- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
spleenszuru #10304 üzenetére
megtaláltam, developer settingsbe a double szó -ra szűrj rá és ott lehet állítani
-
ktomcat
senior tag
válasz
spleenszuru #10304 üzenetére
Nekem az LMC van fent, másik telefonon van az AGC, de ott a 9.2 verzió, elvileg bal fent ha a fogaskerékre nyomsz feljön egy menu és az alján hogy load config, utána restartol az app és már elvileg egy bővebb beállításlista kéne hogy fogadjon. Talán ez a leírás segíthet
LMCnél kb. egy év után jöttem rá hogy hiába van bemásolva az xml a mappába, még be is kell portolni, aminek az importáló menüje egy véletlennek köszönhetően jött fel egy éjszakai fotózás alkalmával ("Double click the dark area around the shutter button")
A zoomolás jó kérdés, nem kéne hogy ennyire "alap" feature legyen. Maholnap áttúrom a beállításokat -
ktomcat
senior tag
válasz
spleenszuru #10301 üzenetére
A 8.4es verzióhoz itt a listában megtalálod a joyeuse-t, azt nem tudom hogy ez importálható e a frisebb verziókba
Szerk: ahogy nézem a 8.4es verzió június elején volt frissítve, akár még az is jó lehet -
ktomcat
senior tag
válasz
spleenszuru #10293 üzenetére
Szia!
Én még az LMCt javasolnám, a megfelelő xml konfiggal teljesen jó képeket csinál és a 64mpxt is be lehet kapcsolni, custom romokon ezzel "pótolom" a miui kamerát ha nincs beépítve. De a fentebb említett agc is jó, ahhoz is van telefonspecifikus xml -
Bagoly01
senior tag
válasz
Szia.
Én AGC (Big Kaka) Gcam alkalmazást ajánlom.
Hozzá a AGC Tool Kit-ot. Le tudsz vele tölteni hozzá különböző Xml fájlokat (beállításokat)
Innen [link] le tudod szedni. -
válasz
Mikor megvolt még a teló, azért nem volt annyira rossz a kamerája.
Szerintem simán csak valami beállítási gond.
Próbáld meg, hogy a kamera app adatait törlöd, újra beallítod, hátha javul.Szerk.:
Négy éve, pont ezen a napon vettem át a Redmi Note 9 Prómat. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
spleenszuru #10211 üzenetére
milyen ROM-on vagy? a play-áruházban gyorsítótártörlést próbáltál már?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
spleenszuru #10138 üzenetére
Bárcsak ilyen lenne nálam is...
Kényszerből használom, mert anélkül nem jön meg semmilyen üzenet. Sokszor még így sem vagy csak hosszas késéssel.
(Mivel több eszközön használom, azt látom, hogy telefon és droid verzió független a hiba) -
Feri1977
senior tag
válasz
spleenszuru #10001 üzenetére
Nekem MIUI 13.0.4 van rajta. És bármilyen régióra állítom, akkor sem kap frissítést wifin.
+ leszedtem a 14-et egy oldalról, de ahol a 3 pötty van a miui 13 ikonban, nem adja ki azt, hogy ahova ott van egy gomb betallózás a zip-et amit letöltöttem nincs olyan a 3 pötty alatt, mert így is lehetne úgy emlékszem. Maga ahova betallóznám a 14et nincs olyan sor, hogy bevigyem a zipet, előkell hívni valahogy annyira emlékszem.
Na szóval ezek vannak. Írjatok majd kérlek ezekre. Köszönöm! -
draco31
veterán
válasz
spleenszuru #9969 üzenetére
Persze, ez érthető. Én is mindent frissítek, reggel szinte első dolgom az, hogy nyitom a play-t, és nézem van-e valamire frissítés.
Igazából a "főzött" romokban meg simán belerakhatnak olyan cuccot, ami aztán ki tudja mit hová küld titokban, szóval lehet ott van a naprakész bizti frissítés, közben meg mi lehet a háttérben,
És itt most nem vagyok ennek az ellenzője, Sony Ericcson W200i, és K800i telefonjaim halálra voltak változtatva szoftveresen, a Sony X8-asom meglett hétfőn, kedden ment rá a cyanogenmod. Csak azért ment rá vissza a gyári rendszer egy kis időre, mert kinyirtam a jack csatit rajta, és a szerviz biztos értékelte volna a módosítást.
Egyszerűen csak nincs kedvem már kísérletezgetni, meg állandóan beállítgatni mindent.
-
Danecay
addikt
válasz
spleenszuru #9950 üzenetére
Sőt, a MIXM Global 14.0.3-nál állt meg 2023 februári biztonsági frissítéssel.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Szia!
Én meg alphadroid-al használom. -
rErEaT
senior tag
válasz
nálam a LineageOS 20 van fent
-
draco31
veterán
válasz
Én nem foglalkozok vele, amíg esetleg fontos app nem vergődik, hogy elavult a cuccos.
De idén már valószínű cserélve lesz nyár környékén. -
San398
őstag
válasz
Mindjárt jön crok és téged is letol a lábadról [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari