Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Lehet hülye kérdés,de: Tesco-ban milyen "különleges" energiaitalok vannak?
-
Demoz
csendes tag
Itt németben a Nettó diszkontban van egy akció, miszerint a 250 ml-s rockstarokat 3+1-es akcióban adják 3,5 euróért. A 3 alap fajtát.
De sajnos elfogyott a pénz, szóval most nem lesz vétel. -
T-unit
őstag
válasz
energy4ever #13288 üzenetére
Ez olyan kb mint a watt isotonic vagy távoli példa rockstar relax. Kb köze nincs edrinkhez mégis sokunk ott szereti-szeretné látni többi közt polcon.
Drink4-nál is energy-k közt fut relax, közbe épp h nem fokozó, hanem pulzus nyugtató ital.
Árba asszem én is 500Ft körül vettem hell whisky/vodkát még 2éve mikor mentem bandázni, régi szép idők milyen menő ital volt. -
james001
veterán
válasz
energy4ever #13288 üzenetére
Nem baj az hogy hivatalosan nem energy,attól még megkóstolnám,meg azért mégis csak Hell.
Régen sokszor láttam Örsön a Fornettisnél meg büfékben,de horror áron volt. Match meg hasonló helyeken soha nem láttam. -
CoDWaW07
őstag
Kicsit áttervezték az OXXO Life-ot, illetve a sima OXXO is várhatóan frissül:
Régebbi OXXO LIFE
Mostani OXXO LIFE + OXXO energy drink
Láthatóan mindkettő oxxo feliratos hátteret kapott, kicsit hasonlít a Rockstar megoldására -
james001
veterán
Ezt a Hell Vodka meg Whisky-t amúgy még lehet kapni valahol?
-
-
T-unit
őstag
válasz
energy4ever #13282 üzenetére
Hát akkor ebben nagyon eltérő a véleményünk, pont attól érzem gyűjtői darabnak a dobozaim, nem inkább hulladéknak, ha a nyitófüleket egy síkba hozom a visszafordítással, legtöbb gyűjtő ezen az elven is van amúgy ahogy észrevettem.
Polikarbonát/üveg polcok a legjobbak szerintem is, a sokkal jobb átláthatóság miatt, ebben viszont teljesen egyetértünk.
És én max 600db-ot tudok csak tárolni, nem akarok, és nem is áll szándékomban tovább bővíteni, inkább már 1éve rámentem arra, csak a nagy és nekem tetsző ritkaságok játszhatnak, így tudok részedre is eladni dobozokat csak, nem 1db több évet állt az én polcomon is, illetve + 1-2 nagyobb magyar széria mint a hell is, ami közelebb áll hozzám, vagy a burn, azokat még gyűjtöm. -
werner97
tag
Ha már helleknék vagyunk ez jött ma
-
energy4ever
addikt
válasz
T-unit #13281 üzenetére
Polikarbonát lemezből van az egész.Kb ezer darab 500ml-es fér rá. Fémet nem akartam, fát sem. Utóbbiak mind nehezek, és nem lehet annyira jól/könnyen alakítgatni. Amit szeretek benne, az hogy átlátszó, így alulról nézve sem takar ki semmit se. Nyitófüle direkt van úgy, szebb szerintem, és bőven elfér ugye. Pont akkora hej van magasságilag, hogy elfér egy 500ml-es, így a nagyobbaknak külön rész van csinálva.De sajnos gyűjteményemnek kb a negyede fér rá, és sajnos nem lenne hej csinálni még 3 ilyen polcot, sőt még plusz egy sem férne már el.
-
T-unit
őstag
válasz
energy4ever #13279 üzenetére
Ez a polcrendszer még mindig egyik legjobb amit láttam eddig embereknél, mégha csak műanyag is, ellenben első dolgom lenne egy síkba hoznám a nyitófüleket és visszatekerném az ivólukhoz.
szekra: Na pont matchban nem jártam már 1hója kb, mert nálunk csak cba, spar, tesco van közelebb, de akkor majd ránézek mizu.
-
szekra
Topikgazda
Szinte mar mindem matchban lehet kapni feher oxxo life-ot
-
energy4ever
addikt
Hogy ha már ti is, akkor én is...
-
-
T-unit
őstag
SF KX teszkó nekem jóval szarabb, mindig van lejjebb.
Ez meg nem az ő képe akinek válaszoltál, és törv. védv.
Pedig a jobb oldali a régi, kérdésed annyi volt csak nincs meg a régi, de igazából te a legrégibb lángnyelvesre gondoltál talán, nem vagy pontos.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem tudom, ez a FP Cola nem is rossz...
-
Varázslóó
senior tag
Ezek a nagyobb üvegek a többi kicsit nem fotóztam le egybe
-
ricsi081
tag
Akkor ha legközelebb Szlovákiában járok hozok 1-2 teli Crazyt, de lehet csak 2 hónap múlva lesz...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Aki ivott már Bomba szőlőt, az nem ivott régen Lift Szőlőt (szénsavas üdítő 2L), full olyan szar íze van... nagyon rossz, én meg kaptam belőle 6 dobozzal
-
Bulitt
addikt
válasz
energy4ever #13250 üzenetére
Én nem rohanok sehova
-
T-unit
őstag
válasz
energy4ever #13252 üzenetére
Tudtommal sajnos nem, csak a normál+bubis crazy. Legalábbis én mai napig sehol, senkinél nem láttam 250-esnél nagyobba.
-
T-unit
őstag
válasz
energy4ever #13250 üzenetére
Sajnos srácok én meg aztán végképp nem tehetek róla hogy egyetlen 1db-ot találtam belőle cserésből eladásra a tátra túloldalán több mint 300km-re pesttől, ez van, évek alatt mennyi jó dolgot vittek el előlem is ami kellett volna, max beszereztem később, ez ugysem létkérdés legalábbis nálam az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Filmvilág
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest