Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én inkább maradok a kávénál... energiaitalt max akkor iszok, ha nagyon sietek és nincs idő rá... egyébként megadom a módját... 13-14 éves korom óta kávézok rendszeresen... hm... fél életemben már koffeinfüggő vagyok ...de nem baj... ez teszi helyre a vérnyomásom...
(a kép csak illusztráció... ezt találtam hirtelen neten)"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
csyo
senior tag
mai képem:
a legutóbbi lájtos verziója:
Legyen szép a napod!
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #2196 üzenetére
Választhattál volna jobban is 1x ittam este 8kor fél 10kor már aludtam nálam semmit nem ért.
-
concret_hp
addikt
most küldök be egy watt natura-t, 9kor vizsga. meglássuk
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Mawyx
őstag
Az egy forrasztóállomás. Hőfokszabályzós forrasztópáka tartóval.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
vizsgaidőszak van
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Lalaland
tag
Ma ittam egy Jaguart magyar a drága, nem semmi ize volt...
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
csyo
senior tag
MAI KÉP
csyo gyűjteményéből:
ITTATOK ILYET?
ln egyet megkóstoltam anno. Asszem jó volt. De vannak itt nagyobb szakértők is:-D
Legyen szép a napod!
-
petcsi
csendes tag
Latom beindult a nagyuzem a topicban amiota nem olvasgattam bele. Nekem van jopar elado ill. cserelendo energiaital uresen telin egyarant ha esetleg erdekelne valakit. Mondjuk a keptaram nem igazan naprakesz ezugyben...
Keptar: http://picasaweb.google.hu/petcsi
-
-
csyo
senior tag
MAI KÉP csyo gyűjteményéből:
FEHÉR WATT
ilyet ittatok?
Legyen szép a napod!
-
pohár
félisten
Kobraaaaaaa
Ilyen Mixxed Up-ot szoktak venni anyámék is ha a LIDL fele járnak, tűrhetőGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Ha igény van rá lehet tudnék venni pit bull-os energy drink-et (lehet más fajtát is)
De csak ha valaki tőlem el tudná vinni. Mertt a szállítást nem tudom megoldani,de tárolást igen bármeddig.Persze 2-3 dobozért nem töröm magam -
ToBeY
nagyúr
Hmm jövőhéten vennem kell e-italocskát fogyóba van [link] +1db a hűtőben
[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
nekem a macska leveri, vagy a szél is lesodorta őket.
(amikor még megittam) üresen nekem is sok a fejemre esett.Egy haverom meg szinte az összeset leverte (még a teliket is) nálam aludt, és mikor este sötétben botorkált, telibe kapta a szekrényt, és szinte minden leverte. Hangja is volt rendesen:-D meg egypár be is horpadt:-(
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
inkább ritkaságokat.
Végülis én nem az ize, vagy a hatsáa, vagy a tartalma miatt veszem már ezeket, sak a csilli villi csomagolása végett (már magam sem értem miért)
100 db felett kezd szinte értelmetlenné válni, főleg akkor csap vissza, amikor költözök...
3-4 kartondoboz tele ezekkel. Nehéz is, és macera.
Meg a barátnőm oltogat, hogy ha közösen lakunk, ezeket ki nem teszem:-S
A szülői házban szüleim tárolójában van a gyűjtemény nagyrésze ( a költözés áka - nem volt kedvem ide-oda cipelni) De macerálnak vele, hogy "minek ez a sok sz@r:-DLegyen szép a napod!
-
ToBeY
nagyúr
Köszi ritkán iszom alkoholt,így valami e-italra gondoltam cserének, amiből esetleg több van.Itt nálunk (Békásmegyer)szombaton reggelente van piac, és ott lehet venni.
Nem csak ilyet hanem sok olyat lehet kifogni, amit még soha nem láttam.
Pl egyszer egy fekete pit bull-os Orosz e-ital-t vettem, ami igen csak ütős volt hatásra. -
ToBeY
nagyúr
Egy komoly gyűjtőnek ha megtudjuk boltolni eladok egy pit bull -os energiaitalt.
Annak adom el akinek tényleg nagy gyűjteménye van.[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
Mai kéáp csyo gyűjteményéből:
ZÖLD WATT
Legyen szép a napod!
-
dragonfx
veterán
azt meg hol lehet kapni??
hell nem rossz XL kategória...
ma megkostoltam a jump-in.t 99ft....kategória legjobbja szerintem ajánlom kostolásra....engem felpörgetett kb xl/bomba az íze.red bull colát ittam egy nagy fos.
sőt bombacolát is.az meg szót sem érdemel"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
BITBOYS
addikt
Red Bull Cola-t ittatok már? Állítólag mostanság tiltották be a Németeknél.
-
nrgia
őstag
Most vettem 355ML HELL-t...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
vergilx
őstag
nah hali!
A Cocaine Parolaban 335Ft,szval kb 300körül tudok hozatni. -
dragonfx
veterán
uhh régi motoros én max. 1.5 éve kb.
Nekem is a cél most jelenleg az 50 utána a 100na ja mindne dobozos fost megvennék már több száz lenne.
Akkor cocainért irány cba. és ott redb bull cola ez a tuti biztos.dupla siker.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ToBeY
nagyúr
Bár nem tartják veszélyesnek a Red Bull Cola terméket a német hatóságok, mivel kokaint mutattak ki benne, kábítószernek minősül és betiltották [link]
-
nrgia
őstag
válasz dragonfx #2119 üzenetére
Hát ha jól emlékszem 98 óta, előszőr mindent gyűjtöttem ami dobozban volt (csak üditő)
a coca-cola termékektől át a tangóig mindent....kb 1500 féle doboz volt már otthon, szépen pocra állítva , ahogy azt kell...aztán meguntam és kib@sztam az egészet...kivétel az e-drinkeket, azokat azóta is gyűjtögetem, jahh meg egy-két cherry cola doboz különlegességet hagytam meg....ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
dragonfx
veterán
az gracca 108 mióta gyüjtőd??
ezeket kidobták azóta újból csak más színkombinációban buliba ittam már mindkettőt....Cocaine nekem is kella gyüjteménybe mintha a boráros térnél egy éjjel nappaliba lenne...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ToBeY
nagyúr
-
Jarod1
veterán
Most látom hogy van ilyen topik- is, valamikor anno aszem a RED bull-t betiltották vmi miatt ma meg már vagy ezerfajta edrink van, nem régen láttam 1.5 literes kiszerelésben
-
csyo
senior tag
csyo gyűjteménye:
MAI KÉP:
sárga WATT
Legyen szép a napod!
-
nrgia
őstag
Nem zöldborsó volt hanem mogyoró az amit én ettem...egy darabig az auchanban lehetett kapni, na azt nagyon szerettem...sajna már nem árusítják, pedig sok haveromat rá is szoktattam, nekik is bejött egy zacskó elfogyasztása után.
Valaki esetleg nem látott mostanában valahol, zöld zacskóban árúlták......ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
vergilx
őstag
Ilyet ivott már valaki?
Csípős utóíze van.
Egy baj van vele sztem,h kib@szott édes.Amugy elvileg annyi koffeint tartalmaz,mint 3 redbull.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest