Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
-
crok
nagyúr
válasz
rErEaT
üzenetére
Hát pont ez az.. Bárhogy néztem nem látom amit mondasz, esküszöm, annyi van hogy a firmware legyen a legújabb amit még kiadtak a drágaságra meg hogy "This requirement is already met when you are upgrading from LineageOS 19.1 or newer!"
Hát a firmware miatt írják hogy tegyél fel gyárit de minek mikor flash-elhető ZIP formában elérhető bármikor? Max. ennyi miatt kell a gyári ROM. -
ktomcat
senior tag
válasz
rErEaT
üzenetére
Ha jól sejtem azért mert jelenleg azok a romok buknak amik nem lettek sign-olva a fejlesztő által
"Confirmed, now DG checks for unsigned roms.
All AOSP maintainers must sign their ROMs if they want to pass Device verdict.
For "mortal" users, ask your ROM maintainer if the ROM is signed.
Official LineageOS builds are signed with their keys, so it should work." -
Feri1977
senior tag
válasz
rErEaT
üzenetére
Pff...nem baj, akkor sem váltom le a telefonom mert imádom. Páromnak is note 9 pro-ja volt de vett egy note 12-őt, és szarabb mint a note 9 pro, belenagyít amikor fényképez bármibe és nagyon szemcsés zajos, a note 9 pro meg nem csinálja ezt.
Meg csak 4 gb ram van benne, és sokszor érzi kevés ha pár program fut vagy váltani kell közöttük. Azért vette mert az keskenyebb, de már megbánta. Az amoled kijelzőt sem szereti amiatt is panaszkodik, hogy fáj a szeme tőle. Tehát nem minden ami új jobb mint a régi. A note 9 pro egy nagyon eltalált széria. -
crok
nagyúr
Csapd ki az adatait meg a frissítéseit a Play Store-nak, majd lefrissíti magát - GitHub-on van egy ugyanilyen issue (#65). Ha nem tiltottál le / nem töröltél (mondjuk debloat miatt) Google komponenst (pl. a framework-öt) és nincs más (csak a PIF) ami belepiszkáljon (tehát nincs más, mondjuk LSPosed + valami modul pl.) akkor szerintem elég csak kicsapni az adatait meg a frissítéseit a Play Store-nak, majd lefrissíti magát.
-
crok
nagyúr
Magisk topikba is irogattál, oda írtam is hogy van PIF frissítés - v13
-
crok
nagyúr
Hogyne volna Xiaomi.EU MIUI 14, eleg regen 2023-03-27:
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V14.0.3.0.SJZMIXM_v14-12.zip/download -
-
steele80
senior tag
Éppen a napokban gondolkodtam el rajta, hogy 2 éves a teló és ki kéne cserélni, de mire és minek? Engem a reklámok zavartak benne a gyári appokban, amit használtam, de azt kigyomláltam és így már azokkal a kisebb kis bugokkal amivel időnként terhelt a rendszer teljesen vállalható. Nekem mondjuk szerencsém volt mert ez nem az újra indulós kiadás. Tokban használt karcmentes tökéletes akksival. Szóval szét néztem és ha cserélném sem lenne előrelépés, úgyhogy még +1 év jár neki. Aztán majd meglátjuk.
-
HoTaZo
addikt
miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.5.0.SJZEUXM -el sincs gondom. Frissítés után fél pillanatra eljátszotta a SIM kártyák kód beadásánál az átvált -nem vált át játékot, de résen voltam, megvártam a 2. SIM ikonját. Most talán gyorsabban is bootolt be.
Én, teljesen elégedett vagyok a telóval. -
crok
nagyúr
Egységes az - csak okos|automatikus, majd ő jobban tudja mi áll szépen a hátteredhez
De nem véletlen írtam hogy vagy bármi mást mert ugyan nem egy legendásan jó közösségi támogatású készülék de van rá min. egy tucat stabilan említhető custom ROM (vagy négy marék összesen, egy tucat kernel, jönnek is mennek is..), a jól ismertek közül is.. -
Bajgunar
senior tag
Crock által belinkelt 13.0.1- global stabilt leszedtem. Mivel az volt rajta (global, stabil), csak 12.0.24 vagy mi... És mivel Ota köztudottan egy kula volt. Így a leszedett file-ra nyomtam, frissítés kiválasztása opcióval. Ez ment egy napig, mire jött a 13.0.2... Így nem tudom a 13.0.1 restartolt volna e.... Tehát rá egy napra felraktam ugyanígy a 13.0.2-t, s ennyi. Azóta restartol.
Volt full format, majd megint fel 13.0.2. De ugyanúgy restartol. Minap frissítette magát 13.0.4-re. De ma ugyanúgy 4x random újraindult.
Nem volt semmi buhera, semmi nyitás, semmi otg, se adb. Simán teló menüjéből kiválasztva... Ennyi.
Az meg, h pl ne lehessen eu-ra global, vagy forditva, meg eea, meg iuixem, meg muixem-et, meg mittomiket tenni egyiket, másikra, meg nem "kompatibilis", ezt meg oldja már meg xiaomi, ne usernak kelljen fél napot utánajárni ilyen eldugott fórumokról meg topicokról. Meg egyszerűsítsék le, bánatnak kell ~26 féle eu, global, ixen, uixen, mittommilyen rom. Vicc. -
Bajgunar
senior tag
-
crok
nagyúr
Nem 2 hanem 2.5 ev mar az, MIUI 11 && A10-el jott ki, ehhez kepest kapott 2 droid foverziot es 4 MIUI verziot (2 foverziot), valszeg mert Google Enterprise Recommended [link], szoval Xiaomi mercevel ez igy eleg jo, figyelembe veve hogy ennek a keszuleknek nincs kinai valtozata.
-
crok
nagyúr
FBEv1-et. Más a titkosítás
De mivel a joyeuse Android 10-el jött ki gyárilag és akkor még nem volt az FBEv2 kötelező (gyárilag Android 12 vagy felette már kötelező) így mivel FBEv1 volt az eredeti gyári ROM így az is lesz a gyári végig ugyanis egy OTA-val nem lehet "átállni" se meg vagy az egyik vagy a másik támogatott szóval a joyeuse gyári (és Xiaomi.EU) marad FBEv1.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem mertem felrakni egyiket sem, azért nem akartam hogy tégla legyen a telefon. Valahogy még ragaszkodom hozzá, bár már kicsit eljárt a hardver felett az idő, ilyen alap dolgokra még tökéletes, használnám amíg lehet.