Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz rbalint88 #44342 üzenetére
Persze, érthető, én csak azt írtam hogy már 1x is több mint amennyire szüksége van a szervezetnek, ezért is van a dobozon hogy ajánlott mennyiség, hiszen mellette még tápanyagból is jön.. és mint látható a dózis több százszoros a mennyiség. Na de térjünk vissza az eredeti témára.
Visszatérve egyébként a dologra, a Hell classic és a Tesco Spark majdnem egyforma ízű (meglepetés volt, hogy a Tescós is van olyan finom), így sokszor érdemes volt nekem olyankor venni, mikor ledobták a Spark-ot 50Ft-ra / doboz. Én meg mentem vele úgy, hogy szépen ott volt kicsomagolatlanul a kosárban pár karton
Szerencsére mindig valami akciós és 2/3-áron legalább beszerezhető... ha nem lenne az, akkor innék csak Hellt. (120-130 FT-nál drágábban jóideje nem vettem)
A burn nekem nagyon édes (viszont rendkivül gyümölcsös, inkább szörpként felfogva néha jólesik), a Monster szintúgy ugye. A GO már egy kicsit hamisitott Hell, a RedBull az szerintem valami nagyon más kategória (nekem nem ízlik). A bomba ugye elég más évek óta, nekem az sem iható kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest