Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Hogy viseli azt amikor nincs nálad telefon nem reklamál végette?
Csak mert tervezem venni egyet de munka végett nincs nálam telefon mindig
Előre is köszi.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Nagyon szépen köszönöm az infót.
Akkor holnap rendelem is banggoodon most jó áron van szept.30ig és pontokkal még lejebb lehet nyomni árat
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz hdtomi #13458 üzenetére
Ha már tracking
16.-óta várok már Band 2-re de még mindig semmi -.- Feladták egy hétig semmi életjel tracking felől aztán egy nap alatt bedobott pár értesítést 22.-én azóta semmi.
[link] Kezdek aggódni picit.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz andrisbandi #13466 üzenetére
Banggood-ról van 7-25 napig van, igazából nem is az hogy nem jött meg hanem hogy 22.óta semmi változás. Na meg hogy egy pár esemény egyszerre egy időpontban meg egy időben vele rendelt csomagok rég megjöttek
strider80 - Valahogy egyikünknek sem sietik el :S
-
erikke17
őstag
Ma megjött band2! Nagyon tetszik eddig még ismerkedem vele.
Ti melyik MiFfit-et használjátok? Én feltettem most legújabbat Playból
-
erikke17
őstag
válasz szpali #13509 üzenetére
Akkor marad így Csak kíváncsi voltam kell e régebbi vagy hasonló
Viszont olyan, hogy időközönként méri ő pulzust vagy azt be kell állítani?
strider80 - Banggoodról November 15-én
-
erikke17
őstag
Most nézem legújabb mifitben mi band 2-vel van olyan, hogy Viselkedés címkézés (Behaviour Tagging) Különböző tevékenységek vannak lehet sajátot is megadni.
Elindítottam elég érdekes volt minden adatot lehetett élőben nézni gyorsulás és pulzus. Utána egy előzmények rész van ahol meg lehet nézni mikor mit indítottunk el adatokat már nem lehet vissza nézni.
Lehet ezt valahogy törölni onnan szerintetek? Az előzményt.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Üdv
Szabad kérdezni melyiket? Mijobs-os változat fehér kerettel? Be akarok egyet pótlékba szerezni én is azért.
Ezt néztem: [BG]
-
erikke17
őstag
Az mitől van, hogy marha lassan szinkronizál utóbbi időben? Szöszöl vele majd fél percet mikor elkezd számolni 100%ig
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Formula-1
- Politika
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...