Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Áhh, értem. Köszi!
doeeg: Nálam nem szerepel a youtube, se egyik böngésző sem. Jobb felső sarokba pedig hiába megyek rá a "plusz"-ra ott sem találom ezeket. Bezzeg más dolgok aminek semmi köze a zenéhez azok megtalálhatóak ott. Még az időkép appja is. Mi lehet a gond szerintetek ?
[kép]Itt írják hogy valaki kitudta kapcsolni, valaki meg nem, a csatlakozási hangot.
[kép] -
gkrisz78
tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Tüzetesebb átnézés után én is erre jutottam, hogy ezt is nemzetközisítették (azaz semmi különbség nincs).
Kód most nincs valahová, hogy levigyem 8-10 $-ra?
Rendeltem egyet novemberben, de valószínűleg elveszett, és a Gearbesttel ellentétben én már nem hiszem, hogy 3 hónap alatt ideér, szóval rendelnék újat, ha látok megint jó áron.LilProphet90
Még a Google translate dolgozik az angol manuálon, azért pre-sale.
-
kurion
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi