Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pergabb

senior tag

válasz KurtCobain #18977 üzenetére

Én nem céloztam semmi ilyenre :D csupán annyit írtam, hogy az app szarul mér. Első note 5 telefonom esetén nekem pár hóna után már rossz értékeket mutatott, teljesen el voltam keseredve. Aztán 2. és 3. note 5 esetén feltoltam egyből és ugyan úgy szar értékeket adott, ergo megállapítottam, hogy hülyeségeket ír. Az más kérdés, hogy én intenzíven használtam (naponta simán töltöttem legalább egyszer) és egy fél év után érezhetően rosszabb volt már az akku, de lítium-polimer van benne, ezen annyira nem csodálkozom, a li-ion jobban tartja magát.

Más, fentebb kérdeztem, a fejlesztőit fel lehet tenni a telefon telepítőjén keresztül nyitás nélkül is? Nem tudom ezt a részt jól értelmeztem e (mi 8 esetén működik), illetve kérdés jobb e, valamint itt is heti frissítés van e, mint pl mi 8 esetén, ahol fejlesztőin minden szombat jön frissítés.

Valamint ha már megint note széria, akkor note 5 vagy note 6? note 6 esetén nem tudom a noutch miatt nem fordul e elő fényszivárgás, mint ha valahol olvastam volna, de lehet csak álmodtam.

Új hozzászólás Aktív témák