- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
kosz9nom, a fules volt
-
slayernick66
tag
sziasztok, a telom elkezdett bohockodno.. zenet hallgatok fulessel, es magatol elkezd lehalkuln8, felhangosodni, minha valaki nyomogatna a gombokat.. a keoernyin is azt latom hogy pl spotifyon mintha valaki nyomogatna a gombokat, lepked a menuben. ha kihuzom a fulest ez megszunik. probaltam a jack csatlakozot fogpiszkaloval kitisztitani a szoszoktol, ukraijditani, de nem segitett. van vk8nek tippje mi lehet es mit tehetek?
-
slayernick66
tag
sziasztok,
mondjatok mitol lehet az, hogy anelkul hogy frissult volna a rendszer ugy ket-harom honapja, vagy hogy megvaltoztak volna alapveto szokasaim (milyen tererovel fedett helyeken mozgok, milyen bluetooth vagy gps hasznalatom van), neha cash torlest vagy tisztitast csinalva, megis hetrol hetre romlik az akksiidom? SOT-om regebben ugy 8 ora volt, masfel nap alatt, es szep fokozatosan lement ez 4 oranyira.
Ilyen volt regebben is korabban teloval, szinten Xiaomi (Redmi 3), ott atmenetileg segitett rajta egy gyari beallitasok visszaallitasa, de erteni szeretnem mitortenik ilyenkor a teloban? Felgyulik benne valami szemet, es emiatt valami progik tobbet porognek? Vagy mi az ami miatt pl megfigyeltem es amikor frissitesek jonnek mindig jobb az akksiido aztan par het mulva elkezd lassacskan romlani.
Regebben mikor melobol hazamentem 65% korul voltam, most ugy 40-45% korul, pedig uakkor jarok

Ha barkinek van tapssztalata vagy otlete hogy tudnam karban tartani ilyen szempontbol a telot, kerem segitsen.
P.S.: elnezest de nem olvastam vissza a forumban, regebben nem volt ilyesmirol szo, azt tudom
koszi
-
slayernick66
tag
mostanaban ket sulyosabb hiba van a telon:
1. amikor feloldom, eltunik lentrol a harom virtualis keezlogomb, akkor jon vissza ha pl lehuzom fentrol az ertesito savot
2. keszenleti figyasztas nagyon megnott, korabbi par orankent 1%-hoz kepest par % per ora lett
nincs semmi az autostartba rakva es minden battery saverben van ami recommendedofficial 10.0.1.0 van fenn
volt valakinel hasonlo: tudtok segiteni?
nagyon koszi!
-
slayernick66
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
igen, neztem ezeket, de nekem nem ilyesmirol van szo. egyreszt nem zuhanasszeru a dolog hanem fokozatos, egyik nap meg 8 ora masik nap mar 7:50, a SOT, de vilagos hogy nem uugy hasznalom minden nap, de ertitek az ember erzi azt hogy mennyire terheli atlagos naphoz kepest es kb hogy szokta birni
na ebben latok visszafejlodest.az akkufogyasztok kozott sem latok semmi komoly valtozast, nincs uj versenyzo, az aranyok is hasonlok csak epp a vegeredmeny rosszabb
nem volt ilyen senkinel sem?
-
slayernick66
tag
skacok, van olyan, hogy amikor feltettem a MIUI10-et akkor tok jo volt az akksi egy ideig, aztan toltesrol toltesre nagyon finoman rosszabbul birja ket feltoltes kozott (10 ora kepernyoidorol lement 6-ra par het alatt)
mar korabbi telomnal is volt ilyen es most azert elkezdtem gondolkozni hogy ez altlaanos? vagy en vagyok mindig szerencsetlen? vagy kene valahogy tisztogatni a cash-t vagy akarmit hogy szinten tartsam? -
slayernick66
tag
en sajnos a technikai reszben nem tudok segiteni, de nagyon drukkolok, hogy sikeruljon a dolog

ha esetleg belevagsz egy temaba megtenned hogy a lock screenre picit odafigyelsz? ezert temat kiprobaltam de nem talaltam meg tokeltes lock screent, ami csak ennyi lenne:
- ha megy zene (vlc, spotify, etc) akkor lejatszott szam cime, eloado es albumborito jelenjen meg
- latszodjon a csuszka hany perce megy a szam, mennyi van meg hatra
- lehessen hatterkepet valtoztatnioff: azt nem tudja valaki hogy merre van (esetleg regiofuggo-e) a trusted places GPS alapu lock oldas?
-
slayernick66
tag
normal MIUIhoz nem tudok ilyen szep fekete temat letolteni mint amiket itt latok egyesek custom ROMjainal? ha majd osszeszedem a batorsagom en is lehet probalkozok ilyesmivel, de egyelore ovatos es felenk vagyok

-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nos, nem ez volt a megoldas, de sokat segitett a support
a megoldas az volt hogy a quick ball volt a ludas, kikapcsoltam ,engedelyeztem az altalad javasolt appot, majd vissza a quick ballt
most ugy tunik minden megy

koszi!
-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen, en is ennyit hamoztam ki a szovegbol, viszont nincs semmilyen kiiras milyen app blokkolhatja ezt a permisson dialogot (ami nem is tudom micsoda, de ha tudnam akkor megprobalnam megnezni)
es fogalmam sincs mit csinaljak hogy talaljam meg azt a szart
de hallod ne faradj velem tovabb, te nyilvan nem futottal bele ilyenbe, igy nehez segiteni
probalkozom tovabb google-ben
-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hello, eloszor is koszi hogy probalsz segiteni
nos, en is letoltottem az appot de nekem nem endegi bekapcsolni, amikor megnyomom az enable-t, akkor ezt a feliratot dobja
panaszkodasnak tunik, mintha valami eroforrast ami kene ehhez a kapcsolashoz, valami mas bitorolna..ehhez kernek segitseget, hogy miert is nem tudom bekapcsolni, mi az alap problema, illetve hogy tudnam bekapcsolni..
de ha neked nem mukodik akkor leeht amugy sem mukodne nekem sem. olyan appot kerestem amivel meg tudom oldani hogy az ertesiteseket le tudjam huzni ujjlenyomat olvaso lefele simitasaval
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aecampos.android.fingerprintgestures
-
slayernick66
tag
sziasztok,
nem tudja valaki milyen modszerrel lehetne megtalalni az okat annak, hogy miert nem engedi bekapcsolni ezt a programot?
amit lenn irr felugro ablakban szurkevel, az az ok, de nem ertem milyen masik progi lehet amirol beszel
hatha valaki belefutott mar ilyesmibe...
uitt mas: MIUI10 ugye megjott, van valami full black tema ra? ahol a settings meg minden ilyesmi system hatter szin fekete?
koszi udv

-
slayernick66
tag
válasz
dioka7
üzenetére
szia, nagyon koszonom a valaszodat, igen, ezt tudom

ezt kikuszobolendo hasznos lenne pl az ujjlenyomat olvasos ertesitesi sav lehuzas, ami az oreoban mar biztos megvan (MI A1-em volt ez elott)mondjuk meg akkor is kell kicsit nyujtozkodnom a telefont fogo kezemnek ellentetes fenti sarokban levo gombok megnyomasahoz, amihez jelenleg en az egykezes modrqa valtast hasznalom
node ezek plusz mozduloatok, az ember meg egyszerusitene ha tudna

btw szerintetek lehetseges olyan megoldasa a gesztusvezerlesnek amiben megmarad az egykezes mod bekapcsolasanak lehetosege is? nekem az nem mukodik amikor nincsenek meg a vezerlogombok
mindegy amugy mert az egesz tema olyan hogy elheto, csak latom hogy lehetne kenyelmesebb es meglep hogy mas (fokepp temaszerkesztok) meg nem probaltak vele csinalni semmit sem
tovabbi szep napot es elvezetes telefonnyomkodast

-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

koszi a tippet, de sajnos nem az en stilusom. mindig is androidos voltam es nagyon szeretem a testreszabhatosagat es a szabadsagot
attol meg elismerhetem hogy bizonyos megoldasok jobban tetszenek amott, nem? -
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
megertettem, koszonom
viszont a kerdes az lett volna, hogy mindez alulrol egs felfele poccintessel jojjon fel es ne felulrol lefele
mindeg ertem en hogy adnroidban ez csak felulrol tud lejonni, csak nem ertem miert, mikor a nagyobb teloknal egyre fajdalmasabb ez.. -
slayernick66
tag
-
slayernick66
tag
válasz
schawo
üzenetére
en azert remenykedem abban hogy majd valami megfelel tema megoldast nyujt, mert amikor kiprobaltam kulonbozo temakat, ezek kozott ebben is voltak kulonbsegek: nem csak formakban, meretekben es szinekben, hanem funkcionalitasban is bele tudnak a tema alkotok nyulni a telefon temaiba
pl az "st o ara" temaban mar van ilyen kijelzes ami mutatja hogy merre vagyunk szamon belul, csak epp nekem bugos volt kicsit
illetve pl az ikonok szama ami kifer egy kepernyore is valtozhat temafuggoen
vagy az allapotsor ikonainak szama egy sorban, illetve a sorok szama isszoval sztem lehetseges hogy van ilyen tema, csak nem bukkantam ra abban a 30-ban amit eddig probaltam
belefaraadtam es most gondoltam rakerdezek a tobbi kolleganal

-
slayernick66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
spotifyom van
tudom hogy megy gombokkal, de jo lenne ha menne lock screenrol is
menubol allithato kapcsolo lehuzhatosag alatt nem tudom mit ertesz sajnos (marmint az nem allithato hogy fentrol le vagy lentrol felfele huzassal jojjon elo)mindenesetre koszonom a segito szandeku sorokat!
-
slayernick66
tag
sziasztok, erdeklodnek valaki kozuletek ismeros-e annyira a temak kozott, hogy tudna-e segiteni.
amit legjobban szeretnek az egy olyan lock screen, amiben olyan sok info van, mint az IOS-feleben, azaz hogy van egy csuszka azzal hogy hol tartunk szamon belul, illetve esetleg egy hangeroszabalyozo csuszka is.ezen tul meg nagyon tetszik az IOS-es alulrol feljovo es lapozhato vezerlopult vagy micsoda is, abbol lattam mar verziokat play-ben de sajnos meg nem talaltam a redmi note 5-on tokeletesen mukodot, ilyet is keresek
-
slayernick66
tag
hasznal valaki spotify-t? mar tobbszor elofordult hogy a keszulekre letoltott szamok eltuntek, ujra le kellett oket toltenem. MI A1-en ilyen nem volt, korabban a redmi 3-ason szinten volt. Tudja valaki mitol lehet es hogy lehet tenni ellene? eleg kellemetlen megleeptes amikor mennel el otthonrol es rajossz hogy nincs is meg a lemez amit elore direkt felraktal..
-
slayernick66
tag
koszi mindenkinek, egyelore semmi, de ha meglesz a megoldas, kozzeteszem

-
slayernick66
tag
válasz
slayernick66
üzenetére
-
slayernick66
tag
sziasztok, nektem volt mar olyan hogy amikor uj appnal szeretnetek Accessibilitynel download service-ben engedelyezni egy uj appnak hozzaferest, akkor azt irja hogy: "because an app is obscuring a permission request"?
sehogy sem tudom engedelyezni, es mar amikor probabol a korabban engedelyezett Nova launcher engedelyet kapcsoltam ki es vissza, mar azt sem engedte bekapcsolni, arra is uez a szoveg..
van valakinel otlete, tapasztalata? googleben tobb ajanlat is szembejott, de egyik sem oldotta meg
koszi
-
slayernick66
tag
na csak annyi, hogy a frissites megtortent nalam is, annyit akartam mondani, hogy regionak Indiat allitottam be korabbi instrukciok alapjan, hogy bizonyos olyan feature-okhoz is legyen hozzaferesem amik Eu-n belul korlatozottak
nos gondoltam visszaallitom Magyarorszagra, megtettem, es elso update kereses utan azonnal feldobta a 9.5.13.0-at
csak azert irom le, hatha mas is ezzel szenved es ez segitseg lehet
-
slayernick66
tag
koszonom mindenkinek a valaszokat!
-
slayernick66
tag
válasz
kovacszk
üzenetére
ezek az alap dolgok elvanank ilyen "for beginners" stilusban mondva valahol? de tenyleg midnen egyes billetnyu leutes, hogy ne lehessen elcseszni?
akkor nekifutnek, ugy erzem sokat profitalhatnek belole
meg a definiciok is olyan jok lennenek hogy mit jelent a zart es nyitott bootloader, egyaltalan mire jo a bootloader bar gondolom a telefon SW-et segit valahogy feleleszteni vagy elotte vizsgalgatja hogy akkor mit is akar a gazdi
root pedig milyen relacioban van a bootloaderhez kepest? root pl az Androidhoz tartozik vagy a MIUI-hoz? mit rootol az ember? oprendszert? alatta valamit?
ezek koltoi kerdesek foleg, nem varhatom el toletek hogy ilyen elmeleti oktatasban reszesitsetek.. de ha esetleg valakinel vagy egy jo link ezekrol elfekvoben, azt megkoszonom
-
slayernick66
tag
sziasztok,
nemreg en is tulajdonosa lettem egy note 5 globalnak az eustocktol
nagyon tetszik, bar ugy tunik vannak azert kisebb bugok meg.
ha megengeditek lenne par kerdesem:1. eustockos telefonok ra fog jonni MIUI 9.5.6.0-nal frissebb MIUI magatol (9.5.13)?
2. MI A1-em volt ez elott, oreoval 8.0, es ott az ujjlenyomatolvaso lefele gorgetesevel az ertesitesi sav legordult, ezt nagyon szerettem, viszont most valahogy hiaba toltok le fingerprint gestures programokat, valahogy egyikkel sem megy. van valakinek bevalt ilyen progija? sajnos en nem ertek semmi mokolashoz, bar az is erdekelne, de ilyen bootloader nyitas, root TWRP nekem sajnos eleg idegen dolgok meg
3. fules kimenet minosege eleg felemas, ez HW fuggo vagy egyszeruen SW frissitestol varhatok jvaulast majd? MI A1 sokkal tisztabban szolt
nagyon koszonom elore is a valaszokat, mindenkinek sok oromet a keszulekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest