Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz DJ. Ru$y #34698 üzenetére
Sztem azok az árak nem naprakészek
Előbb néztem, olcsóbbak voltak kb 10forinttal ennél isÉs áfás árak, ez 1000%
Na megyek úgy is a héten újra, és majd mutatom a polc árakat, én is csak flesheltem, mikor megláttam a monster mennyi lol[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
DJ. Ru$y
félisten
Z+D = Metro kész, és, akkor mindenki érti. A Metro is inkább nagyker, mint kisker, de tudsz vásárolni magánszemélyként is. Legalábbis én így látom ezt a Z+D-t.
(#34697) scope2007
Nézd meg az oldalt amit linkeltem, ott azok az árak, amit te írsz, pont a Nettók, nem lehet, hogy te pedig bruttót fizetsz náluk? Több ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz scope2007 #34693 üzenetére
Az kemény. SPAR-ban mind 200, kivéve a Monsterek, mert azok 400.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hell Red Grape sem rossz, bár ez azért még kissé édes, viszont legalább telt íze van. Mindenesetre iható kategória.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Onadiar
csendes tag
Én a Red Bull-ra esküszöm bár még nem nőttek ki a szárnyaim, de a melóhelyen 180Ft-ért eléggé megéri
70% kedvezmény céges
Amiben tudok segítek! Csak kérdezz bátran!
-
tipuka
addikt
Tényleg a Burn még akciós? szeretnék venni 1-2-t db-ot. (4db hellem van már csak és így hétfőn nem lesz mit inni )
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz rsanyi18 #34681 üzenetére
Zöld Burn meg Zero ftw. Meg a kék áfonyás Red Bull.
-
rsanyi18
tag
válasz #90933760 #34680 üzenetére
Biztos.. én egyszer ittam egy sima zöld Monstert, nekem sokkal édesebbnek tűnt. Ha kevesebb is lenne a benne a cukor akkor is inkább a magyart innám
Én a Burn-t szeretem, de néha tényleg sok..Ezért jó a Zero. Ugyan az az íz csak nem annyira csömör. Imádom[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
törölt tag
válasz rsanyi18 #34676 üzenetére
Ugyanannyi cukor van benne, mint az itthoniakba, 11g körül. Meg mint a legtöbb edrinkbe és üdítőbe, aligha kapna cukormérgezést az USA verziótól. Az ízesítőkkel játszanak, hogy édesebb, de nem a cukorral.
Még mindig a sima Burn a kiemelkedő abból a szempontból a közel 15g-mal, de szerintem még az se gejl, bár már azért közel áll hozzá. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #34669 üzenetére
Nem édeskés. hanem baromi édes. Ez a zöld még nem is lenne olyan rossz, de az a méz-szerű utóíz..
-
Laraxior
titán
Ez megvan azért nem?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez a zöld Monster is elég gelly.. : / Nem annyira, mint a kék, de ebből is ez volt az első és utolsó.
-
Ventur@
senior tag
Zöld almás 485-ös No Fear helyzetjelentés:
Ajánlott . Pont olyan zöld almás az íze, amit elvárok. Ez bejött. Holnapra marad még a cseresznyés/meggyes, remélem az is jó lesz, mert a sima nem jött be.
szekra: Üss a kezedre! Ilyet többet le ne merj írni, mert máglyán fogol elégni . Az epres Hell igenis JÓ...
...Nem! Valójában tényleg NEM JÓ .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
szekra
Topikgazda
Fu gyerekek, nekem ez az epres hell ihatatlan kategoria lett.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
rsanyi18
tag
Akkor most sima Spar Szupermarketben is vagy csak Intersparban lesz Watt akcio?
Gondolom csütörtöktől lesz[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Sajnos én csak akciósan szoktam ennyiért látni, még dohányboltban is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez a maracujás Hell is bejön. Ennek is van egy kis fanyar íze.
-
-igu-
addikt
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #34649 üzenetére
Én online néztem a sima Spar akciós újságát abban csak az almás-körtés 99ft
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
99 Ft lesz az Intersparban a Watt és bejut hozzájuk is az epres elvileg. Valamint akciós lesz a Bomba! a Tescoban, de ezt nem láttam még árilag, illetve még mindig és a Tescoban a Hell akció. És végre nagy mennyiségben terítik a Summer Coolokat is a Tescoba, debrecenieknek üzenem, hogy a Kishegyesi úti Tescoban mind a két Summer Cool van már, a zöld az egyik sor végén, a lila a Hellek között.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #34642 üzenetére
Nem mondtam hogy biztos akció, ezek 2015/05-ös lejárásúak.
Amúgy az itteni Sparba úgy van hogy a kasszák mögött van egy "nagy kosár" ahova belepakolják a leértékelt cuccokat, ez se a szokásos helyén volt, mert ami ott volt az nálunk is 350ft[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
179huf lesz a Burn a Sparban,és nem kell hozzá többet venni mint a tecsoban.
-
james001
veterán
Ahogy több epres Adrenalint iszok,annál furább az íze Lassan olyan mint nagymamám epres sütije
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bjørgersson
félisten
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Epres Hell. Nyami. Részemről eper eperrel alapból, ez meg szerencsére azon ilyen cuccok táborát erősíti, amiknek van egy kis fanyar utóíze. És nem gelly. Ilyet még fogok venni hébe-hóba.
-
-
rsanyi18
tag
Sparban 179 a 1.5l-es Dr. Pepper szav.idő lejárata miatt Vettem is 10üveggel Nézzetek körül hátha nálatok is van/lesz hasonló
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Burn Zero adja. Nem túlságosan édes és valahogy "telt" íze van. Felkúszott második helyre, a zöld mögé. Vicc, hogy a postán vettem 190 pénzért; olcsóbb 30 Ft-tal, mint egy SPAR, 20-szal, mint a közeli kisbót - a dohányboltok 240-290 között variálódó árairól már nem is beszélve.
Meg találtam egy boltot, ahol nagyon olcsó minden. Red Bullok 350, Hellek 150, 6 decis Bomba 250 etecera. Évek óta nem ittam, így legurult egy default RB. Nem rossz ez, az alap tutti-frutti, a nem túl émelygős fajtából. Nagy pozitívum, hogy a szénsavas állagát bontás után elég sokáig tartja - legalábbis a többi ilyen műlötyihez képest.
-
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag
Na túl vagyok a fekete No Fear-en....és nem lesz a kedvencem. Mint a Budget e-drink, csak nagyobb kiszerelésben és taurin is van benne. Nagyot csalódtam benne . Viszont a "nyitófül" megoldás az fenomenális. El kell tekerni azt a fekete bizbazt a tetején és úgy iható a nedü. Ha meg nem kell visszatekered és nem folyik ki, ha eldőlne, meg a szénsav sem megy ki belőle. Ötletes .
Meggyi001: Nutridrinkeket ittam régebben (vagy 20 éve), igaz nem ilyen kiszerelésben volt, hanem ez a papírdobozos, mint a tej, csak 250 ml-ben. Az elején még ízlett is, de mikor egy hónapon át napi 3-at kellett meginnom (ugyanezek voltak: vanília, csoki, eper), na azt már úgy nem díjaztam . Egyre jó volt nekem: Kva éhes voltam tőle állandóan és egy lovat is meg tudtam volna enni, miután megittam .
(Hogy miért kellett ilyet innom, az most nem lényeg, csak leírtam, hogy mi volt a tapasztalatom vele ).
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Meggyi001 #34618 üzenetére
Ugy tudom forgalomban van, patikaban lattam mar ilyet. A lilakupakost. Energiaitalnak akkor nevezunk valamit, ha koffein, taurin es hasonlok vannak benne. Ezek olyan italok, amit foleg olyanok kapnak, akik nem ehetnek szilard etelt, de javitsatok ki, ha rosszul tudom.
-
veterán
A szó szoros értelmében nem nevezném ezt energiaitalnak, de egy kicsit talán mégis az. Csak kíváncsi vagyok, ittatok e már ilyet. Forgalomban sztem nincs, kórházakban szokták kapni a betegek. Kicsit olyan, mint a mikor gyúrni megy az ember, ott szoktak ilyeneket adni vagy lehet venni...kicsit sűrűbb, és tele van mindenféle hasznosnak mondott kiegészítőkkel. Sokféle íz van belőle. Szóval talán kicsit energiaital is, némelyikre rá van írva az is, hogy 200 kalória. Ha meg nem, bocsi érte. Szóval ittatok már ilyet? Nekem ízlik.
https://gamergep.hu/
-
rollrk4h
csendes tag
válasz Bjørgersson #34613 üzenetére
Köszöntem!
-
Laraxior
titán
Debrecenben nem talalt valaki piros es zold nagy NoFear-t?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
ToBeY
nagyúr
Kaptam ma egy cseresznyés watt-ot és meglepően jó volt!Tulajdonképpen eddig az összes watt amit ittam rendben volt.
-
rollrk4h
csendes tag
válasz Bjørgersson #34588 üzenetére
Merre található az a kettő?
-
ECHO2235
aktív tag
én ugyanezeket a No Fear-eket igaz nem Miskolcon, hanem Sülysápon 300ft-ért vettem anno és most is 360 körül vannak
-
Ventur@
senior tag
Komáim!
Köszöntem az infót és akkor a holnapi napot meg is kezdem a fekete No Fear-rel .
Viszont ma mondta jó barátom, hogy Miskolcon a Balázs Győző téri villamosmegállónál, ami van Goods Market, ott is kapható No Fear, de csak a kicsik. Árat nem tudok, de meg fogom kukkantani.
rsanyi18: BS árát néztem, ott most akciósan 600 gomb ugyanez a nagy No Fear. Egyébként ez amiket vettem, taurinosak (0.4%), szóval akkor talán az 555 gomb nem is rossz ár érte .
-
veterán
válasz Bjørgersson #34606 üzenetére
Ja, asszem nem lehet, az egyik mintha lengyel lenne, csak gondoltam hátha begyűrűznek ide is valahogy. Csak úgy megkívántam a képek alapján.
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #34606 üzenetére
Egyiket sem.
-
Bjørgersson
félisten
-
rsanyi18
tag
válasz Ventur@ #34598 üzenetére
Simát ittam, nem rossz de semmi extra. Szerintem ennyit nem ér meg a sima mivel itthon is kapható ~150ft-ért a 250-es. Bár abban ügye nincs Taurin...
Viszont az ízesítettekre én is kíváncsi vagyok már, elvileg az almás majd biztosan (bár azt hogy biztosan a boltos csaj mondta ahonnan vettem a sima 250-est) jönni is fog hozzánk.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5