Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Nem most jött elő, de mostanra untam meg, és nem találok menüt, ahol be lehetne állítani, az alábbi dolgot:Az egyik frissítéssel bejött, hogy amikor hívást indítok, akkor feldob 3 lehetőséget, hogy mivel szeretném a hívást indítani: Telefon / Skípe / Viber.
Hogy lehetne ezt beállítani, hogy ne kérdezze, hanem mindig a Telefonról induljon a hívás.
Ja, PixelPhonePro-t használok telefonkönyvnek és tárcsázónak, nem tudom ez mennyiben jelent gondot, vagy van-e bármi jelentősége.Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni!
-
Croft-21
őstag
Bár nem feltétlen ide kapcsolódik, de kb 2 éve volt arról szó, hogy a Google fotókba tárolt képek többé már nem fognak szinkronizálódni a galériával. Ennek ellenére nekem a mai napig lementődnek oda is a képek. Ezzel helyet foglalva a mobilon. Nektek is így van?
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nem tudom, mennyire megbízható a Cpu-Z, de a "pm6150-ibat-lvl0" nevű szenzor néha 100+ fokot mutat...
Töltve tegnap este volt, jelenleg 44%-on vagyok. -
elfelejtette
veterán
Nálam ma mintha kezdene sz@rakodni, a kijelző olyan, mintha fakó lenne, sőt annyira mintha invertálódnának a színek...
A Megjelenítés menüben nincs bekapcsolva az Olvasó mód, és a Színséma is Élénk, mint eddig is. -
ktomcat
senior tag
Pixel Experience end of an era

-
-
rErEaT
senior tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Kicsit már szürreálisan ragaszkodsz a telefonhoz, értem, hogy a topic neve a telefon, de ezzel csak spammeled feleslegesen, hogy jaj ilyen jó olyan jó ez a telefon, úgy emlékszem ez egy szakmai topic nem? Kérdés válasz lenne a cél, amit csinálsz az pedig csak offolás...
Ki is követtem a topicot.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az 10186-as hozzászólásomban írtam a telefonról dolgokat, és a kérdőjelet azért tettem most rá, hogy senki nem ír, ti hogy látjátok?
-
-
nincsnév007
addikt
válasz
gingerbalm
üzenetére
aha, csak simán hívás és külföldre, mert magyarországon belül jó.
-
Feri1977
senior tag
Egyre többen adják el sajnos a redmi note 9 pro telefonjukat, mert vagy már 3 éves vagy nincs frissítés rá. Én úgy vagyok ezzel, hogy amire én használom arra tökéletes, hívás neten és normálba tiszta és hangos, facebookozásra, gps odatalálni valahova, fényképezésre középkategóriás játékokra is jó, az aksi meg 3 év után is másfél napot simán elmegy. Így én nem váltok, bírja ameddig bírja, de látom sokan itt már váltottak. Pedig a minden napi dolgokhoz bőven elég szerintem.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
csak ebben a hívásrelációban tapasztalod a rossz minőséget a saját kártyáddal és telefonoddal?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az aktív, mert itthon jól működik, arra nincs panaszom. Csak ugye apu németben van és nálam rossz a hívás minősége, de másik telefonon meg jó. Már arra gondoltam hogy azért jobb ott a hívás minősége mert újabb telefon
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha nem aktív a VoLTE,akkor kapcsoltassátok be a szolgáltatóval, ha igen, akkor próbáljátok meg átmenetileg kikapcsolni azt a készüléken.
-
Feri1977
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tökéletes tiszta és hangos, mind a normál net nélküli hívásnál, mind a messenger vagy viber hívásnál.
-
nincsnév007
addikt
Nektek amúgy a hívás minősége milyen? Új voda kártya van a telefonban, apukam külföldön van és így beszélve nagy szar a hívás minősége. anyukámnak egy redmi 11s van azon ezerszer jobb a minősége. Mindenki vodás.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Sziasztok!
