, néha 10-20, de legalább 5.
Régen se volt ez gond, még egy évtizeddel az edrink korszak előtt ipari mennyiségben ettem süteményeket, az is csak végigszaladt rajtam, akkoriban még a 70 kilót se értem el -
koshmar
addikt
válasz
DrojDtroll #47802 üzenetére
Én több éve iszok mindennap fél litert (1x500 vagy 2x250), és semmi bajom.
A sok cukorról meg annyit, hogy egyébként én a 75 kilót is alig bírom tartani (bár ez egyénfüggő).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Én a 250 ml / nap rendszeres fogyasztást még okénak tartom, ha efölött iszok (megkívánom délután, meló van este/éjszaka stb.) akkor maximum + 250 ml, de törekszem rá, hogy ez Zero legyen.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DrojDtroll #47805 üzenetére
Az már mind1,ha hétvégén nem innál egyáltalán esetleg ok lenne.(bár szvsz még úgy is sok)
Ezen a példán jobban látszik,hogy mennyi cukor van az edrinkekben.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Koffeinben még csak-csak elmegy 750ml edrink(3db),de cukorban ez már komoly mennyiség.Én nem innék ennyit az biztos.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
napi 500-750ml 32mg/100ml-es energiaital fogyasztása rendszeresen ugye nem gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest