Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tényleg, a sapka lemaradt!
amúgy egy ilyen mérés körülményeinek tisztázására azért is van szükség, mert nincs két egyforma körülmény, sokan nem tulajdonítannak ezeknek jeletőséget, pedig igen sok múlik rajta!
Mint ahogy azt már számtalanszor felvetettem, sokan a gyári fw-rel is küzdenek, mások meg gbit alatt nem sokkal mérnek rendszeresen a wifin... Aztán jön a kommentáradat, hogy hogy lehet, mikor neki a harmada se megy, és mi a beállítás, amivel menni fog.
Aztán utólag kiderül, hogy minden szempontból hátrányos környezetben, ismeretlen telítettségű csatornán próbálkozik, és csodálkozik, ha nem lesz meg a várt eredmény.
Csak ezt akartam tisztázni, mert nekem virágcserepek mögött jön a 600mbit, én inkább a megszokott helyről mérem, de ott is lényegesen jobb, mint az előző kb 1 hónapos fw-rel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89