Akkor másnál nem jelentkezik ez a probléma,? - vagy nem fontos számára... de én már idegbajt kapok ettől.
A gyári kamera alkalmazás a készített fotó adataihoz nem mindig a pontos GPS koordinátát menti. Sokszor több kilométeres tévedés is van.
Pl. Sárospatak melletti Tengerszemnél voltunk, a készített fotó részleteinél lévő helyadatra kattintva megnyílik a google térkép, ami szerint Timár községnél készült a kép, de ugyanakkor mutatta a valós helyadatot is a kis kék pöttyel jelölve.
Ugyanakkor pl. a Muhi csata emlékműnél készült fotóhoz hajszál pontos GPS koordinátát mentett, de teljesen random, hogy mikor pontos, mikor nem.
Használok még Waze-t, GPX Viewer-t, MapMayWalk-ot, ezeknél mindig pontos a GPS.
A kamera app engedélyeinél is a pontos helyadat be van kapcsolva.
Mi lehet a probléma? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
4. éve a fiamnak vettem egy ilyen telót, azóta is megelégedéssel használja.
Most rendszeresen azt írja ki a teló hogy kevés a tárhely ( 64GB-os
). Úgy hogy szerintem sok minden törölve lett. Amikor megvettük már akkor is volt egy ilyen szitu. Akkor volt egy leírás, hogy a fájlkezelőben valamilyen rejtett mappa tartalmát kellett törölni. Na de ez már 4. éve volt ... elfelejtettem a hogyant. És nem találom melyik teló fórumán volt ez téma.
Nem tudtok ebben segíteni? -
Croft-21
őstag
Lassan 4 éves lesz a note 9 prom, szerintetek érdemes lecserélni egy note 13 próra?
-
kanyi51
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
Próba ! Kapcsold ki a Wifit ( repülö mod be-ki) többször , ha van mem kártya vedd ki ,Sim kártyákat ki , ujra inditgatni, kikapcs.be kapcs. Nekem ezek voltak már amikor egyszer sem akart normálisan müködni, egyfolytában ujra indult. Sok kisérletezés után megjavult, annyira hogy már ki is kapcsolhatom és ujra inditani is lehet és most JÓ, Nem tudom miért, mem kártya nincs visszarakva, 2 Sim kártya ugyan azok amikkel ujra indulgatott. Voda és Digi. MIUI 14.0.5 stabil, nem rootolt
-
Zola007
veterán
A telefonom többször random újraindul.
Ma reggel 4x, de van hogy hetekig semmi gond velem
13.0.4 van fent, nem mutat újabb frissített.
Pár hónapja van a reboot problémám, én a verzióra gyanakszom.
Valaki tud rá megoldást?
-
Alien4
tag
Haho, egy gyors kerdes.
Felegesem megorokoltette maganak a note 9 promat. Nekem lett 12 pro...mindegy.
Par napja neha szol, hogy lemegy E-betusre a mobilnete es amikor en elcsiptem, a halozata is offline volt.
Repulo mod on off, restartot toltam. HWes hibara tippelek, a HR tippeket meg hagyjatok kerlek, az nem segitseg.
Viszont ha HW lenne, akkor meg vagy csinalja, vagy nem... Mit nem veszek eszre?!
Koszi ha van tipped!
-
-
nyesteb
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ott nézegettem körbe. Igazából én mindig is hosszú távra kerestem telót, de ahogy látom, ezt a gyártók nem támogatják annyira, ezért gondoltam, hogy akkor 2-3 évente csere.
Ellenben nem játszom, nem csinálok semmi komolyat a telefonon, a neten is csak a banki appok közben szoktam lenni, vagy ha nem itthon vagyok és meg kell néznem a leveleket. Másra nem használom. Igen, majdnem elég lenne a butateló is, csak azon nehézkes a mail, meg az évente kétszer használt navigáció. -
válasz
nyesteb
üzenetére
Milyen okostelefont vegyek?
Én biztos, nem vennék egy Note x Pro után belépő szintű yC modellt. -
nyesteb
tag
válasz
laracroft
üzenetére
Igaz, az nem problémás. A custom romokra gondoltam, pl PixelExperience és társai.
A bootloader nyitott.Esetleg tudtok javasolni váltást? 100e alatt, elvégre mindegyik 2-3 évig frissül csak. A 13c-ről van vélemény? Tudom, nem olyan erős, mint ez, de azt legalább támogatják.
-
nyesteb
tag
Kipróbáltam az indonéz rom-ot, nem mondják, hogy megint nem lennék elérhető, így gyanítom a rommal lehet a gond.
Tudtok ajánlani valami custom megoldást, amivel futnak a banki appok? Erste és Revolut érdekel.
Most olvasom, hogy a google ugye ezt is tiltani akarja. Én csak ezt a két appot használom, a google fizetési részét nem. Ezek így működhetnek? Vagy már ezeket is tiltják? Lemaradtam ebben a kérdésben, próbáltam figyelni a fórumot, de nem voltam eddig érintett, ezért nem olvastam alaposan el.
De most néztem, hogy a custom romok problémásak lesznek a banki appokkal? Tényleg csak az marad, hogy néhány évente mobil cserél az ember? A régieket meg majd Wall-E elintézi?Köszi!
-
nyesteb
tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
A teló típusával nincs gond, az írással inkább. 14.0.5 a verzió helyesen.
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Többször jelezték már korábban is, de most már egyre többször, hogy nem érnek el telefonon. Néma csend híváskor, majd kis idő múlva a hívott szám nem kapcsolható. Van, amikor vonalban vagyok, de nem mindig. Ellenben amikor vonalban vagyok valakivel, akkor is be szokott csörögni a másik hívás, nem jelez foglaltat neki, ami nekem jó.
Mi lehet ez?
MIUI Global 15.0.5 stabil van fent.Köszi!
-
teptep
őstag
válasz
szoki_
üzenetére
Pontosan ezt útáltam a Redmi telómban. Egy Anroid alkalmazás fejlesztő kirohanását olvastam, hogy a Xiaomi nem teszi közzé a MIUI rendszer alkalmazások belépési pontjait. Ezért meg kell szenvedniük az esemény vagy idővezérelt alkalmazásokkal. Javasolta a lakatot, az akkukímélő tiltást, az automatikus indítás bekapcslását és az egyebeknél engedélyezni a képernyőzáron való megjelenítést és a felugró ablakokat. És ekkor sem fog minden eseményt elkezelni. Gmail, Outlook, ... mindegyikkel belefutottam olyan helyzetbe, hogy fontos email órákon át nem volt hajlandó bejelezni! De mindez már csak a múlt! Ugyan nem váltottam telefont, de rátaláltam az Aqua-mail alkalmazásra. Nekik valahogy sikerült ráhangolódni a MIUI titkaira. Inkább elviselem a rengeteg reklámot, de legaálább 1 percen belül korrektül jelez minden levelet. Akár még fizetnék is érte pár ezrest, de annyit nem, amennyit szeretnének (13 eFt/év).
A fent említett FairEmail-t nem teszteltem, mert a dokuja szerint a céges Exchange és ActiveSync szolgáltatásokat nem támogatja.
-
-
szoki_
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy hiába van lelakatolva a Gmail app és hiába van az Akkumulátorkímélő Nincs korlátozásra állítva, nagyon sokszor csak azután jelzi a bejövő e-mailt, ha feloldom a telefont. Ezeken kívül tudok még valamit állítani? Munka miatt nagyon idegesítő ez a jelenség. -
-
Czimby
addikt
Urak akkor, mondhatni 100% biztos, hogy nem tudjuk lementeni a képeket a telóról?
(Akár fizetős megoldás is érdekelne)
Lenne pár olyan kép ami nagyon-nagyon fontos lenne. -
qdak
addikt
Hello,
Van arra lehetoseg, hogy programok kozt valtva, pl bongeszo, field service, vagy szinte barmi, leteszem hatterbe, majd ujra eloveszem, ujratolti, be kell lepnem, megkeresni amit kell.
Nagyon idegesito, mert ezzel a munkamat keseriti meg, anno a 8 asnal siman letehettem hatterbe es nem toltotte ujra az appot/oldalt.
-Hatter korlatozast mindegy hogy allitom.
-Akku kimelo nem zarhatja be.
-Automata indulas, nem segit.Koszi elore.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van rá lehetőség, hogy más-más értesítő hangot adjak meg a két SIM kártyához? -
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
@ktomcat: Lehetne ha fel tudná oldani a jellel / pin-el a user data-t és tudná mount-olni a /data-t.. de az ugye jelenleg ez rókafogta csuka, a tipikus 22-es csapdája.
@rErEaT: már régen nem FDE hanem FBE van használva de egyébként igaz, csak úgy feloldani a semmiből és menteni bármit is így nem lehet már róla.
@Czimby: úgyhogy ez hidegzuhany.
-
rErEaT
senior tag
válasz
Czimby
üzenetére
Hát mivel azzal titkosítja a hattértárat is így nem valószínű, hogy a kód nélkül letudsz bármit is menteni róla
https://source.android.com/docs/security/features/encryption
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
A kislány este új telefonzár kódot adott meg és most nem jut eszébe.
Kérdésem az lenne, hogy miként lehetne újra használhatóvá tenni a telefont, úgy, hogy a képek ne vessenek el róla.
A képek nagyon fontosak lennének, azokat mindenképpen szeretnénk megmenteni.
Telefonos boltba azt mondták nem lehetséges...
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Bárcsak ilyen lenne nálam is...
Kényszerből használom, mert anélkül nem jön meg semmilyen üzenet. Sokszor még így sem vagy csak hosszas késéssel.
(Mivel több eszközön használom, azt látom, hogy telefon és droid verzió független a hiba) -
crok
nagyúr
válasz
HoTaZo
üzenetére
Sokszor elmondtam már de az a része (is) teljesen rossz a MIUI-nak, ugyanúgy mint az akkustatisztika, az is utoljára MIUI 11 előtt volt még úgy-ahogy használható. Meg a borzasztó, beledrótozott Security app..
Ha rendesen szét akarsz nézni de root nincs akkor:
Storage analyzer - nomen est omen, de pl. a rendszeralkalmazások tárhelyfoglalását is mutatja (MIUI.. Egyéb.. Dokumentumok.. mind hülyeség amit számol de legalább nem mutatja mire "gondol")
Storage Space - mint fentebb
Storage analyzer and disk usage és Storage analyzer and disk usage Pro
A MIUI tárhelyinfoját meg el kell teljesen felejteni, főleg az "Egyéb" kategóriát.. leírtam miért [ITT] -
spleenszuru
őstag
Kb. egy hete azt teszi a Messenger, hogy amikor a chat fejre rányomok, nem azt nyitja meg, hanem a teljes appot.
Roppant idegesítő.
Esetleg valakinél tolta ugyanezt, és ha igen, hogyan oldotta meg?
Minden legfrissebb.
Telefon restart, messenger gyorsítótár törlés nem segített. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom.
Tudom.
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
De miért csinálsz ilyet?
Mármint szükségtelen a korábbi alkalmazások közül bármit is kidobni vagy az x-re kattintani a memóriaürítésre. -
Pancsermeste
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
AA-nak nincs GUI-ja, amit lakatolni tudnék.
Így a recents-ben lévő "X"-el kilövöm, ha megszokásból rányomok. -
nincsnév007
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
ezt hogy érted?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Magyarázatra lenne szükségem.
Teló jelez, hogy kevés a tárhely, takarítsak. Ok, átnéztem az egészet, minden ami lehetséges az SD kártyán. Mégis 9,51GB-ot jelez a dokumentumoknál.
Kártyát kivettem, erre a dokumentumok mérete leesik 155KB-ra, viszont a rendszerfájlok mérete, ami eddig 0.00B volt, felugrott 8,57GB-ra.Ez, hogy van, miért "teszi magáévá" a kártyán lévő dokumentumokat? Mitől hízik a kártya eltávolítása után a rendszerfájlok mérete?
Másik furcsaság számomra, hogy a Telefonról menü részbe lépve, még 50,4GB foglalt területet jelez, ahogy a Tárhelybe lépek már 52,2GB foglalt területet jelez. Miért? -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Android autót hogyan tudnám "lelakatolni", hogy ne lőjem ki a memóriából?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Ezért is használtam eddig a telefont fotózásra, csak a teleobjektív hiánya volt fájó pont a kirándulások során. Ez lett most orvosolva egy Tamron 18-200 obival, így még inkább könnyebb lesz elengedni a Redmit egy kisebb, kezesebb méretű modellért cserébe, akár még a gyengébb fotós képességek ellenére is.
-
Feri1977
senior tag
Hát én nem sok különbséget látok a note 9 pro és a fényképezővel készült kép között. Mindkettő szép részletgazdag és jó kép.
-
Ricardo
titán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy értelmetlen bármilyen telefont (egy közép kategóriában induló készüléket meg főleg) és a DSLR fényképezőgépet egymáshoz hasonlítani, de ha már megtetted akkor azt is tudnod kell, hogy a mélységélesség nem csak egy tényezőtől függ.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Faby
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, a fényképezéshez fény kell.
Az a nem mindegy, hogy ez a fény egy aprócska lyukon vagy egy tisztességes DSLR objektíven keresztül érkezik.
Lehet sokmindent pótolni szoftveresen, algoritmusokkal, de az soha nem lesz olyan, mint egy jó objektívvel készült kép. (mélységélesség, lencse rajzolat stb)A telefon is jó fényképezgetni, de fotózni még mindig jobb egy DSLR, vagy MILC.
Az is igaz, hogy a telefon kb mindig kéznél van, az 5+ kilogrammos fotóstáskát nem mindig viszi magával az ember. -
Ricardo
titán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Azért ne tedd el annyira mélyre azt a telefont. A Nikon D3300 jobb képet készít, de pizzát rendelni, vagy szükség esetén mentőt hívni, elég körülményes lehet vele.
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Wow!
Mutathatnál összevetést!
Most kíváncsivá tettél! -
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vicces, de elég jól megközelíti a Nikon képeit a Redmi, látszik hogy komoly utómunkát végez az algoritmus.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Jobb képeket készítesz a fényképezővel, mint a telefonnal?
Nahát? 😮
-
elfelejtette
veterán
Nálam újabb szög került a Redmi Note 9 Pro koporsójába. A gyerek nemrég rám hagyta a Nikon D3300-at, amit eddig nem nagyon használtam én sem, mert csak egy 18-55-ös kitobi volt hozzá, ami elég harmatos. A Redmi is tud 2x-es zoomot, (jó, oké, digitális), de amúgy szerintem a telefonos mezőnyben elég jó képeket csinál. Most viszont sikerült szerezni a Nikon-hoz egy Tamron 18-200-as zoom obit, így sokkal többrétűen használható lesz, így inkább azzal fogok mindent is fotózni.
-
-
Feri1977
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen az infót. És akkor mit tudok csinálni, rom-ot cserélni? Nekem az nem megy, vagy ugyanúgy rátudok rakni mást rom-ot mint a gyári úgy, hogy minden megmarad a telefonon? Vagy legalább android 13-14 legyen rajta.
Kérlek írjatok ezekre, mert nem szeretném eladni a telefont, szeretem, és legalább egy minimális előrébb lépés lenne vele már annak is örülnék. Itt írták csináljak gyári visszaállítást és hátha felpakolja a miui 14-et, de nagyon sok munka lenne újra mindent a telón beállítani. -
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Esetleg egy gyári visszával még megpróbálhatod. Én 3 db 9 pro készülékre tettem tajvani romot a hangrögzítés miatt sima romátnevezéssel, de az egyiknél szintén other reasonre ment a folyamat, azonban egy gyári vissza után lefutott rendesen (azt azért hozzáteszem, hogy mindhárom teló eljutott előtte magától a 14-es global MIUI-ig, azt nem kellett erőltetni, és tudom, hogy neked beragadt a 13-asnál)
-
Feri1977
senior tag
Mondom adok még egy esélyt hátha most frissít. Miui dowloader fel, az lehúzta a 14-est, aztán betallóztam a 3 pöttynél a frissítőcsomagot elkezdi ellenőrizni és kiírja, hogy other reason!
A másik módszer sem működik. Én ezt már komolyan nem hiszem el.
Ráadásul androit 13-at sem kapjuk meg? 12 a vége? -
ktomcat
senior tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
jogos, a világos színek valóban elég vakítóak, én amoled black témával használtam így nem volt annyira szemkifolyós, még fényes nappal is tök jól látható. Joyeuse esetében naplefelmentével változik a téma mert fényes nappal azért kell a kontraszt
-
Feri1977
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Pedig fordítva van, az amolad nem természetes hanem túlszaturált színekkel dolgozik, és van valamilyen pwm nála, ami bántja szemet és fejfájást okoz hosszú távon.
Amúgy meg csak lesem, hogy sorban jönnek ki a telefonok minden gyártótól xiaomitól is, és nincs pénzem leváltani a note 9 pro-t, mert azt is látom erre már jön az android 14 azon meg már rég miui 14 van és az enyémen nem frissül miui 13 van régi android amit kiadtak rá, ezeken kivül semmi nem bántja a csőrömet, csak rossz érzés, mert amúgy imádom a telefont és nem akarom eladni, csak annyi új jött ki..meg már frissítést sem kapunk lehet.
Én csakazért is addíg használom amíg be nem döglik. Mert szeretem a note 9 pro-t.
Ki van még így vele mint én amit írok és ahogy gondolkozom?
-
ktomcat
senior tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Ezt az amoled-es jelenséget nem értem, nekem fájdalmaim nincsenek, viszont ha a note 11 pro (csak az amoled miatt hasonlítom, amúgy nyomába se ér a joyeuse-nak
) után kézbe veszem a note 9-et, úgy érzem hogy a szememnek megerőltetőbb ez a kijelző
-
Danecay
addikt
Én is így költöztem a Poco F5-re, viszont nem árt ha van kéznél egy megfelelő kébel. Mintha úgy rémlene, hogy lehet más módon is költözni, WiFi-n, vagy valami ilyesmi, de nem akarok hülyeséget mondani, mert nekem más kütyü miatt volt itthon USB-C - USB-C kábelem, így értelemszerűen ezt választottam.
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Itt egyből azzal kezdte, még szerencse hogy volt itthon C-C kábelem.
Arra készültem, hogy a képek videók doksik átmásolósak lesznek laptoppal, a többi meg megy a bizti mentéssel ( naptár, wifi jelszavak, hívásnapló, sms-ek, stb) De így megoldott mindent.
Gondolom a frissebb droidok tudják már így is. -
-
draco31
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem.
Amikor friss a teló, bekapcsoláskor nyelv, ország, bla bla, akarsz-e másik telóról költözni, vagy új telóként állítod.
Na itt kellett a költözést, és akkor csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) után kézbe veszem a note 9-et, úgy érzem hogy a szememnek megerőltetőbb ez a kijelző