Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Gyerekek, mikor jön el az az idő, amikor az emberek nem ráncolják a szemöldöküket a sztratoszféráig, ha arról hallanak hogy egy energiaitalt nem elfogyasztani akarja valaki?
All→M8
-
rsanyi18
tag
Figyeljetek mert a Tescoban már 379 a Monster... ma majdnem besz'ptam én is.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
rsanyi18
tag
Igaz... ebbe bele se gondoltam hogy többet kell nekik inniuk ezekből ami több cukor. Viszont az is igaz hogy több jó cucc van náluk.
De ha igaz hogy jövőre jön a Khaos, mi se panaszkodhatunk majdSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz rsanyi18 #34474 üzenetére
Nem annyira csak többet kell inni. belőle.Pl a törököknél volt asszem először burn blue.
DJ. Ru$y:Törökök amúgy is mindent borzasztó édesen esznek/isznak.Ettem olyan sütit,ami cukorszirupba volt áztatva,kandírozott gyümölcs volt benne és még mézzel is megvolt locsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
-igu-
addikt
Ez volt már?
Koszos és horpadt volt a doboz (a többi is), szerintem nem mai darab...
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #90933760 #34458 üzenetére
Valami hátulra nemfelírt komponensre gondoltam. :>
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #34462 üzenetére
Én meg most egyik napról a másikra meguntam, péntek óta nem ittam egy dobozzal sem. Vagyis hétvégén megittam egy-egy doboz Mountain Dewt, de az mint utólag kiderült, nem energiaital.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Törököknél van 15mg-os korlátozás, náluk minden edrinkbe annyi van.
-
scope2007
addikt
válasz Synthwave #34456 üzenetére
Én is alszom lazán tőlük
Nem egyszer volt már hogy megebredtem éjjel pl, és mivel a szobámba nem volt hirtelen más, de szomjas voltam, akkor simán lekuldtem egy energyt, és aludtam tovább
Íze miatt alapból, az alkoholt meg ticccsák be %)CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #34459 üzenetére
Hát igen épp ez a baj hogy nem tudok megállni ha elkezdem. Egy kis ideig megvan a pár doboz pár naponta, aztán hamar eljön a napi 2-3-4 doboz folyamatosan. Már eljátszottam párszor és tudom mi a vége, úgyhogy egyszerűen nem veszek és kész, mert ha veszek egyet akkor onnantól megint vége van.
Iszok sima üdítőt inkább, meg jegesteát stb. Azokra nem kattanok rá egyre se ilyen brutálisan.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Mai pakk, 2es felvonás:
Törökországból:
Egy szlovák Khaost megittam Szentségtörés*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi18 #34457 üzenetére
Ezt pletykálták már a Lemon-ra, de mivel a design váltás miatt állítólag jól fogynak a régiek, mert azt hiszik új állítólag nem lesz újdonság, most, akkor mégis?
Baltoafarkas
Ezt már írtad 2-3x, nyugi, lemegy az a 2-3 kiló aztán megint döntöd majd.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
rsanyi18
tag
Úgy hallottam hogy nemsokára jön valami Burn újdonság.
Valaki tud erről valamit?Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, utóbbi időben én is iszom egyet-egyet. Valami addiktív adalék tuti, hogy van bennük, viszont fel nem pörget - ugyanúgy alszom utána, mintha nem ittam volna.
Igazság szerint a legtöbbel az a bajom, hogy túlságosan édes, már gelly íze van. Ilyen téren eddig a kék Monster (meg a fehér Bomba) viszi a pálmát - olyat sem veszek többet. 5 óra alatt ittam meg és nem volt egy könnyű folyamat. : D
A sima Hell nem rossz, a Strong Cola sem, bár az gyakorlatilag kóla, csak némileg több koffein van benne - viszont a doboza pofás. Kár, hogy magának a Lucifer / common demon / whatever logónak elég dzsunka hatása van.
A legjobb eddig a Burn Berry (rózsaszín / lila) és különösen a Burn Juiced Energy (zöld).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #34451 üzenetére
Inkább kiborítom mint, hogy egész napra bérletet váltsak a mellékhelységbe Mert ha nem ízlik,akkor előbb-utóbb vagy alul vagy felül,de kijön
-
Bjørgersson
félisten
-
Laraxior
titán
Közel egy hónapnyi várakozás után, hálaistennek áfamentesen megérkezett a Java Vanilla Light elődje, a Java Lo-Ball. Bontatlanul. Már csak egy Java hiányzik a Chai Hai
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #80890624 #34444 üzenetére
Nem baj, hogy 4-5 hozzászólással feljebb pont a Zero eperről írt Tobey.
tipuka
Változott a gyártó is! (CP volt eddig, ez a "sötétebb" már REXAM) Mivel én gyűjtöm a kis különbségeket, nekem ez változás, Bulitt azt írta ő kicseréli a kevésbé látható CP-set egy ilyenre... Mindenki máshogy gyűjt, neked kell eldönteni.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tipuka
addikt
válasz DJ. Ru$y #34443 üzenetére
igazad van. most néztem meg egy régebbi üres dobozzal. közben elfogyott a fanta.
most nem tudom kirakjam e a polcra ezt is, vagy ez ekkora változás azért nem lett?!kissviki: igen teszkó, külön volt rakva, mint "új" cucc. ha szegedi vagy, akkor a napfényparkiba nézz szét, jó sok van még. de sajnos ripper és absolutely zero nincs. (utóbbi mondjuk nem érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Voltam a teszkóban megint, holnap azt hiszem úgy is akció váltás, mondom bemekegek oda.
És megláttam végre a bodzás fantát is!!! nagyon rég kerestem már, örülök, hogy újra itt van, 8-10 éve ittam utoljára, ha jól emlékszem.
meg a magnum is 249 ft /db akciósan, meg a zöld hell-t se láttam még ebben a teszkóban, szóval hoztam egyet kóstolónak. a többit az a szokásos, viszont ha jól látom az alsó pirosos sáv sötétebb, mint a többi dobozon.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #34438 üzenetére
Nagyon off,de már jó ideje kiiktattam az étrendemből a cukrot és lisztet (amennyire csak lehet )
-
DJ. Ru$y
félisten
-
rsanyi18
tag
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jarod1 #34434 üzenetére
Összes Tesco, kartonszám.
rsanyi18
Valami nem stimmel a nyári Hellekkel, senki nem tudja rendelni (italdiszkontos, kisboltos ismerősök), Tescoban állítólag júniusban, érdekes, hogy én, hogy vettem múltkor, már bánom, hogy nem vettem egy egész kartont.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
rsanyi18
tag
válasz Jarod1 #34434 üzenetére
A Epreset sok helyen láttam már, Tescoba és sok kisboltba. Legalábbis itt nálunk sok helyen kapható. Viszont a Caipirinhasat sehol nem tudom megvenni, egy kisboltba vettem egyszer, azóta oda se visznek. Pedig megkóstolnám még egyszer.
-
Jarod1
veterán
lassan terjed a zero eper,, 1 helyen láttam ittam eddig és arra sem emlékszem hogy hol...
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #34432 üzenetére
Dehogynem,mivel zero-t ittam amiben nincs cukor
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #34428 üzenetére
Nem,zero epör. Nálam most ez a menő
-
ToBeY
nagyúr
Ma pokolian egészséges leszek,mert a multivitamint hell-el vettem be
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #34418 üzenetére
Nem, mult evben szakmunkas vizsgaztam, most jottem vissza erettsegizni es jovore vizsgazok
-
-
rsanyi18
tag
A One Euroban 6db Enter energiaital 300ft. Egész jó az energiaital, 60ft-ot darabja simán megér
-
Laraxior
titán
Romániában is volt láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest