Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Sziasztok!
"Elromlott" a kepernyozaram: csereltem Mi Band-et, s be szerettem volna allitani a keszulekfeloldast, de sikeres mintabeadas utan az alabbi NPE-vel bezarodik a "Beallitasok" alkalmazas:
java.lang.RuntimeException: An error occurred while executing doInBackground()
at android.os.AsyncTask$3.done(AsyncTask.java:354)
at java.util.concurrent.FutureTask.finishCompletion(FutureTask.java:383)
at java.util.concurrent.FutureTask.setException(FutureTask.java:252)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:271)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:764)
Caused by: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'int com.android.internal.widget.VerifyCredentialResponse.getResponseCode()' on a null object reference
at com.android.internal.widget.LockPatternUtils.checkCredential(LockPatternUtils.java:383)
at com.android.internal.widget.LockPatternUtils.checkPattern(LockPatternUtils.java:432)
at com.android.internal.widget.LockPatternUtils.checkPattern(LockPatternUtils.java:419)
at com.android.settings.eg.d(LockPatternChecker.java:133)
at com.android.settings.eg.doInBackground(LockPatternChecker.java:127)
at android.os.AsyncTask$2.call(AsyncTask.java:333)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266)
... 3 more
Szerencse, hogy egyes alkalmazasoknak megfelel az ujjlenyomattal is, azzal szerencsere nincs ilyen problema.
Gyari stabil van most a keszuleken: MIUI Global 11.0.3 | Stable 11.0.3.0 (PEIMXM)
Valaki talalkozott mar ilyennel?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
octopus75
tag
Sziasztok,
Valakinek valamilyen ötlete van képernyőtükrözésre Samsung tévével kapcsolatban???
Telefon látja a tévét a tévé a telefont, de a kapcsolat nem akar összejönni... -
nagyúr
Sziasztok!
MIUI 12 EU stable mikorra várható?Köszönöm
-
nagyúr
válasz Tompika777 #25405 üzenetére
Köszönöm
-
Klown
aktív tag
Sziasztok!
2 problémám van, ami régóta jelentkezik.
1.) Az ujjlenyomatolvasó megbízhatatlanul működik. Ha egy ronggyal megtisztítom, akkor 2-3 feloldásig jól működik, majd elkezdi nem felismerni az ujjlenyomatomat. Ez főleg banki alkalmazásoknál ciki, hogy ne tiltson ki. Találkoztatok hasonlóval? Van rá gyógyír?2.) Időkép widget rendszeresen, kb. 2 hetente eltűnik. Mindig kézzel vissza kell pakolnom. Nem nagy cucc, mert 10 mp., de az okát jó lenne tudni, esetleg megszűntetni ezt a hibát. Talán az alkalmazás frissülése okozza?
Köszönöm!
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
Klown
aktív tag
válasz Tompika777 #25411 üzenetére
Annyit nem ér az egész, túl nagy macera újból belakni! Nem nagy hibák ezek, csak amolyan bosszantó kis apróságok. De ha van rá megoldás, azt örömmel veszem!
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
-
misterazeko
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Xiaomi Mi Wireless Charging Pad vezeték nélküli töltő menne-e az én Xiaomi Redmi Note 5 mobilomon? Illetve anyukámnak van 7, vagy 8-asa, arra esetleg? Szeretnék vezetéknélküli töltőt venni, mert nagyon hamar szétmegy a kábel, jó lenne ha kompatibilis lenne, köszönöm a válaszokat. -
Tonyk
veterán
válasz misterazeko #25419 üzenetére
Nem fog menni. (Fém hátlapon keresztül amúgy sem lenne szerencsés )
Max így: [link]Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
jUUh
addikt
-
misterazeko
tag
Köszi!
Szóval abszolút nem tudok vásárolni vezeték néküli töltést Redmi Note mobilokra? -
jUUh
addikt
válasz misterazeko #25422 üzenetére
Nincs még szerintem Redmi Note-os telefon, amelyik támogatja. A felsőbb kategória kiváltsága. .
Samsung Galaxy S23+
-
AttilaMvh
tag
válasz misterazeko #25419 üzenetére
Megpróbálhatsz mágneses kábelt venni, annak van egy telefonba állandóan bent maradó microUSB vagy TypeC csatlakozó bügyüsze, a maradék kábel meg mágnesesen rácuppan. A telefon töltőaljzatának is jó ha nem dugdosom bele naponta a csatlakozót, így nem kotyogósodik meg. Én beszereztem vagy hatot, otthon, munkahelyen, autóban olyan van, az asszony és a gyermek microUSB, én typeC dugós vagyok, a kábel mindenkinek talál, az a vége egyforma. Mivel mágneses, nem tud megtörni, mert lecsatlakozik ha hajlítod, legfennebb a töltőfej oldali végén történhet ez meg, de ott kevésbé valószínű az ilyen sérülés. Alin vettem anno, Ugreen márka, de találsz egyebet is ha rákeresel. QC3 gyorstöltést is bírja, 3 amperrel mértem már tölteni.
RON 5.77 25%OFF | Ugreen Magnetic Type C Cable 3A Fast Micro USB Charging Data Cable for Samsung Xiaomi Magnet USB C Charger Mobile Phone USB Cord -
banda1981
aktív tag
Én is osztom az előttem szóló véleményét,csak annyival egészíteném ki hogy 2m-es kábelt vettem hozzá,és töltés közben is tudom használni a telefont kényelmesen......
https://a.aliexpress.com/_d6cuLobKönnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Tonyk
veterán
válasz misterazeko #25422 üzenetére
Írtuk , hogy magától nem tudja. Tehát nem, nem tudsz vezeték nélkül tölteni alapból.
De mint linkeltem is, van rá megoldás. Itt van [link] , ami kell hozzá. (Type-A kell a Note 5 -höz.)Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Komáromi Attilát hogy tudom elérni.
Köszi -
MODERÁTOR
-
demmer123
őstag
Segítséget szeretnék kérni új vagyok a témában.
Felszeretnék tenni a készülékre egy gyári xiaomi.eu romot.
Már az elején akadályokba ütköztem nem sikerül feloldani Mi Unlock-állapotát.
Rámegyek a mi unlock állapotra és készülék keresés csak tölt-tölt...
Valaki esetleg tudna segíteni ilyenkor mi a teendő?
-
scream24
senior tag
-
x1port
addikt
Üdv.
Tévesen rendelt kék színű szilikon ingyen vihető.
Legelső aki érte jön, viheti.
Bocs ha off -
jackbacsi87
senior tag
Aosip 9 romot használok, van pár anomália, másnál is előfordul?
1. Néha ha egy alkalmazásban megnyitok egy linket, ami egy másik app-ban visz, akkor a megnyíló app helyet fekete kijelző fogad. Ki kell lőnöm memóriából az app-ot, utána minden működik egy ideig. (Pl chrome-ban vagy gmail-ben linkre rábökök ami megnyitja pl az aliexpress vagy az aboutyou appot, akkor ezek helyett bámulhatom a fekete kijelzőt. Ali vagy aboutyout kilövöm memóriából, újranyitom chromeból akkor minden ok.)
2. Ha hívnak, néha csak felvillan a telefonon a hívó neve, utána bontja a hívást, mintha letettem volna. Ma 1x nem tudtak hívni. (Nem tudom, volt-e már ilyen, mert értesítő sms-t se kaptam.)
Aosip még frissül amúgy? Automata frissítés nem működik, márc 10 az utolsó frissítés.
Illetve ki milyen romot használ, ami probléma mentes? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Egy ideje ha az egy rövid feljegyzésbe beírok automatikusan mentődik a beírás a jegyzetek mappába is. Ez zavaró számomra. Hogyan tudnám kikapcsolni? -
nagyúr
válasz jackbacsi87 #25439 üzenetére
Lehet, hogy frissül még a 9-es de maximum a havi biztonsági frissítéseket teszik bele.
Én android 10-es ROM-ok közül az iON OS-t tudom ajánlani, nekem tetszik, hogy havonta egyszer frissül. Minden működik, stabil.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
GZoli7
senior tag
válasz jackbacsi87 #25439 üzenetére
A hivatalos LineageOs eddig bevált.
Semmi felesleges dolog nincs benne. -
Goose-T
veterán
válasz GZoli7 #25442 üzenetére
Még mindig olyan körülményes a telepítése, ahogy leírták, vagy már nem kell semmi hókuszpókusz? Valami olyasmit írtak annak idején, hogy speckó hackelt recoveryt kell telepíteni, aztán formatálni a data partíciót, meg hasonló baromságok.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
nagyúr
válasz GZoli7 #25442 üzenetére
Adom, sajnos az iON OS EOL lett vagyis nem lesz több verzió így kerestem másikat és vagy 4 nagyon testreszabható ROM-ot próbáltam, Bliss, Colt, Arrow, Stag OS stb. és mindegyik tele van mindenféle funkcióval aminek többségét úgy se használom de 1-2 valami mindig hiányzott. A LineageOS-ben tényleg kevesebb van de pont azok kellenek nekem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Politika
- Android szakmai topik
- Egérpad topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs