Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz rsanyi18 #21309 üzenetére
Ha pár hónapon belül érkezne, akkor talán még időszerű is lenne, mert legutoljára tavaly tavasszal jött meg az Assault, viszont olyan sok íz már nincs, amire esély lenne hogy itthon is forgalomba kerüljön. Egyedül a Khaos az, ami logikus lenne, és ha jönne is valami, 90% hogy az lesz, viszont abban szerintem egyetérthetünk hogy a Khaos az egy förtelmes valami, a legalja az egész Monster palettának
Viszont hogy ha tényleg elkezdődik a Rockstar hazai hivatalos forgalmazása, arra minden bizonnyal reagálni fog a Coca-Cola (aki itthon forgalmazza a Monstereket), és talán rászánhatják magukat arra, hogy pár újabb ízt is forgalomba hozzanak. Persze ez csak üres találgatás...(#21310) ToBeY
A Rehab ha jól emlékszem akkor Augusztus környékén jelent meg. Legalábbis én akkor találkoztam azzal először itthon.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
albert8
veterán
válasz rsanyi18 #21615 üzenetére
Tök jó azért , hogy ha hoznak végre jó cuccot azért drága a 200ft, de a sima tuttisért nem sajnáljátok naponta akár többször.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #21978 üzenetére
Csak remélni tudom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DigitXT
nagyúr
válasz rsanyi18 #22117 üzenetére
nem veszik észre hogy ez másik
Nem csak ők. Én is vettem a hétvégén 4 db Lo-Carbot, aztán néztem a számlán,
hogy WTF: 300 helyett 430 s "Monster. A Zero 0,5" néven fut, de még akkor sem
tűnt fel, hogy mást vettem. Azt hittem, a TESCO hülye. Kék, kék. Erre ma látom,
hogy tök másik termék. ..(Mondjuk az árát nem nagyon reklámozta a TESCO.)
Amúgy aki eddig nem szerette a Lo-Carbot, ezt se nagyon fogja: nagyon hasonlít. -
Laraxior
titán
válasz rsanyi18 #22166 üzenetére
Akkor már csak egy fényképezőre kell gyűjteni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #22280 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. + vagy - 20% koffein? Pont nem látom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
shinku
csendes tag
válasz rsanyi18 #22312 üzenetére
Pesten az Oktogon mellett, vagy Oktogonon (nem tudom, h hogy mondják ) ott van egy italbolt, ahol power up-ot lehet venni (egy itteni szuper személytől tudtam meg), s abban van taurin a doboz leírása alapján, s nem durva annyira az ára, olyan Monster ára van fél liternek, szóval 200 a 0,25-ös doboz.
-
törölt tag
válasz rsanyi18 #22341 üzenetére
Az AZ elvileg csak leváltotta a Lo Carbot, ettől még nyáron jöhet be új Monster íz. Legalábbis remélem. Én örülnék, ha nem a Khaos lenne mert narancs nem hiányzik, valami jobb íz kéne annál. De esély a Khaosra van a legtöbb.
De nem tudom kételkedek benne. Úgy érzem hogy az AZ váltással letudták az új ízt is egyben. Az első három Monster az egyszerre jelent meg 2010 nyár elején (március-április), majd 2012 nyár elején jött be a Rehab (szintén március-április) és 2013 nyár elején (szintén március-április) az Assault.
Az idén ebben az időszakban történt meg pont az AZ váltás is. Szóval.... Nem tudni. -
törölt tag
válasz rsanyi18 #22348 üzenetére
Ha jön is be új íz akkor tuti a Khaos lesz. Körben Európában ugyan azokat kapni amit nálunk vagy kevesebbet. A Khaos meg az Export az ami más a legtöbb helyen. Én gyanítom a Khasot hozzák be, ha be akarnak hozni egyáltalán új ízt.
A németeknél a zöld teás Rehab van még, az olaszoknál a Hammer kávés, a briteknél meg a Rojo Rehab. De ezek csak itt vannak, a Khaos meg az Export meg van vagy 10 országba is. Tuti hogy ezekből kapunk, ha kapunk és inkább a Khaos az.
-
törölt tag
válasz rsanyi18 #22384 üzenetére
Nem ittam meg mind, beosztom.
De amúgy ha meginnám két nap alatt se lenne semmi. Ez kb 700mg koffein, ha elosztod két napra az nem sok. De még egy nap alatt se, mivel pár óra után kiürül a szervezetből teljesen, 200mg-os adagokba ha megiszod akkor probléma nélkül eldolgozza a szervezet. Egész nap élénk leszel és állandóan hugyozni fogsz az igaz, de különösebben nem problémás. De azért minden nap nem ajánlott persze.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz rsanyi18 #22390 üzenetére
Na az van nálam is néha -.-" Főleg akkor, mikor heti minden nap a 3. italt nyomom be...Nem is akkor fáj a fejem, hanem a rákövetkező héten De főképp azért, mert nem tudom kialudni magam (ez több okból is van, főként azért, mert azért iszom, hogy munka közbe ne aludjak be) és ilyenkorra jön ki már a fáradság.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #22401 üzenetére
Multis Cappy és sima Monster? Na majd lehet megkóstolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óvodások homokozója
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest