- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
KurtCobain #18977 üzenetére
Én nem céloztam semmi ilyenre
csupán annyit írtam, hogy az app szarul mér. Első note 5 telefonom esetén nekem pár hóna után már rossz értékeket mutatott, teljesen el voltam keseredve. Aztán 2. és 3. note 5 esetén feltoltam egyből és ugyan úgy szar értékeket adott, ergo megállapítottam, hogy hülyeségeket ír. Az más kérdés, hogy én intenzíven használtam (naponta simán töltöttem legalább egyszer) és egy fél év után érezhetően rosszabb volt már az akku, de lítium-polimer van benne, ezen annyira nem csodálkozom, a li-ion jobban tartja magát.
Más, fentebb kérdeztem, a fejlesztőit fel lehet tenni a telefon telepítőjén keresztül nyitás nélkül is? Nem tudom ezt a részt jól értelmeztem e (mi 8 esetén működik), illetve kérdés jobb e, valamint itt is heti frissítés van e, mint pl mi 8 esetén, ahol fejlesztőin minden szombat jön frissítés.
Valamint ha már megint note széria, akkor note 5 vagy note 6? note 6 esetén nem tudom a noutch miatt nem fordul e elő fényszivárgás, mint ha valahol olvastam volna, de lehet csak álmodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest