Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
retesz147
addikt
válasz
KaiotEch #556 üzenetére
Szerintem valamit félreérthettél.
A 3-asra szerintem itt soha senki nem mondta, hogy jó telefonálásra. A leírásban sem szerepel mikrofon. A 3 nem tud működni telefon (hívás) kihangosítóként, a mikrofon hiánya miatt. Transmitternek az egyik, hanem a legjobb eszköz és az a jó benne, hogy minden szivargyújtó foglalattal kompatibilis, hátránya a mikrofon hiánya.
A 2-es bevállt eszköz, transzmitternek tökéletes, van mikrofonja, ami a sok hsz-ből kiderül, hogy szintén használhatatlan, mert valőszínűleg kicsi az érzékensége. 1-1 tulaj azt mondja nála jó a mikrofon funkció is, valszeg közel van a szivargyújtó a fejükhöz/szájukhoz. Viszont "nagy hátránya", hogy nem minden foglalattal kompatibilis, esetleg kis mókolás után használható, de kihangosítóként ez sem tökéletes.
Ha érdekel elvileg van olyan eszköz, ami mindkét funkciót jól tudja (transmitter és kihangosítás). Sajnos nem tapasztalat, csak ajánlás útján hallottam.
-
-
geleati
tag
válasz
KaiotEch #496 üzenetére
Valami hasonló van a C Opel Vectra-ban, és abba nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest