Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hülye vagyok a telefonokhoz, azt se tudom mi az a play integrity
Viszont bosszant hogy már több olyan appba belefutottam, ami nem volt hajlandó települni a 7-es android miatt. Legszebb, hogy a play áruház konkrétan nem is mutat elérhető yettel appot, nemhogy a legújabbat nem, hanem konkrétan semmit. Viszont szarrágó is vagyok, mert nem akarok másikért pénzt adni, mert hibátlanul működik, üzemidő nekem még mindig 2 nap. Az egyetlen dolog ami miatt picit irigylem az újabb telókat, az a napfényben is jól látható amoled kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont bosszant hogy már több olyan appba belefutottam, ami nem volt hajlandó települni a 7-es android miatt. Legszebb, hogy a play áruház konkrétan nem is mutat elérhető yettel appot, nemhogy a legújabbat nem, hanem konkrétan semmit. Viszont szarrágó is vagyok, mert nem akarok másikért pénzt adni, mert hibátlanul működik, üzemidő nekem még mindig 2 nap. Az egyetlen dolog ami miatt picit irigylem az újabb telókat, az a napfényben is jól látható amoled kijelző.