Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Varázslóó #58893 üzenetére
Amíg nincs komoly valid orvosi tènyekkel alátámasztva ( ahogy a cukornál is tették ),hogy károsabb az édesítő a cukornál,addig csupán feltételezés konteó stb.
Most csak max sejteni lehet azt,hogy nem tesz jót szervezetnek az édesítő,de egy hiteles orvosi szaklap se mondta ki még.De én itt be is fejezem ezt a témát, mivel csak elbeszélünk egymás mellett és feltételezem semelyikönk sem élelmiszermérnök.
-
shiftac
aktív tag
válasz
Varázslóó #58890 üzenetére
Nem kell ezt ennyire túlgondolni, az édesítőszer olcsóbb, mint a cukor. Mind előállítani, mind NETA szempontjából. Marketingnél is jól mutat a zéró cukor. Úgyis olyan világban élünk, ahol az a menő, ha az étel és ital mindenmentes és az nem számít, ha a szar az íze vagy nem természetes összetevőkből áll. Energiaitalnál úgyis vicc a cukormentesség, mert pont hogy az adja az energiát, a koffein csak élénkít.
Egy ideje már van cukros citromos Coca-Cola.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Varázslóó #58857 üzenetére
Ez minden egyes alkalommal feljön,de érdekesmódon még senki se állt elő egyértelmű bizonyítékkal. Olyan jó lenne egyszer valaki releváns infókkal támasztaná ezt alá.
(nem valami alusapkás-laposföldhívős összeesküvős oldalról).Ellenben rengeteg orvosi lapban írtak már a túl sok cukor és diaebetes,elhízás és annak szövődményeinek az összefüggésről!
-
-
-
-
-
T-unit
őstag
válasz
Varázslóó #18228 üzenetére
Mindenki igy kezdte anno te is énis. az egyszercsak azon kapjuk magunkat a BS-be vagyunk és 2500Ft-os italokért csengetünk, és még örül is az arcunk de milyen ritkaságot szereztünk valag pénzért cserébe.
Laraxior: Idén ittam, ukránoknál lehet kapni, elég jó ízre is.
-
T-unit
őstag
válasz
Varázslóó #17291 üzenetére
Írtam, ukrajnából hozta nekem jó ismerősöm.
&rew : Legnagyobb 591ml-es méretből, Ha ezt tudom és láttam is volna azonnal szereznem kéne, állati jól néz ki egy több mint fél literes doboz, nem sokat gyűjtök mára de alap meg is tartom emiatt.
Bulitt : 1200Ft-ra tartom ennyibe volt nekem is, mégiscsak francia ritkaság, nem is túl gyakori idehaza, kinti bolti ára is 5 euro körül, ezek a fél liter körüli RB-ok drágák mind boltból is.
És ma megyek épp a dub-okért, nagyon remélem lesz is belőlük rendesen. -
T-unit
őstag
válasz
Varázslóó #16733 üzenetére
Az ára is amennyiért én vettem...vagy 600 legalább volt.
james001: Kapható volt egy időben, mára szerencsére lepucolódott ilyen árverseny mellett nem csoda.
Közbe odáig is eljutottam amit Bulitt írt, igy is van, közel 800-as árcetlivel is találkoztam már, ja és nem lettem tőle egészségesebb, egy 20Ft-os alma vagy répa többet ér 100x.
-
-
-
T-unit
őstag
válasz
Varázslóó #15279 üzenetére
Hogyne, lejtőn lefele biztos.
Igaz, azt már senki nem láthatja milyen áron van ez nálam, max csak aki jobban ismer, ezután ugyis böjt következik, szószerint szárazkenyér + víz kombóval kövi fizuig.
Vki cigire költ, vagy piára, én meg erre, ennyit a pénz részéről, mindenkinek oda megy ahová forgatja.Kellemes ünnepeket!
-
-
T-unit
őstag
-
T-unit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest