Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
epres zéró hell förtelmes
-
concret_hp
addikt
nem tudom, hogy az összes teszkóban-e, de a fogarasi teszkóban kb. másfél hónapja 319 a monster, ha valakit érdekel
-
concret_hp
addikt
spanyolban mit érdemes kipróbálni?
rockstar van?
-
concret_hp
addikt
ha páran ki tudnátok tölteni, zsír lenne
(2 perc kb. tényleg)
-
concret_hp
addikt
hm napokban vettem sparban s budgetet, mondom 89 ft nem nagy kockázat, és meglepően jó volt még a cukormentes is, aminek a többségét amúgy nem szeretem. régen pedig nagyon fos volt.
-
concret_hp
addikt
az oxxo lightban milyen pörgető szer van?
-
concret_hp
addikt
milyen gyakran találkoztok olyannal, amiből kimaradt a szénsav? én most találtam sárga monsterből 1 ilyet
-
concret_hp
addikt
teszkóban még 1én 119ft a bomba , rendes 32mg koffeines (a kartonozottan azt írják, hogy bomba export
) múlt héten meg 300ért vettem monstert matchban
-
concret_hp
addikt
olaszba milyen cuccok vannak?
-
concret_hp
addikt
matchban még nem mindent áraztak fel, 219ér vettem most burnt (deák tér bp)
-
concret_hp
addikt
teszkóban 95 ft a watt meg kb. midnen le van árazva, ma be is táraztam rendesen
egyébként ah rákerül a népegészségügyi adó, akkor a pezsitabik piaca sztem fellendül, ki mit ismer?
-
concret_hp
addikt
hm azt írják "A cukrot és koffeint is tartalmazó energiaitalok literenkénti adója viszont 250 forint lesz.", szóval amiben nem cukor van, hanem műanyag édesítőszer, az akkor adómentes
-
concret_hp
addikt
jah
én amúgy hozzáteszem az adó ötletével, elvével egyet értek, hoyg az egészségtelen kajákon legyen 1 kis népegészségügyi hozzájárulás, csak éppen a mértékek csúsztak el egy kicsit az energiaitaloknál sztem. ha a kólára raknak 10-15 ft / litert, azaz 2l kóla 20-30 ft, akkor az 1 doboz energiaitalra nem arányos a 75ft és szvsz 2 littyó kóla vagy egyéb cukros víz semmivel nem kevésbé káros, mint 1 energiaital. az meg hogy koffein tartalmú... akkor a kv-ra is kéne tenni nem?hogy on is legyek szőlős hellt hol lehet venni?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #4599 üzenetére
hm amúgy nem tartott sokáig kitlaálnom, hogy lehet kitrükközni, ha okos a gyártó: 12mg/100ml felett lesz csak adó, tehát a jelenleginél hígabbra kell csinálni és kész is
mondjuk fél littyó lesz az alap kiszerelés
-
concret_hp
addikt
vettem gilroy specialt 210 huf asszem, a szokásostól eltérő, limonádés íz, de nekem annyira nem jön be azért
-
concret_hp
addikt
tegnap küldtem egy cukormetnes hellt (teszkóba 150 most), cukormentesek közül talán ez a legjobb amit eddig ittam és a nem cukormentesek közt is elég jó lenne ízre
-
concret_hp
addikt
höhö buszesz trükkösen nyomja: watt, spirit, queen, raw ... hányféle termékük van még?
spirit amúgy nem ízlett, pedig a piros watt sztem egész jó, szóval lehet nem tökugyanaz, viszont a cukormentes queen eléggé emlékeztet a cukormentes wattra.
-
concret_hp
addikt
nah ma vettem egy fél buszesz termékpalettát kíváncsi leszek, hoyg adják
-
concret_hp
addikt
válasz
Bala888 #4230 üzenetére
full ugyanaz van mindbe 32mg koffein meg 400mg taurin (jó csak a többségbe) + egy kis vitamin meg ízaroma ami mind mind elég olcsó anyagok, szóval ez igazából nagyon nem indokolja az árkülönbséget, marketing kérdése az egész, ha nem lenne ott mindenhol a redbull reklám, ugyan annyiba kerülne mint bármelyik másik.
-
concret_hp
addikt
válasz
talpalavalo #4224 üzenetére
forma1 sokba kerül ám
-
concret_hp
addikt
bár nem direkt energiaital, kipróbáltam a watt sportot, nekem nem adja
-
concret_hp
addikt
kipróbálás alatt a finn (cukormentes) bomba... hát ittam már jobbat is rosszabbat is, de erőltetni enm fogom asszem
amúgy nem tudom mi a rosszabb, ha cukrosat tol az ember vagy amibe cukor helyett midnenféle E betű van meg ki tudja még mi
-
concret_hp
addikt
tegnap vettem gyümis burnt, átlag eneriaitalnál jobb, de a gyümis monster sztem jobb mint ez
-
concret_hp
addikt
na rendeltem 20 db sárga monstert 245/darab áron
-
concret_hp
addikt
rájöttem a sárga monstert kcisit fle kell higítani, 1 rész víz 3 rész monster
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3831 üzenetére
na ma toltam egy nem selejteset is, kicsit jobb vót'
-
concret_hp
addikt
válasz
->Raizen<- #3836 üzenetére
eléggé kész van a weboldaluk
-
concret_hp
addikt
hm a frissen felbontott monster mintha kissé híg lenne
-
concret_hp
addikt
toltam egy teszkós Kx-et, a szokásos íz stb...
-
concret_hp
addikt
küldtem egy sárga palyboyt, eégsz felpörögtem, de az eredeti árát nem éri meg szvsz (eksönös votl teszkóban)
-
concret_hp
addikt
ha valakinek adja a teszkó valjú, most 59é' van
-
concret_hp
addikt
blue light adrenalin (műanyga palackos) ---> förtelmes
-
concret_hp
addikt
kküldtem egy cukormentes (kék) monstert, cukormentesből talán a legjobb amit toltam eddig, a cukormentes wattnál 100* jobb, de azért a sárga monster a tuti
(persze mind2 boltból elfogyott ahol láttam
)
-
concret_hp
addikt
zöld monster is egész jó
bár a sárga azért jobb sztem
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3271 üzenetére
lol mnost nézem a kis üvegesben is 15mg van csak
asszem ez volt az uccsó amit vettem -
concret_hp
addikt
monster ripper (sárga) nagyon adja
(300 vót)
-
concret_hp
addikt
na most nézem, hogy a 6 decis bombába 15mg / 100ml a koffein (másba 32) ... remek
-
concret_hp
addikt
most küldök befelé egy bomba kólát, nem olyan nagyon jó
-
concret_hp
addikt
ma toltam egy bio powert, egész jó volt
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3059 üzenetére
palackos fél littyós GO-nak elég érdekes íze van :S nemtom egyenlőre eldönteni, hogy ízlik-e, de valszeg nem fogom kartonszám venni
-
concret_hp
addikt
adreanalin túl édes
cukormentes watt 4-5 db után ihatatlan
9mm egész jó (poén a "kupak" a tetején)
kobra elmegy
bomba jó, de lehetne kicsit olcsóbb is -
concret_hp
addikt
multkor toltam egy x spiritet, elég szörnyű volt
azóta meg megjött 1-1 tálca piros és zöld watt, elég gyorsan fogynak. de a naturának sajna egyre kevésbé érzem, hogy lenne bármi hatása, pedig az ízét szeretem
-
concret_hp
addikt
ma toltam egy GO-t, egész jó, 119 volt asszem (szintén egy cba-ban)
-
concret_hp
addikt
szted 1 doboz redbullból hány ft ami reklámra megy (f1-et, errészt meg ilyenek is beleértve? mert sztem jó eséllyel vagy a harmada tuti) ?
láttál már valahol 100ft-os energiaital reklámot? (azon kívül, hogy esetleg ki volt írva, hogy akciós)
coca meg pepsi se azért kerül 3x annyiba mitn a teszkós. mert annyival jobb
-
concret_hp
addikt
toltam tegnap egy be focused cuccot, hát annyira nem qrvajó, de nem is hipergagyi, viszont csak 115 volt
-
concret_hp
addikt
ma vettem egy bulldózert olyan nem is tudom milyen
végre nem full ugyanaz a műanyag íz mint mindegyiknél , de nem tudom megmondani egyenlőre, hogy jobb vagy rosszabb-e
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #2688 üzenetére
hm annyira fel s pörögtem tőle, pedig elvileg ugyanannyi anyag van benne, mitn a többiben.
-
concret_hp
addikt
watt naturától nem annyira pörgök be, viszont legalább nincs tele műanyaggal, meg az íze se olyan rossz. be van tárazva 1 karton (-2db már
) úgyhogy most egy darabig ez lesz
-
concret_hp
addikt
tegnap ittam egy poker-t egész jó.
light bluebear viszont továbbra is rettenetes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest