Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Akkor megnyugodtam én fokkal olcsóbban tudom vidékről, persze jobban örülnék kivételesen ha onnét vinné mindenki aki kért tőlem korábban, mert jelenleg örülök a sok frissen vett pussy-kat is mindenki átveszi aki kérte, amibe szintén több ezremet belefektettem előre.
Szóval akinek sikerül onnét beszerválnia, szóljon már rám lehetőleg 5napon belül, mert elvileg azután tudnám én is ezt vidékről, de nem rajtam múlik az se sajnos, szóval az meg soha nem biztos.szekra: Öreg hiba. Külföldre csakis edrink bónuszpénzzel szabad menni, különben kb ki se menj.
Énis 3hón belül tervezek egy Prágát ismerősömékkel, sörözés + edrink szerzési programot terveznék. -
-
-
T-unit
őstag
Nem tudom most ezzel mi lett volna cél, de ha egy kép, ott egy usában normális nitrous monster látható, (semmi egyéni dobozt nem látok) egy kb elsőosztályos kisfiú kezében...grat a szülőknek, remélhetőleg max 1korty.
Engem meg csak a saját gyártású doboz kép érdekelne jobban, ha nálad van.kepfeltoltes.hu, és itt linkeled pl. simán, vagy beszúrod képként
-
No-kia
addikt
Nekem a ripper a kedvencem, bár én kis faluban lakom , de már itt is elkapkodták mind, 320ft-ért, bár nekem jutoott még egy zöld, most ittam meg
de eddig ritkán ittam, amikor tudtam szerezni , most meg mindenki ezt issza, kicsit rossz érzés xDxD hogy ilyen népitallá változott
-
^Clown
addikt
A Karinthy úti CBA-ban láttam ilyet pár napja. Nem emlékszem a pontos árára, de a drágábbak közé tartozott.
Hű de rég jártam a topikban
Mostanság cukormentes XL-t tolok, néha egy kis Hell-el lehörpintve, úgyhogy nem változott az ízlésem
-NOKIA-: továbbra sem tudom elképzelni azt, hogy ezt egy emberi lény megissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest