- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
trance89 #3248 üzenetére
Eddig használtam egy AX3600-at szólóban. Ma vettem egy AX3000-et mesh slave-nek. Az lenne a cél, hog ymesh hálózat legyen vezetéken keresztül.
Próbáltam mind a három módszerrel összehozni őket, de semmi. Egyszer sikerült vezeték nélkül, de akkor úgy is maradt, nem volt hajlandó vezetékes kapcsolaton keresztül látni a slave a mastert. Ráadásul 5Ghz-es kapcsolaton, totál nem ment át a falakon meg a födémen.
A többi esetben amikor össze is hoztam őket, ahogy bedugtam az UTP kábelt (slave wan portjába és master lan1 portjába) a master (az AX3600-as) azonnal megbolondult. Nem volt internet elérés, és ha újraindítottam, akkor narancssárga LED maradt, fel sem állt rendesen.
Mindkát routert magyarországi boltokban vettek, gyanítom global fw van rajtuk. Most komolyan kínai firmware-t kell telepítenem rájuk hogy működjenek együt mesh-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest