- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
James 08
tag
ki ért egygyet?
-
James 08
tag
1-bomba
2-red-bull
3-hell
-
nrgia
őstag
Hét végén ittam egy X-ÍR nevű love e-drinket...nem rossz.
-
mexicanraven
senior tag
Hmm... Én mostanában jó pár partys napot Kobrával oldottam meg, és mondhatni elég sikeresen. Nem mondom, nem leszek rendszeres fogyasztója, max alkalom adtán, nekem ennyire elég, másnak is beválhat. Ennyi vt a tapasztalatom/véleményem!
-
Mawyx
őstag
Én nem érzek rajta, nagyon finom
Azt szeretem ebben a topicban, hogy van olyan itt, aki csak RB-t iszik, de nem az van, hogy 10percenként telexarja a fórumot a hozzászólásával, hogy csak a legdrágább a legjobb, mindenki más dögöljön meg, nincs kinézve senki, iszunk itt mi mindent, a legolcsóbb lónyálat is kipróbáljuk -
Eagl3
veterán
válasz
Borify Péter #2489 üzenetére
Egy időben én is éreztem a bombán hülye utóízt, de múltkor vettem kettőt fizet hármat kap akcióba és nem éreztem rajta...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Borify Péter #2487 üzenetére
Te lány vagy ugye?Csak mert a nick-ed nem erre utal
-
Mawyx
őstag
Most megyek teszkóba, 180ft a Bomba
-
Mawyx
őstag
A nagy melegekben elcsábultam, hidegen ittam a reggeli itókámat. Mondom mmm, ez nagyon finom így, miért nem hűtöttem be eddig? Hát már emlékszem miért, torokfájás
Alig birtam tőle aludni éjjel, kínszenvedés nyelni
-
MmDorian
őstag
Ittam már egy pár féle eitalt... de a go fast, legszarabb...nem is eital íze van, valaki tud erről valamit ?
a legjobb viszont a burn, piros is, finom is.
-
Xelo
addikt
en most usaba vagyok, megy le dogivel a rockstar - monster - venom combo. ezekbol leggyengebb az elso, es abban van 160mg koffein es 2000mg taurin / doboz + l-carnitine, ginseng, milk thistle, guarana, glinkgo biloba, stb.
hat igen, masok az igenyek. monster es venom sokszor atdob a hataron es elalmosodok. egyebkent itt a cuccok egyenaron vannak, szinte minden enerdzsi 2 dolcsi ami 400 ft es eleg nagyot dobnak.
-
JasonD
aktív tag
Tegnap voltam a balassagyarmati sörfesztiválon.
Többféle kiszerelésben (250ml, 330ml, 500ml) osztották a DARK DOG-ot. Kicsit pezsgőtabletta ízű, de nem rossz.
250ml volt 400HUF. -
csyo
senior tag
Balaton Soundon voltam.
Jaj, nagyon király volt. El is kelt ot az energiaital!Cocaine volt (kék) az finom is (a piros tényleg szörnyű:-S)
-
concret_hp
addikt
nah kb. 1 hónapja nem ittam ilyeneket
-
ToBeY
nagyúr
Na sikerűlt elpasszolnom az összes energiaitalt,és most azt hiszem leállok egy darabig az e-italocskákkal
Bár ha látok piros XL tuti veszek -
Dexar007
veterán
Emberek!
Hivatalosan bejelentem hogy kész a piramis!Első felvonás ,miután összedőlt a földi piramisom:
[link]Utána jött az ötlet ,h milyen jó is lenne ha lebegni tudnának ezek a dobozok...
Így elég hülyén néz ki ...ezért 80+dobozig meg sem álltam...
És a kész piramis 5óra "kemény" munka után.:
Ámen.
Amúgy maradt még kb 90+ doboz , akinek kell odaadom -
ToBeY
nagyúr
Ha valakinek kell 6db pit bull energiaital és el is tudja hozni tőlem, az dobjon egy privátot
-
csyo
senior tag
jah, arról nem is beszélve, hogy ha ezt ki szeretném köszöbölni, akkor meg kell vegyem, amint látok egy ujat.
Külföldön nevetnek rajtam a barátaim, mert ha bemegyek egy boltba, akármennyibe is kerül, megveszem a (számomra) szép szines dobozokat:-D
volt, hogy 3500at hagytam ott csak italokra, amit meg sem ittam:-D
Benzinkuti árak:-S
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest