Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Honnan tudjuk, hogy mi nincs meg?
X@b3e Már voltam miattad több tescoban, sparban coopban alfiban és kisboltban is.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
T-unit
őstag
Akkor megnyugodtam én fokkal olcsóbban tudom vidékről, persze jobban örülnék kivételesen ha onnét vinné mindenki aki kért tőlem korábban, mert jelenleg örülök a sok frissen vett pussy-kat is mindenki átveszi aki kérte, amibe szintén több ezremet belefektettem előre.
Szóval akinek sikerül onnét beszerválnia, szóljon már rám lehetőleg 5napon belül, mert elvileg azután tudnám én is ezt vidékről, de nem rajtam múlik az se sajnos, szóval az meg soha nem biztos.szekra: Öreg hiba. Külföldre csakis edrink bónuszpénzzel szabad menni, különben kb ki se menj.
Énis 3hón belül tervezek egy Prágát ismerősömékkel, sörözés + edrink szerzési programot terveznék.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
-
Eflek
tag
-
r4z
nagyúr
Egyik nagy kedvencem, nagyon finom! Édeskés, Acai ízű - olyan, mint egy vegyesgyümölcsös keverék. Na de itt nem tuttifruttira kell gondolni, hanem sárgadinnyére, mangóra, barackra, talán egy kicsit a cseresznyére is hajaz
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
T-unit
őstag
Nem tudom most ezzel mi lett volna cél, de ha egy kép, ott egy usában normális nitrous monster látható, (semmi egyéni dobozt nem látok) egy kb elsőosztályos kisfiú kezében...grat a szülőknek, remélhetőleg max 1korty.
Engem meg csak a saját gyártású doboz kép érdekelne jobban, ha nálad van. kepfeltoltes.hu, és itt linkeled pl. simán, vagy beszúrod képkéntüdv.
-
chris94
tag
Káár
Lehetne több féle is, a Go Fast egy különleges, jó eital...
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
ILYEN KELL!!!
Gondolom amúgy nálunk nem kapható...
Én még csak "sima" Go Fast-tal találkoztam itthon (+ Energy Gum)Nem találkozol vele véletlen legközelebb?
Vennék is akár
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
most szerintem akkor lemaradok róla, de mind1, majd legközelebb
-
chris94
tag
hány db volt még kb?
meg gondolom 800.-volt a kis pink is
a recovery meg a klasszikus limonádés?
-
-
-
CoDWaW07
őstag
Akkor máris jó Szöllős Hellt szeretem, olyasmi az íze mint a piros Burn-nek és még piros is
De képzeljétek, ma akartam venni és Auchanba mit látok? 150 helyett 320 FT●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Mihez hasonlít az íze?Punchedet még nem kóstoltam,csak az alapot, Juiced-et meg a rózsaszín Sugar Free-t
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Méghozzzá nagyobban is vanMondjuk tegnap az Astóriánál lévő Roni ABC-ben nemvolt nagy
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
Akkor viszik mint a cukrot
Én a MOnster hűtőn voltam nagyon ledöbbenve h " csak" 45ezer●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
Énvettem meg Demoz kollégával az utolsó rózsaszínt
Xdurance hány darab volt még amikor te voltál?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
senior tag
Watt Juhúú is onnan van? nah én oda elmegyek....
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
CoDWaW07
őstag
-
senior tag
jobb ha a szagát érzed , 2év múlva is xD
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
No-kia
addikt
Nekem a ripper a kedvencem, bár én kis faluban lakom , de már itt is elkapkodták mind, 320ft-ért, bár nekem jutoott még egy zöld, most ittam meg de eddig ritkán ittam, amikor tudtam szerezni , most meg mindenki ezt issza, kicsit rossz érzés xDxD hogy ilyen népitallá változott
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
A Karinthy úti CBA-ban láttam ilyet pár napja. Nem emlékszem a pontos árára, de a drágábbak közé tartozott.
Hű de rég jártam a topikban Mostanság cukormentes XL-t tolok, néha egy kis Hell-el lehörpintve, úgyhogy nem változott az ízlésem
-NOKIA-: továbbra sem tudom elképzelni azt, hogy ezt egy emberi lény megissza
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
Én benzinkúton láttam, de geci drága, majd 400ft volt, nem vettem Íze milyen?
ósenben 4db redbull egy ezres.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Fortissimus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest