Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ventur@ #33393 üzenetére
Na... Mondtam én, hogy nem bolti raktár. Nem tudtam honnan a kép, üzenetben kaptam ráadásul kicsiben, így megvan már kicsit nagyobban is. Kösz az infót! Pedig még követem is a B3-at, de nem dobta be falra a posztjukat.
Az egész csapatnak x versenyhétvégére lehet elég, ők sem ezt isszák ám mindig.
Baltoafarkas
A vicc az, hogy 50 Ft/db áron megérné postával is venni már... Szóval szerezd meg ezt a pakkot azonnali jelleggel és indulhat a biznisz. -
törölt tag
válasz
rsanyi18 #33392 üzenetére
Majdnem az egészet eladnám 50Ft-os darabáron mert úgy kapkodnák rendesen, egyik se ízlik annyira, hogy felvedeljek ennyit. Ha elmenne mind, 10-12 karton olyant tudnék venni ami ízlik is, az meg napi 3-mal számolva 3 hónap. Meg persze kapásból egy BS fullos rendelést lenyomnék az árukból.
-
Ventur@
senior tag
válasz
callmeakos #33395 üzenetére
Halvány gőzöm sincsen
. Ennyi van csak kiírva a képhez az Fb oldalukon:
Akkor vágjunk neki a szezonnak!
Na most ebből ki, mire jut, azt nem tudom
.
-
törölt tag
válasz
rsanyi18 #33376 üzenetére
Hát azért 3 hónapra elég lenne. Bár amik nem ízlenek azokat eladnám szarhugy áron és vennék olyat ami ízlik, úgyhogy kevesebb lenne.
Amúgy ez inkább valami rendezvényre osztogatni kategória.Ja én most a felfordulás szélén vagyok, mert nincs pénzem és nem ittam ma drinket meg péntekig nem is fogok úgy néz ki.
-
Zola01
tag
Köszi, jól átsiklottam a helles posztok felett. Látszik, hogy ma nem ittam edriknet
Amúgy jónak tűnnek -
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #33387 üzenetére
Oké, meggyőztél
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33385 üzenetére
Elképzeltem, ahogy oda fotóboltolod a fejed
-
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #33381 üzenetére
Igen... persze... kamra. Hagyjadmár
(#33380) DJ. Ru$y: Lehet elég lesz majd a közelembe hozni és már akkor kb 250/180 lesz
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Leírtam mindent amit tudtam...
Pont ennyit tudok én is. A bútorból ítélve nem hinném amúgy, hogy bármilyen raktár. Ahol én bolt raktárban megfordultam eddig, az egyik sem így nézett ki. Kisboltnál nincs ennyi karton, nagy boltok nem így tárolnak, hipermarketek meg főleg. Ez inkább valami "bemutatóterem", hátha Mycso többet tud.
rsanyi18
Egy vérnyomásmérést elrendelnék az első tálca után, ha nem dőlnél le a székről. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Reggel óta az új Helleket akarom, ezért megittam 2 IceCoolt meg egy Multis Hellt.
-
scope2007
addikt
Basszus még mindig nincsen Zalaegerszegen vr46
Nem hiszem el, mit csinálnak ezek? -
Laraxior
titán
Az alsó két sor bontatlan, illetve legfelül a Coffee, az M3 és a Hitman Sniper, és érkezik a Lo Ball Java szintén bontatlanul
Egy kezemen meg tudom szamolni h mi hiányzik
Végre
-
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #33361 üzenetére
Akkor csak félig akasztom fel magam
Amúgy most én se kaptam reggel kupont..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #33361 üzenetére
Érdekes lötty ez, nem is rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Ventur@
senior tag
Kösz az infót
. Akkor figyelem is jövőhéttől a kedvenc Hell-es helyeimet, mert erre a caipirinha-ra kíváncsi vagyok
.
(#33357) Baltoafarkas: Természetesen gondoltam, hogy még egyszer nem játsszák el az alkohol+Hell kombót, ha már akkora bukás lett
. Csak viccnek szántam
.
-
mycso
veterán
No megpróbálok mindenre válaszolni.
Hazai termékek, hét vége - jövőhét eleje mire boltokban lesznek.
A guava-lime az ugyan az, mint a tavalyi zöld dobozos summer cool (mondjuk ezt még nem kóstoltam, remélem maradt az íze, nekem is az egyik kedvencem).
Az áfonya nyilván ettől független, mert ahogy más is írja az téli íz, majd télen kiderül marad-e.
A caipirinha-ra megkaptátok a megfejtést Baltoafarkas-tól.
Egyébként erről: illata édeskés visszafogott és az íze is pont ugyan ilyen. Tehát nem kell erőteljes ízre számítani (ami szerintem nem baj ebből az ízvilágból). Pl. páromnak annyira nem ízlik, szerintem viszont nem rossz. -
Ventur@
senior tag
válasz
Bjørgersson #33353 üzenetére
Igen! A kék dobozos Mixxed Up volt a Caipirinha ízesítésű. Na az azért ütne, ha alkoholos lenne a Hell Caipirinha
. Ha már Summer Cool, akkor legyen is cool
-
rsanyi18
tag
válasz
Bjørgersson #33350 üzenetére
Hozom a kötelet..
-
törölt tag
Az epres ígéretes, kár hogy cukormentes, bár a sima Hell is iható a cukormentesek közül. Meglátjuk. De nálam se lesz tömegtermék, pláne a Watt mellett. Bár mivel itt csak Hellt kapni és el is ér ide, akkor úgy is ezt kell vennem. Persze attól függ mennyire lesz jó.
A caipirinha egy brazil koktél, lényegében ugyan az mint a mojito csak az kubai. Nincs benne menta és rum helyett egy brazil cukornádból erjesztett pia van benne. De ugyanúgy a lime, víz, cukor az alapja.
Ha jól eltalálják akkor még ízleni is fog talán, bár a mojitoból is csak az Enter ízlett úgyhogy....A guava lime meg már most tuti hogy nem fog ízleni. Nagyon gyanús nekem ez a színű doboz, le fog állni az áfonyás Hell?..... Bár az Icecool amúgy is, majd télen visszajön. Kicsit sajnálnám, mert jó volt az áfonyás. De ott a Lidl X-act helyette akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest